forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 başkalarının standartlarının, görüşlerinin, tatmin noktasının farklı olmasının cahillikle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 balon said: Hayırlı uğurlu olsun vatanımız milletimiz için. Ne boğaz, ne kanal, ne hızlı tren beklentim var başbakan, yeni anayasayı çıkart, başka da bir şey istemeyiz. Gerisi gelir zaten. Hacı gerçekten şu yeni anayasa bi çıksada vatana millete hayırlı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yeni anayasa diyenleriniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 forgiver said: başkalarının standartlarının, görüşlerinin, tatmin noktasının farklı olmasının cahillikle alakası yok evet katılıyorum, cahillik falan değil direk olarak aptal olmaktan kaynaklanan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 anca konuşun anasını satayım. burda boş boş konuşanıza adam başı 10 köylünüzü eğitip adam etseydiniz ya. cehaletten kurtulsalardı. anca laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nası yani şimdi türkiyenin %50'si gerizekalı mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Almanya'da basıp getiriyorlarmış anayasayı. Rengi, kokusu falan mükemmelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Zaybird said: nası yani şimdi türkiyenin %50'si gerizekalı mı oluyor? %60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 forgiver said: başkalarının standartlarının, görüşlerinin, tatmin noktasının farklı olmasının cahillikle alakası yok aslına bakarsan var. Eğer seçimin ve yönetimin amacını, görevini, sorumluluklarını ve önemini bilmiyorsa ve tamamen seçimden ve yönetimden bağımsız, yani tamamen bambaşka kriterlere göre oyunu belirliyorsa bu cehalettir, bilinçsizliktir. "hocaefendi bu partiyi gösterdi ona attık" ya da "bu adamalr dindar" diyerek oy atılmasını tatmin kriteriyle falan açıklayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kılıçdaroğlu konuşmasını saat kaçta yapmıştı? yada link falan var mı izleyebileceğimiz? Ne dedi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni. http://siyaset.milliyet.com.tr/10-bin-kisinin-oyu-cope-gitti/siyaset/siyasetdetay/12.06.2011/1401683/default.htm yok bir birimizden farkımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "" said: Kafasina Kus Sictiginda Sans Oyunu Oynayan Toplumun Agzina Sicana Oy Vermesi Normaldir Gani Mujde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Her seçimde halka koyun demeyin lütfen! Halka koyunca üzülüyorsunuz... Alıntıdır. Facebookta gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: yeni anayasa diyenleriniz de tatava. Evet o tatava lafının patentini almam lazım artık , bu seçim hakkaten öyle oldunuz çünkü sdf. Biraz daha anlamaya çalışın artık Türkiye'yi bence, beklentilerini anlayın. Bu kafa yapınız başarısız demiştik, başka şeyler çalışmalısınız demiştik, hala kendinizi değiştiremiyorsanız zaten cahilin kim olduğu apaçık. Tabi düşünme yetisine sahip olanlar için söyledim bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 türkiyede %50 oranında hatta daha fazla cahil gerizekalı olabilir fakat oy verenlerin %50 si için bunu diyemeyiz akpnin aldıgı oylar bana göre tamamen din,çıkar ve tayyibinb lider bonusuna dayanıyor onun hariic kimse bu hukumet napıyor ne ediyor umursamıyor diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmedinejad said: cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni. http://siyaset.milliyet.com.tr/10-bin-kisinin-oyu-cope-gitti/siyaset/siyasetdetay/12.06.2011/1401683/default.htm yok bir birimizden farkımız. oyu düzgün atmamakla oyu atacağın kişiyi seçerken kriterleri değerlendirememek arasında fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/320368126.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1307915535&Signature=Xo%2FMUmIjkn64RuvDTMs4yydv2P8%3D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 balon said: Bella said: yeni anayasa diyenleriniz de tatava. Evet o tatava lafının patentini almam lazım artık , bu seçim hakkaten öyle oldunuz çünkü sdf. Biraz daha anlamaya çalışın artık Türkiye'yi bence, beklentilerini anlayın. Bu kafa yapınız başarısız demiştik, başka şeyler çalışmalısınız demiştik, hala kendinizi değiştiremiyorsanız zaten cahilin kim olduğu apaçık. Tabi düşünme yetisine sahip olanlar için söyledim bunu da. manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 İnsanın oyunu kendi önceliklerine göre belirleyip ona göre oy kullanması cahillik değildir,bir insanın delicesine ihtiyaç duyduğu bir şey bir başkası için bir anlam ifade etmeyebilir. Benim etrafımda oy kullanan "bilinçli (cahil olmayan, hoş cahillik kıstası neye göre belirleniyor onu bilmiyoruz)" insanların "hepsi" oyunu CHP ye vermedi, hatta büyük çoğunluğunun verdiği de meçhul. İnsanların özgür seçimlerine saygı duyulmaması en büyük problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akpye oy verenlerin %99u tipsiz, çok çirkin insanlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmorbzl8OJ1qb0y8zo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mecliste ertuğrul kürkçü yü dinlemek güzel olacak.. bu seçimlerde beni tek mutlu eden olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahgha resim güzeldi ama uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bence bu "aydın geçinen" kesimin biraz ara mahallelere falan girmesi gerekiyor. Adamlar kömür karşılığı oy veriyor diye de suçlandı zamanında ama hiç kimse de demediki ya o adamların kömür alcak bile parası yok e ona kömür verince sempati besledi ıvır zıvır oldu oy verir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: Kılıçdaroğlu konuşmasını saat kaçta yapmıştı? yada link falan var mı izleyebileceğimiz? Ne dedi merak ettim. upupup aydın geçinen kesimle ne alakası var ki bunun. Elektriksiz köye buzdolabı çamaşır makinası yolladılar. Heralde o adamlar makinayı da yakıp ısınmışlardır. Biz buna halkı kandırmak diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar