Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolsuz,askılı ve kısa giyilmeyecek

cetintas

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

Suark said:

Neyse, ileri demokrasi lafına gelmek istiyorum.
1- ) konunun demokrasiyle pek alakası yok.
2- ) eğer orada ki insanlar bunu istiyorlarsa, zaten böyle olması gerekir. Demokrasi bi bağlamda bu demek, biz izmirliler istiyoruz diye giresundakiler açık giyinecek değil.

Büyük ihtimalle okul müdürlerinden valiliğe böyle bir istek gitti, insanları daha rahat uyduralım diye. Valilikte yayımladı işte.
Zaten, eğer orada ki halka ters bir durum ise bu, geri adım atılır; kalkıp silah zoruyla böyle giydirecek değiller.

Kuşlar, çiçekler, böcekler kırlar da koşmak ne güzel.

şurada suark'ın söylediği şey klasik ileri demokrasi örneği. Çoğunluğun faşizmi. Dis iz demokrasi
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi, ben aydın doğan iletişim lisesinden mezun oldum, son senemde kızlara eteği tamamen yasakladılar. nabıcaz hadi bakalım, istanbulun göbeende gayet modern bir lise, ama etek yasak. ha tabi biraz hak da veriyorum baya abartıyorlardı lan asdfjksd hatta arkadaş ereksiyon halindeyken müdür çağırmıştı da ceketimi vermiştim "gizleyip git" diye.

belki benzer bi durum yaşanmıştır, bilemezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ya abi, ben aydın doğan iletişim lisesinden mezun oldum, son senemde kızlara eteği tamamen yasakladılar. nabıcaz hadi bakalım, istanbulun göbeende gayet modern bir lise, ama etek yasak. ha tabi biraz hak da veriyorum baya abartıyorlardı lan asdfjksd hatta arkadaş ereksiyon halindeyken müdür çağırmıştı da ceketimi vermiştim "gizleyip git" diye.

belki benzer bi durum yaşanmıştır, bilemezsiniz.

abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...