Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Django Unchained (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

peki erkek doğmuş ama stajyer feminist olan karın çocuğunuzun kendi cinsiyetini bulması için ona cinsiyet kodlayıcı oyuncaklar almana karşı çıkıyor ve hatta bazı günler işten eve geldiğinde oğlunu etek giymiş, ağzı yüzü rujla boyanmış bir halde buluyorsun. yani oğlun her an ipne olabilir ve bu durum eşini hiç rahatsız etmiyor. ama belki de gerçekten de kendi cinsiyetini kendi bulucak ve bu etekler ve rujlar yalnızca tatlı birer anı olarak kalıcak. veya oğlunu koca koca zenciler akşam simidi gibi çıtırdatacaklar. keser miydin o zaman lörç diye, ayırır mıydın ikiye? ilk neresini keserdin?

abi amma uzattım ya tamam oyuna giriyorum

benim icin bir sakincasi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Film güzeldi ta ki meydan Jamie Foxx'a kalana kadar. Zor bir bağlama sahnesiyle finale geçeceğiz ama bu adam o sahneyi kaldıramamış, maalesef Tarantino da kotaramamış. Ne yapmak istediğini anladım ama olmuş gibi aklımda kuramam ki. Orada soğudum filmden.

Fakat atmosfer olarak çok iyi film, sarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

filmin sonu sonradan değiştirilmiş zaten.hatta film önceki tarantino filmlerine göre baya bi hafifti.büyük ihtimal şu amerikadaki okul saldırılarından dolayı felan değiştirmişlerdir.

yamulmuyorsam gangster squad filminin sonunuda bu yüzden değiştirmişlerdi

ahan buda orjinal seneryo

Komutan said:

Aşağıdaki linkte filmin orijinal senaryosu var. Bazı sahneler, özellikle filmin sonu, senaryonun son halinden epey farklı.

http://twcguilds.com/assets/screenplay/django/screenplay.pdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Jamie Foxx'ta kötü değildi aslında da o olay karakterle ilgili bir sorundu. Ana karakterin zenci olması dışında klişe bir western başrolüydü aslında. Tarantino bir çok kalıbı yıkmış geçmiş ama buna pek karışmak istememiş havayı bozmasın diye. O yüzden standart bir tip gibi gözüküyor olsa da başka birisi oynuyor dahi olsa hemen hemen aynı performansı görecektik.
Sosyal ağlarda paylaş

Malcolm X bir konuşmasında köleleri ev ve tarla kölesi olarak 2 ye ayrıldığını ve ev kölesinin, efendisi kendine elbise ve yemeklerinden arta kalanları verdiği için kraldan çok kralcı olduklarından bahsediyordu, efendisi hasta olunca ev kölesinin "yoksa hasta mı olduk "dediğini ve efendisini o derece sahiplendiğini anlatıoyrdu.

Samuel jakson un oynadığı karakteri görünce aklıma doğrudan ev kölesi geldi malcolm x e bir göz kırpma var galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...