Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danone Halka İlişkiler / Sıkıntılar, Öneriler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tek bir sıkıntım var ayşe özgünlü reklamlarda bu meyveli yoğrutları fln anlayırken fabrikasyon işlemlere sürekli "yani tıpkı evde yaptığımız gibi" dedikçe dellendim "adam mı sikiyorsunuz lan" diye tv başından atarlandım kızdım

danone reklamı izlerken kandırılıyormuş gibi hisediyorum o yüzden almıyorum eheh samimi gelmiyor
Mesaj tarihi:
fransa ülke olarak, toplum olarak, sanayisiyle, ticaretiyle, kültürüyle hızla gerileyen bir ülke.

bırak da sattığı 2 şişe suyu, 1 kilo yoğurdu almayıverelim. ürünlerinin hangisinde ne özellik var ki türkiye'de üretilenlerde olmayan?
Mesaj tarihi:
danette danone taze sütlü tatlı diyorllar, markete gidiyoruz danino mu danette mi, hangisini alıcaz şaşırıyoruz, böyle saçma sapan marka konumlandırması, böyle pr olmaz.

gidip YÖRSAN marka tava yoğurdu alıyoruz kaymaklı, miss. yok danetteymiş fransızmış,

çekgitlan diyorum genelde.
Mesaj tarihi:
Gozum danoneninki pr problemi diil reklam problemi. Kakasi gelmis reklam filmleri cekip meydani sutas ineklerine birakiyorlar, hehe.
Danone problem yasamiyor diyenlere, evet puding ve cocuk urunlerinde (danino) hala saglamlar ama bir donem sutasin elinden soktukleri kaymaksiz yogurt pazari da sefilleri oynuyor su anda marka. Sut desen pinarin kralligi zaten. Pinar ultimate lovemark bu ulkede, sutas da acayip populer marka, ustelik urunleri de (ozellikle de yogurt) cok iyi, ulke damak tadina uygun. Eh, herseyi maliyet hesabina oturtup, ucuz diye polonyadan ya da bilmem nereden tonla gelen mayayla turk yogurdu yaparsan, reklami da kesersen patlarsin boyle.

Bad pr almalari da normal yogurtta. Adamlar dunya capinda satinalma yapabilmek icin bakanlik seviyesinde gida kodeksleriyle filan oynuyorlar, kanun cikarttirip yerel oyuncuyu yutmaya filan yelteniyorlar. Bildiin motherfuckin corporation yani...

Danette rulz o ayri. Ama sutas oraya da geldi tatlimmm ile, kiracak kafalarini. Kampanya yayinda, ayi gibi pazar caliyordur kesin. Liderlikten edemez muhtemelen ama 10-20 pp calar, kazancina ortak olur. Urun iyi, mousse var COGİYİ!!!

Kalesi danino danonenin. Cok karli urun, ilk oldugu, dr da anneye bundan yedir dedigi icin senelerdir her turlu rekabete direniyor. Burdan para kazansin fransizlar, gerisinden cekilsin bence :P golge etmesinler bilhassa yogurda.
Mesaj tarihi:
bakkallar bile gıcık markaya. ali abi geçen sene getiriyodu (zorla mı veriyolar artık neyse) danone alma sütaş al diye yönlendiriyodu müşteriyi.
Mesaj tarihi:
Ya fransız ne anlar abi yoğurttan. Vallahi böyle geleneksel şeylere bulaşmasınlar. Alman yoğurdu bile daha güzel lan, yemin ediyorum çok daha mükemmel. Danette yapsınlar.

Bi de danettede çok pahalı algısı var, fiyatını hatırlamıyorum şimdi ama danette yerken kendimi zengin hissediyorum.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Abi danonenin o meyveli yogurt kaplari cok ufak coluk cocugun rizkini yiyorum gibi hissediyorum yerken.

anacım daninodan bahsediyosan o bebekler için.
üstelik yoğurt da değil, taze peynir.
te allaam.
Mesaj tarihi:
ufak kap olan yogurtlar daninonun deil mi
eauhaehuea
ayrica ne bulursam yerim aga acimam
peynir yogurt
o sebbele kemiklerim cok gelisti benim

ve konuya donelim
meyveli yogurdu alman usulu yapin
normal su bardagi boyutunda
keyifle yiyelim
kasikla dibini siyirmaktan imanimiz gevredi
Mesaj tarihi:
diil olum.
büyümix de danino da taze peynir.
bebekler için, kalsiyum dünyas.

meyveli yoğurt büyük paket yapıldı zamanında, hem sütaş hem de danone tarafından, satmadı.
WHERE IS YOUR GOD NOW?
  • Yeni Oluştur...