xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Oylamalar 29 Haziran'a kadar sürecekmiş. İki katagori var; Universiteliler Profesyoneller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hepsi cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 zannedesem tek eksiğimiz buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 nevyorka satamadıkları taksileri bize mi geçirecekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ne gerek var anlamadım, şu anki taksilerimiz bence çogüzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 benim taksim doğan SLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 İletişim tasarım'daki 2. model birebir alman taksi sistemi lan. Bu mu profesyonellik eykey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bence de.Masraf çıkarmasınlar şimdi ssdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abi otobüs durağı gibi taksi durağı nedir? Mantığı yanlış anlamışlar galiba. Taksi durağı dediğin taksilerin müşteri çağırınca gitmesi için bekledikleri yer olur diye biliyorum. Yol üstünden, sağdan soldan binip inemicekmiyiz? İletişim için tek düğmeye basarak taksinin gelmesi ya da el kol yapmak baya iyi çalışıyor. İletişim süper olunca taksiciler müşteri bulmak için ortalıkta dolanmayacak mı? Bi tek bunu beğendim http://taksitasarim.ibb.gov.tr/SiteCollectionImages/eP18-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 xaty said: İki katagori var; Universiteliler Profosyoneller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Masakari said: nevyorka satamadıkları taksileri bize mi geçirecekler ? adamlar "tekerleği kopacak taksiye gerek yok" diye dalga geçtiler ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 xaty said: Abi otobüs durağı gibi taksi durağı nedir? Mantığı yanlış anlamışlar galiba. Taksi durağı dediğin taksilerin müşteri çağırınca gitmesi için bekledikleri yer olur diye biliyorum. Yol üstünden, sağdan soldan binip inemicekmiyiz? İletişim için tek düğmeye basarak taksinin gelmesi ya da el kol yapmak baya iyi çalışıyor. İletişim süper olunca taksiciler müşteri bulmak için ortalıkta dolanmayacak mı? Sırf yancıları rant yapabilsin diye düzenimizi bozuyorlar ya. İyiydik biz böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://taksitasarim.ibb.gov.tr/SiteCollectionImages/header_img.jpg burasi istanbulun neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 zaten TAXİ diye büyük İ yazdıkları için binbeşyüz metreden BEN ŞAKİRT PROJESİYİM diye bağırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 reyou said: http://taksitasarim.ibb.gov.tr/SiteCollectionImages/header_img.jpg burasi istanbulun neresi? aşağı new york Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Taksi duraklarında duş kabini olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tartışılması gereken konu bu çünkü, bravo türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bir de tuvalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ondan sonra OYLAR HİZMETE oluyor. ulan sanki bedava olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 taksi parasını da mı veremiyosun goldbaren, ne bu fakirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 taksi paramı deniz fenerine bağışladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sparkcaster said: tartışılması gereken konu bu çünkü, bravo türkiye istanbul belediyesi istanbullular için yapmış. ardahanlılar otursun tartışsın diye yapmamışlar. gidip doğubayazıdlılar ya da bodrumlular da bunu tartışıyorsa bu onların sorunu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Profesyonel tasarımcılar kategorisinde taksi tasarımlarından ilki süper bence. Sonuncu ve ondan öceki de iyi ama en iyi ilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben de onu açmaya gelmiştim. ancak yarışmaya katılan oldukça güzel tasarımlar varmış. "ne gereği var durduk yere" veya "bence bizim taksiler oldukça güzel" demek gereksiz. şu tip taksilerin kalkması lazım artık çünkü: http://i.imgur.com/OjU7T.jpg ankara'ya felan da yapılsın o taksiler, tofaş taksilerden kurtulalım. adam gibi konforlu taksiler olsun, bavulların daha rahat taşınabileceği, çocuk koltukları, tekerlekli sandalye basamakları olan taksiler olsun. güzel olur öylesi. üniversite oylamalarında 1- a, 2- a, 3- a hoşuma gitti. profesyonel oylamada 1- c, 2- c, 3- a, 4- d hoşuma gitti. merak ettiğim şey, bu tasarımlar bittiği zaman kim yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok kötü bir fikir bence bi tane şirket kurcaklar tüm taksiler ona bağlı olcak durakları kaldırcaklar falan filan tahmin edin o şirket kimlerin akrabalarının olcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar