Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hımpss hımfps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 arabanın kapısından çıkan kadınsa en çirkini oymuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bu da pedo edition kollar (teyze bonus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi adamların seviyesine iniyorsunuz.. inmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Silphatos said: bu da pedo edition kollar (teyze bonus) ne pedosu lan otobüste görsem yer veririm bunlara ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 evet bu haberi görüp şeriat geliyo korksuna gerek yok sürekli yapılan bişey bu sadece şimdi çok göze batıyo sakin olalım geçicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 indim geldim, ama kolların yasaklanması iyi yani yoksa kim dayanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi türk kızlarına açık saçık giyinmeyi yasaklasınlar ya, bizimde bi göz zevkimiz var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 meanwhile in russia kollar falan kapalı tabii hep. ruslar namuslu olmaları ile bilinir.. zaten hemen kuzeyi ya. uzak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 cetintas said: Suark said: Neyse, ileri demokrasi lafına gelmek istiyorum. 1- ) konunun demokrasiyle pek alakası yok. 2- ) eğer orada ki insanlar bunu istiyorlarsa, zaten böyle olması gerekir. Demokrasi bi bağlamda bu demek, biz izmirliler istiyoruz diye giresundakiler açık giyinecek değil. Büyük ihtimalle okul müdürlerinden valiliğe böyle bir istek gitti, insanları daha rahat uyduralım diye. Valilikte yayımladı işte. Zaten, eğer orada ki halka ters bir durum ise bu, geri adım atılır; kalkıp silah zoruyla böyle giydirecek değiller. Kuşlar, çiçekler, böcekler kırlar da koşmak ne güzel. şurada suark'ın söylediği şey klasik ileri demokrasi örneği. Çoğunluğun faşizmi. Dis iz demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Sondan bi önceki fotodaki sarışın kız ne kadar güzelmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yanindaki de bi o kadar cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 güzel bir noktaya parmak basmış sayın valimiz. Demokrasi budur işte! onlar emreder halk yapar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Silphatos said: bu da pedo edition kollar (teyze bonus) Şakirtlerin ayak bileği ya da saç teli görünce azmasına şaşırırdım da artık inanıyorum, şunlar çoğalabiliyorsa demek ki adamlar O KADAR azgın yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ya abi, ben aydın doğan iletişim lisesinden mezun oldum, son senemde kızlara eteği tamamen yasakladılar. nabıcaz hadi bakalım, istanbulun göbeende gayet modern bir lise, ama etek yasak. ha tabi biraz hak da veriyorum baya abartıyorlardı lan asdfjksd hatta arkadaş ereksiyon halindeyken müdür çağırmıştı da ceketimi vermiştim "gizleyip git" diye. belki benzer bi durum yaşanmıştır, bilemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi kısa etek görüp ereksiyon olmak biraz abartı değil mi sence arkadaşın kendine hakim olamamış baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 O ne lan öyle, Ruslar FrenchMaid fakültesi mi açmış? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ruslarin normal okul uniformasi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Xenocide said: ya abi, ben aydın doğan iletişim lisesinden mezun oldum. Ya bizim eve yürüyerek 5 dakika orası. Komşumuyuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 eh benden de 10 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çıkarılıp masaya vurulan bir topic olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 güzel trolllenmiş sinirler akıtılmış buraya yok trollük yoksa,o zaman fena işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Xenocide said: ya abi, ben aydın doğan iletişim lisesinden mezun oldum, son senemde kızlara eteği tamamen yasakladılar. nabıcaz hadi bakalım, istanbulun göbeende gayet modern bir lise, ama etek yasak. ha tabi biraz hak da veriyorum baya abartıyorlardı lan asdfjksd hatta arkadaş ereksiyon halindeyken müdür çağırmıştı da ceketimi vermiştim "gizleyip git" diye. belki benzer bi durum yaşanmıştır, bilemezsiniz. abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 zaten pantolonu serbest bırakmanın eteği yasaklamak için ön hazırlık olduğu belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 pantalon bence gayet iyi oldu ama bu eteğin yasaklanması anlamına gelmiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar