Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cahillik

tinu

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

başkalarının standartlarının, görüşlerinin, tatmin noktasının farklı olmasının cahillikle alakası yok

aslına bakarsan var. Eğer seçimin ve yönetimin amacını, görevini, sorumluluklarını ve önemini bilmiyorsa ve tamamen seçimden ve yönetimden bağımsız, yani tamamen bambaşka kriterlere göre oyunu belirliyorsa bu cehalettir, bilinçsizliktir.

"hocaefendi bu partiyi gösterdi ona attık" ya da "bu adamalr dindar" diyerek oy atılmasını tatmin kriteriyle falan açıklayamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

yeni anayasa diyenleriniz de tatava.

Evet o tatava lafının patentini almam lazım artık , bu seçim hakkaten öyle oldunuz çünkü sdf.

Biraz daha anlamaya çalışın artık Türkiye'yi bence, beklentilerini anlayın. Bu kafa yapınız başarısız demiştik, başka şeyler çalışmalısınız demiştik, hala kendinizi değiştiremiyorsanız zaten cahilin kim olduğu apaçık. Tabi düşünme yetisine sahip olanlar için söyledim bunu da.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede %50 oranında hatta daha fazla cahil gerizekalı olabilir fakat oy verenlerin %50 si için bunu diyemeyiz

akpnin aldıgı oylar bana göre tamamen din,çıkar ve tayyibinb lider bonusuna dayanıyor

onun hariic kimse bu hukumet napıyor ne ediyor umursamıyor diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni.

http://siyaset.milliyet.com.tr/10-bin-kisinin-oyu-cope-gitti/siyaset/siyasetdetay/12.06.2011/1401683/default.htm

yok bir birimizden farkımız.

oyu düzgün atmamakla oyu atacağın kişiyi seçerken kriterleri değerlendirememek arasında fark var
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Bella said:

yeni anayasa diyenleriniz de tatava.

Evet o tatava lafının patentini almam lazım artık , bu seçim hakkaten öyle oldunuz çünkü sdf.

Biraz daha anlamaya çalışın artık Türkiye'yi bence, beklentilerini anlayın. Bu kafa yapınız başarısız demiştik, başka şeyler çalışmalısınız demiştik, hala kendinizi değiştiremiyorsanız zaten cahilin kim olduğu apaçık. Tabi düşünme yetisine sahip olanlar için söyledim bunu da.

manyak laf.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın oyunu kendi önceliklerine göre belirleyip ona göre oy kullanması cahillik değildir,bir insanın delicesine ihtiyaç duyduğu bir şey bir başkası için bir anlam ifade etmeyebilir.
Benim etrafımda oy kullanan "bilinçli (cahil olmayan, hoş cahillik kıstası neye göre belirleniyor onu bilmiyoruz)" insanların "hepsi" oyunu CHP ye vermedi, hatta büyük çoğunluğunun verdiği de meçhul.
İnsanların özgür seçimlerine saygı duyulmaması en büyük problem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu "aydın geçinen" kesimin biraz ara mahallelere falan girmesi gerekiyor. Adamlar kömür karşılığı oy veriyor diye de suçlandı zamanında ama hiç kimse de demediki ya o adamların kömür alcak bile parası yok e ona kömür verince sempati besledi ıvır zıvır oldu oy verir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Kılıçdaroğlu konuşmasını saat kaçta yapmıştı? yada link falan var mı izleyebileceğimiz? Ne dedi merak ettim.

upupup

aydın geçinen kesimle ne alakası var ki bunun. Elektriksiz köye buzdolabı çamaşır makinası yolladılar. Heralde o adamlar makinayı da yakıp ısınmışlardır.

Biz buna halkı kandırmak diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...