arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Sam said: aynı gerçek zombi kıyameti gibi düşünün onu. birader sen fazla kaptırmışsın zombi kıyameti diye birşey yok sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Abi 10 günlük survival ,daha önce kapıdan girdiğim eve çıkarken kapıyı bulamayıp pencereden çıkmaya çalışırken alarmın çalışması,fatigue olmam ve evin içine bütün pencerelerden içeriye zombilerin yığışmasıyla saçmasapan bi şekilde bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Dun benzeri basimageldi. Eve gireyim derken alarm calmasi, benim geri vitese takarken arkamdaki zombiyi sopalamam ve kacarken evin arkasindaki ufak kulubeye girmem sonrasinda zombilerin takip etmesi ve kulubeye dolusmasi = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 LAN!! yemek yaparken evi yaktim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 multi isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 aralm sesini duyduğunuzda girdiğiniz camdan geri çıkın ve 2-3 blok öteye kaçın direkt hiçbirşey yapmadan. Popeye said: LAN!! yemek yaparken evi yaktim :( ehueh geçmiş olsun. arcane said: birader sen fazla kaptırmışsın zombi kıyameti diye birşey yok sdfdsf. product not yet rated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Popeye said: LAN!! yemek yaparken evi yaktim :( ahahah o da iyiymiş. nasıl oluyor bari aydınlat da biz de yakmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 eti firina koydum cabuk pissin diye oyunu hizlandirdim fazla hizlandirmisim ev alev aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 30snyede galiba yeterli oluyodu. wikiye bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 karakterinize neler veriyorsunuz başlarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 stronk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 zilzurna öfkeli sakar güçlü inşaat işçisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 siz siz olun ennn aşağıdaki bölgeye gitmeyin hiçbirşey yokmuş meğersem koca bir hiçlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yağmurda evde saklanmaktan başka şansımız var mı kurulanmak haricinde? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 şemsiye veya yağmurluk yok oyunda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 uln yemek yakarken evi yakabiliyoruz ama kafamızın üzerinde sheet tutamıyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 şu perdeleri kapalı evlere girmek çok sakat ya. tam böle ''selaaamınaleyküüm'' diye 3 tane zombinin arasına zıpladım. buarada şu cırmıklardan zombi virüsü kapma olasılığı düşükmü? Bikaç yerimi çizdiler ama daha ateşim mateşim çıkmadı 3 gündür. bide yumurtayı nası kızartıyoruz? son bitane soru daha çorpayı tencereden kaplara boşaltmak gibi bi seçeneğimiz varmı? yoksa tencereylemi hüpletiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 bu arada şu şöyle el altında dursun. harita bu arada daha pişirme olayına dalmadım ama bowl var muhakkak onlara boşaltılıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yok ya ben beceremedim.öle bi seçenek çıkmadı yani.Herkes çorba yapın demişte brokoli-havuç falan hariç çok gerekli değil ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://pzwiki.net/wiki/Crafting#Food_and_Drinks yemek tarifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 _Rave said: buarada şu cırmıklardan zombi virüsü kapma olasılığı düşükmü? Bikaç yerimi çizdiler ama daha ateşim mateşim çıkmadı 3 gündür. tırmık %25, ısırık %95 şansla enfeksiyon kapıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bu Harita iimiş nerde olduğumu buldum :) deli gibi warehouse, storage arıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 haritanın en solundaki depoda "ALIVE INSIDE" diye bir ifade var biri denese ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 denemeyin. "alive inside" diye bir duvar yazısından başka bir şey yok. test npc falan vardır belki demiştim=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 5-10 çivi uğrana gitti güzelim char :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar