aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cocugu sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 şu sahne çok iyi ya :D samuel l jackson akıyor gene.adam saf zenci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 izle, unut tarzi bi film icin amma yazmissiniz be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 niye unutalım abi alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 dün gibi aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Saeros said: peki erkek doğmuş ama stajyer feminist olan karın çocuğunuzun kendi cinsiyetini bulması için ona cinsiyet kodlayıcı oyuncaklar almana karşı çıkıyor ve hatta bazı günler işten eve geldiğinde oğlunu etek giymiş, ağzı yüzü rujla boyanmış bir halde buluyorsun. yani oğlun her an ipne olabilir ve bu durum eşini hiç rahatsız etmiyor. ama belki de gerçekten de kendi cinsiyetini kendi bulucak ve bu etekler ve rujlar yalnızca tatlı birer anı olarak kalıcak. veya oğlunu koca koca zenciler akşam simidi gibi çıtırdatacaklar. keser miydin o zaman lörç diye, ayırır mıydın ikiye? ilk neresini keserdin? abi amma uzattım ya tamam oyuna giriyorum benim icin bir sakincasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 keyifli filmdi birkaç aşırı sahnesi dışında ama fenrisin dediği gibi dumbfire olmuş bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Film güzeldi ta ki meydan Jamie Foxx'a kalana kadar. Zor bir bağlama sahnesiyle finale geçeceğiz ama bu adam o sahneyi kaldıramamış, maalesef Tarantino da kotaramamış. Ne yapmak istediğini anladım ama olmuş gibi aklımda kuramam ki. Orada soğudum filmden. Fakat atmosfer olarak çok iyi film, sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tarantinonun eski filmleri, pulp fiction, reservoir dogs falan bu ve inglourious basterdstan çok daha güzel geliyo bana. onları mesela 20 kere izledim bi 20 kere daha izlerim ama bunları 1 kere izlemek yetiyo gibi, en fazla birkaç yıl sonra 2. kez izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 filmin sonu sonradan değiştirilmiş zaten.hatta film önceki tarantino filmlerine göre baya bi hafifti.büyük ihtimal şu amerikadaki okul saldırılarından dolayı felan değiştirmişlerdir. yamulmuyorsam gangster squad filminin sonunuda bu yüzden değiştirmişlerdi ahan buda orjinal seneryo Komutan said: Aşağıdaki linkte filmin orijinal senaryosu var. Bazı sahneler, özellikle filmin sonu, senaryonun son halinden epey farklı. http://twcguilds.com/assets/screenplay/django/screenplay.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ya sonunda sıkıntı yok ama sonuna doğru film inandırıcılığını yitirdi benim gözümde. Hani neredeyse Django, Dr. Schultz'un parodisi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Dün gittim bende. Film gerçekten harika müzikler,oyunculuk... Beğenmediğim tek oyuncu var oda jamie foxx abi Christoph waltz ve samuel hele muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aynen öyle filmde herşey mükemmel jamie hariç başka biri olabilirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ya Jamie Foxx'ta kötü değildi aslında da o olay karakterle ilgili bir sorundu. Ana karakterin zenci olması dışında klişe bir western başrolüydü aslında. Tarantino bir çok kalıbı yıkmış geçmiş ama buna pek karışmak istememiş havayı bozmasın diye. O yüzden standart bir tip gibi gözüküyor olsa da başka birisi oynuyor dahi olsa hemen hemen aynı performansı görecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Tarantino rolü Will Smith için yazmış aslında. O oynasa nasıl olurdu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Jamie fox tan kötü olmayacağı kesin, hayatımda gördüğün en antipatik aktörlerden biir herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Orda Samuel var Waltz var, Jamie tabi yetemez onların yükselttiği kaliteye. Caprio da bayağı iyiydi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 adam karizmatik zenci kontejyanından kapmış rolü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 çok büyük bişey değil ama bişey farkettim sdf kill bill 2'de bride'ın gömüldüğü mezar paula schultz django unchained'deki doktorun adı king schultz neleroluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 buyuk buyuk dedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 http://www.iwatchstuff.com/2013/01/22/tarantino-koons.jpg şu var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 will reyis daha iyi olurdu ben de hiç sevmiyorum fox denyosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Malcolm X bir konuşmasında köleleri ev ve tarla kölesi olarak 2 ye ayrıldığını ve ev kölesinin, efendisi kendine elbise ve yemeklerinden arta kalanları verdiği için kraldan çok kralcı olduklarından bahsediyordu, efendisi hasta olunca ev kölesinin "yoksa hasta mı olduk "dediğini ve efendisini o derece sahiplendiğini anlatıoyrdu. Samuel jakson un oynadığı karakteri görünce aklıma doğrudan ev kölesi geldi malcolm x e bir göz kırpma var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 di caprio elini masaya vurunca neden kanıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Sert vurduğundan olabilir. Hiddetinin vurgulanması ve sahnenin daha gerçekçi olması için konulan bir ayrıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar