paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Şişesi gayet veriyor (küçük ebat da tat da sıkıntı oluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 en güzel ayran ölü ayrandır şaka lan şaka en güzel ayran yandımçavuş ayranı. üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tek bir sıkıntım var ayşe özgünlü reklamlarda bu meyveli yoğrutları fln anlayırken fabrikasyon işlemlere sürekli "yani tıpkı evde yaptığımız gibi" dedikçe dellendim "adam mı sikiyorsunuz lan" diye tv başından atarlandım kızdım danone reklamı izlerken kandırılıyormuş gibi hisediyorum o yüzden almıyorum eheh samimi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Fransız yoğurdunu ne yapalım abi, biz kendi yoğurdumuzu yaparınk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ha şu da var her ne kadar tüketmemiş olsak da "peti daone kalıbı DOLDUR VE DONDUR!" iki yaz boyunca mottomuz oldu ondan ötürü eklam fşrmasına saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 fransa ülke olarak, toplum olarak, sanayisiyle, ticaretiyle, kültürüyle hızla gerileyen bir ülke. bırak da sattığı 2 şişe suyu, 1 kilo yoğurdu almayıverelim. ürünlerinin hangisinde ne özellik var ki türkiye'de üretilenlerde olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 komik tarafı tr markarlarının da bi kısmı almış olmaları lazım tikveşli falan bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sesu said: Fransız yoğurdunu ne yapalım abi, biz kendi yoğurdumuzu yaparınk. iste anadolu kadini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 danette danone taze sütlü tatlı diyorllar, markete gidiyoruz danino mu danette mi, hangisini alıcaz şaşırıyoruz, böyle saçma sapan marka konumlandırması, böyle pr olmaz. gidip YÖRSAN marka tava yoğurdu alıyoruz kaymaklı, miss. yok danetteymiş fransızmış, çekgitlan diyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 danone'nin fiyatları da az yüksek sanırım diğerlerine göre. özel bi fransız malı düşüncem falan da olmamasına karşın hiç danone yoğurt falan aldığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ŞOK SOK ŞOK!!! DANONE YOĞURTLARININ MÜSLİMANLIĞI ENGELLEYEN KİMYASALLAR İÇERDİĞİ BELİRLENDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Gozum danoneninki pr problemi diil reklam problemi. Kakasi gelmis reklam filmleri cekip meydani sutas ineklerine birakiyorlar, hehe. Danone problem yasamiyor diyenlere, evet puding ve cocuk urunlerinde (danino) hala saglamlar ama bir donem sutasin elinden soktukleri kaymaksiz yogurt pazari da sefilleri oynuyor su anda marka. Sut desen pinarin kralligi zaten. Pinar ultimate lovemark bu ulkede, sutas da acayip populer marka, ustelik urunleri de (ozellikle de yogurt) cok iyi, ulke damak tadina uygun. Eh, herseyi maliyet hesabina oturtup, ucuz diye polonyadan ya da bilmem nereden tonla gelen mayayla turk yogurdu yaparsan, reklami da kesersen patlarsin boyle. Bad pr almalari da normal yogurtta. Adamlar dunya capinda satinalma yapabilmek icin bakanlik seviyesinde gida kodeksleriyle filan oynuyorlar, kanun cikarttirip yerel oyuncuyu yutmaya filan yelteniyorlar. Bildiin motherfuckin corporation yani... Danette rulz o ayri. Ama sutas oraya da geldi tatlimmm ile, kiracak kafalarini. Kampanya yayinda, ayi gibi pazar caliyordur kesin. Liderlikten edemez muhtemelen ama 10-20 pp calar, kazancina ortak olur. Urun iyi, mousse var COGİYİ!!! Kalesi danino danonenin. Cok karli urun, ilk oldugu, dr da anneye bundan yedir dedigi icin senelerdir her turlu rekabete direniyor. Burdan para kazansin fransizlar, gerisinden cekilsin bence :P golge etmesinler bilhassa yogurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bakkallar bile gıcık markaya. ali abi geçen sene getiriyodu (zorla mı veriyolar artık neyse) danone alma sütaş al diye yönlendiriyodu müşteriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ya fransız ne anlar abi yoğurttan. Vallahi böyle geleneksel şeylere bulaşmasınlar. Alman yoğurdu bile daha güzel lan, yemin ediyorum çok daha mükemmel. Danette yapsınlar. Bi de danettede çok pahalı algısı var, fiyatını hatırlamıyorum şimdi ama danette yerken kendimi zengin hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 "roket adam" said: YÖRSAN marka tava yoğurdu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abi danonenin o meyveli yogurt kaplari cok ufak coluk cocugun rizkini yiyorum gibi hissediyorum yerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 benim anam taze inek sutu aliyo, sutumuz de, yogurdumuz da, gaymaamiz da ordan, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 BonePART said: Abi danonenin o meyveli yogurt kaplari cok ufak coluk cocugun rizkini yiyorum gibi hissediyorum yerken. anacım daninodan bahsediyosan o bebekler için. üstelik yoğurt da değil, taze peynir. te allaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 berkay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ufak kap olan yogurtlar daninonun deil mi eauhaehuea ayrica ne bulursam yerim aga acimam peynir yogurt o sebbele kemiklerim cok gelisti benim ve konuya donelim meyveli yogurdu alman usulu yapin normal su bardagi boyutunda keyifle yiyelim kasikla dibini siyirmaktan imanimiz gevredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 o büyümix denen meyveli şeyler peynirmiymiş lan ? yoğurt değilmi olm onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahaha olm herkes yiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 diil olum. büyümix de danino da taze peynir. bebekler için, kalsiyum dünyas. meyveli yoğurt büyük paket yapıldı zamanında, hem sütaş hem de danone tarafından, satmadı. WHERE IS YOUR GOD NOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yalan soleme emaye hep yahudi oyunlari bunlar israil iptal ettirmistir kemiklerimiz gelismesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 e şimdi yiyemiycem ben o zaman ya peynirmiş abi yoğurt sanıyodum hep ya of içim bi garip oldu abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar