Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hilal cebeci twitterda cilgin atiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

o fotoğraf sansürlü normalde. bi yöntem var bu tarz sansürlü olayları meme haline ya da başka bişi haline çeviriyor. gerçek memesini temsil etmiyor onlar.

önceki resimlerden şeffaf görebildiğim kadarıyla o, onun gerçek memesi
Mesaj tarihi:
Kadının vücudu nefis yalnız.Göğüsleri falan mükemmel,suratı gözler dışında pek iyi değil.Ha en büyük eksiği ise teninin çilli gibi falan oluşu.Ama fiziği çok iyi resmen abaza rage ine girdim la
Mesaj tarihi:
Çıldırttılar beni anasını satayım.Kaç günlerdir zaten seks ve erotizm temalı bloglara giriyorum,hepsi de türkçe.İyice zıvanadan çıktım valla banlancam korkusuyla topic bile açmıyorum.
Mesaj tarihi:
nilep ne bileği be abi bilekle olsa jabsco tulumba gibi hiç durmam :) Dert o değil benim derdim başka...İki fotoyla zaten mastera başlamak falan ayıptır yani bi yerden sonra....
Mesaj tarihi:
Ya olm zaten yeniyim,korkutmayın beni ban man...Bikinili kadın fotosunun nesi ban sebebi?Tırsıtmayın lan beni?!?!

4 limonlu efes içtim,behzat ç.'nin tekrar bölümünü izliyorum,1'den başlamışlar,her gece vereceklermiş.
Mesaj tarihi:
Türk milletinde 2 gündür bir rahatlık seziyorum. Gözü gönlü açıldı insanların.

türban, baskılar, içki yasakları, burda içemezsinciler, internet yasakları, yasaklar, yasaklar, yasaklar derken bir kadın çıkageliyor, Türk halkı görmek istediğini görüyor ve rahatlıyor ahah

Helal be Hilal.

Harbiden destekliyorum ya şu kadını. Hatta paticiğe getirmeye kasıcam sdfdsf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...