BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bir efsane daha kaydı... Bu sene üzücü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Elveda reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 saygı duruşu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Dünyada alakası yok ama Arjantin'de Maradona ve Messi'den önce gelen bir adam popülerlik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çok garip bir kariyer, bu kariyere göre benzerlerinde rastlanmayacak kadar büyük bir ün ve saygı, Çok garip bir futbolcuydu cidden Martin Palermo, tam bir santrafor nasıl olur en iyi örneğiydi. Hatta gerçek anlamda santrafor diyebileceğimiz son birkaç futbolcudan biri, hatta belki de sonuncuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yaşlandık be abi hey gidi martin hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Gerçi gelişimini tamamlarsa ve City'den kurtulursa belki Dzeko onun yerini alabilir. Ama zor yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ilk defa duydum adını hangi takımlarda oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abiiii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 italyadaki palermo takımının sahibinin oğlu futbolcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 palermo'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 PZero said: ilk defa duydum adını hangi takımlarda oynamış futboldan ban sebebi bu post ama :/ vanille'ye falan sorsak o bile duymuştur yani. hiçbişeyini duymasan 40 metreden attığı kafa golünü ya da bir maçta kaçırdığı 3 penaltıyı falan duymuşsundur :) edit: introduction to football positions - striker 101: http://www.youtube.com/watch?v=dieI69Zivu4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 lan öldü fln sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o diilde ben stamla maldiniyi özledim napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sezar gibi çıkmış la fotoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Aiko said: lan öldü fln sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hakikaten öldü gibi yazılmış ama, yıldız kaydı şöyleydi böyleydi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Rewendor said: PZero said: ilk defa duydum adını hangi takımlarda oynamış futboldan ban sebebi bu post ama :/ vanille'ye falan sorsak o bile duymuştur yani. hiçbişeyini duymasan 40 metreden attığı kafa golünü ya da bir maçta kaçırdığı 3 penaltıyı falan duymuşsundur :) edit: introduction to football positions - striker 101: http://www.youtube.com/watch?v=dieI69Zivu4 3.25te kafayla topu alan kim, Ortega mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 benim de ilk aklıma öldü gibi gelmişti başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Şu golle hatırlıcam sanırım. Yağmur altındaki gol sevinci, Maradona'nın çimlerde kayışı... http://www.youtube.com/watch?v=x5w1SylrrEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HNhwyrafBqs boca tribünlerinin gol sevincine hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 radagast62 said: Şu golle hatırlıcam sanırım. Yağmur altındaki gol sevinci, Maradona'nın çimlerde kayışı... http://www.youtube.com/watch?v=x5w1SylrrEI şu gol çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar