Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hilal cebeci twitterda cilgin atiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
20 sene önce falan çok beğenirdim Fulden'i.Bir kayboldu ve birden bire bir çıktı ortaya, her tarafı yapma.Kınamıştım ama sonradan öğrendim ki bağırsak kanseri olmuş.Düşmanımdan uzak,en berbat kanser türlerinden biri tabi,vücut o hastalıkla mücadele ettikten sonra pek çok estetik operasyon vücudundan para kazanan bu hanımlar için önemli ve elzem tabi.Neyse.Güzel kadındı zamanında ama kıskançlık yapmasın.
Mesaj tarihi:

bu karı milletinden korkacan

forgiver said:
http://images.habervitrini.com/devam_photo/org/fft31_mf664051.jpg

dünden beri internette nasıl bir kıskançlık nasıl bir çekememezlik. hilalciğim amme hizmeti yaptı sonrasında iş teklifi bilmem ne geldi takipçileri arttı ya nasıl battı. oh yarasın. hatun nasıl come back yaptı.

hadi bu fulden uras şovbizden diyelim... bu netteki random skanklere ne oluyorsa artık.
Mesaj tarihi:
vikipedyanın güvenilmezliği bu tür durumlarda ne güzel ortaya çıkıyor.Elemanın biri(belki de patiden biri)yazmış dangır dungur, orada yayınlanmış.Verici'nin üzerini tıklayınca bu sefer de vikipedya'nın kendini savunmaya yönelik açıklaması var.
Ama netice itibariyle verici midir, bence de vericidir.
:D
Mesaj tarihi:
said:

esti. Takipçileriyle arasında ' Panpiş' kelimesini kullanan şarkıcıyı bazı kullancılar eleştirdi bazıları ise Cebeci gibi kendi profilllerinde yatak pozlarını paylaştı.

Guys get to work!!!
Mesaj tarihi:
Yatak pozlarını paylaşanları bulmak sanırım kolay.Hilalcebecinin listesinde ne kadar manken,şarkıcı varsa hepsi bulunuyor.Zamanı olan tek tek bakar.Ben mesela Nez'i merak ediyorum.Bir de Sevda Demirel'i.Hatta dur bakayım onlara.
Mesaj tarihi:
napsın hatun.başka türlü günemde kalamıcak

yakında okana cıkar dicektim ama okan bitti şansına yoksa kesin çıkardı

yeni sezona kadar devam ederse cıkar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...