Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Şimdi rahat uyuyabilirim hadi iyi geceler.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 escape said: o fotoğraf sansürlü normalde. bi yöntem var bu tarz sansürlü olayları meme haline ya da başka bişi haline çeviriyor. gerçek memesini temsil etmiyor onlar. önceki resimlerden şeffaf görebildiğim kadarıyla o, onun gerçek memesi
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi bastırın paticiği tanıtalım, ekşi olayı doğrumu olm.ç dün tam ben bunu demek istemiştim.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Kadının vücudu nefis yalnız.Göğüsleri falan mükemmel,suratı gözler dışında pek iyi değil.Ha en büyük eksiği ise teninin çilli gibi falan oluşu.Ama fiziği çok iyi resmen abaza rage ine girdim la
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 haahahha ramses iyi oldu ya bayadır mesaj atmıyodu adamın sapık mesajlarını özledik
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 knox said: éééé inekmiş bu http://3.bp.blogspot.com/-bkhfCOrt2Co/TaWkYErJ6rI/AAAAAAAAAE0/MstuhUFswcQ/s320/yapma-bunu-yapma-bunu_90769.jpg
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Çıldırttılar beni anasını satayım.Kaç günlerdir zaten seks ve erotizm temalı bloglara giriyorum,hepsi de türkçe.İyice zıvanadan çıktım valla banlancam korkusuyla topic bile açmıyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 lan dasaa, ben tam konu dışına gidiyordum sormak için. nasıl durumlar diye alkol mevzusunda. benden çok yaşıcan.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nilep ne bileği be abi bilekle olsa jabsco tulumba gibi hiç durmam :) Dert o değil benim derdim başka...İki fotoyla zaten mastera başlamak falan ayıptır yani bi yerden sonra....
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ha evet içiyorum gelmeyin üstüme edit: abi takılıyodum ciddiye almasaydın :D
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya olm zaten yeniyim,korkutmayın beni ban man...Bikinili kadın fotosunun nesi ban sebebi?Tırsıtmayın lan beni?!?! 4 limonlu efes içtim,behzat ç.'nin tekrar bölümünü izliyorum,1'den başlamışlar,her gece vereceklermiş.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Limonlu efes içmeyin la,limonata için.
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 limonlu efes içeceğine limonu kes ye daha iyi
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Türk milletinde 2 gündür bir rahatlık seziyorum. Gözü gönlü açıldı insanların. türban, baskılar, içki yasakları, burda içemezsinciler, internet yasakları, yasaklar, yasaklar, yasaklar derken bir kadın çıkageliyor, Türk halkı görmek istediğini görüyor ve rahatlıyor ahah Helal be Hilal. Harbiden destekliyorum ya şu kadını. Hatta paticiğe getirmeye kasıcam sdfdsf.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "roket adam" said: Abi allah aşkına karının yarattığı buzz'a bakın: http://twitturk.com/ Domine etmiş lan direkt. Bruder martin benim arkadaşım lan adam 5. afasd O_o
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 https://twitter.com/#!/halilcebeciii/status/88168733616517120 ahahahahah
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bruder martin almanca öğrendiğimiz şarkıda bir karakterdi. Gerçekte var mı öyle biri ahaha
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bruder martin bruder martin schlafst du noch (attım)
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 otisabi Twitter @hilalcebeciii sayesinde er gazinosuna döndü. ahahahah
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 22 agustos da kapanir bu hatunun sayfasi,yasakli kelimeler listesine hilal fln girer :D ayrica türk insaninin ''memeye'' verdigi reaksiyonu da gördk :D 43k follower
Öne çıkan mesajlar