Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sahibi gelmiş asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 throine said: oy verenleri hor gördünüz göbeğini kaşıyan adam dediniz bir paket makarnaya bir torba kömüre oyunu sattı dediniz. kılıçdaroğlu 600tl teklif etti yine de alamadı. sdf Kılıçdaroğlu gidip sağda solda 600 TL mi dağıttı? Seçmenimizin oyu 5 yılda bir 300-500 TL değerinde avantayla satın alınabiliyor, ama ayda 600 TL sözünü kimse umursamıyor. Bu kadar sığ düşünen bir kitle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ne 300-500ü yahu, seçim günü sandık önünde 100 tl'ye akp için oy satın almaya çalışan kadın vardı keçiörende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ayda 600 inandırıcı değil ondan. bi de ayda 600 diye bizi yemiş kemal, meğerse hane gelirini 600'e tamamlayacaklarmış. 400 lira geliyorsa 200 üste verecekmiş. e cahil olabilir ama gerizekalı değil ya bu halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 koy şeyine yaaaa... sığ düşünse ne olacak, düşünmese ne olacak.. sana ne yani? sizin bireysel iç sıkıntınız, tansiyon yükselmeniz ile çalışıp halka pozitif düşüncede çağ atlatacak, analitik düşünmeyi aşılayacak bi alet mi var elinizde? cahil mi halk? e-evet. akp'nin yaptığı çalışma bu sonucu veriyor. ben kafamdan atmıyorum ki bunu. halk cahil, ama cahilliği ile mutlu mu? e-evet.. sen rahatsızsın ama halk bu yönetimden memnun mu? bakıyorum artvin'e, ordu'ya, kütahya'ya hatta izmire.. e-evet.. mutlu. bana ne lan gerisinden? benden bu zihniyette, bu "istikrarlı" çift standartta bi hükümete 10000seçim olsa oy çıkmaz. gerisi beni ilgilendirmez vallahi.. yaptım başvurularımı. bekliyorum şimdi. alan olursa saniye durmayıp giderim. cebim güçlenir bişileri değiştirecek seviyeye ulaşırsam dönerim. tekil çabanız mı kurtaracak abi, buradan yazdıklarınız mı kurtaracak? siz ne diye kasıyorsunuz anlamıyorum. siz stresslendiğiniz için size üzülüyorum. sonra geçiyor ama hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 huun said: ayda 600 inandırıcı değil ondan. bi de ayda 600 diye bizi yemiş kemal, meğerse hane gelirini 600'e tamamlayacaklarmış. 400 lira geliyorsa 200 üste verecekmiş. e cahil olabilir ama gerizekalı değil ya bu halk. Ne değiştiriyor bu, şu anda yok sonuçta böyle bir şey? Mantıklı olanı böyle zaten, mevcut sistemler de buna benzer işliyor. Eski sevgilim kaybettiği babasının maaşını alıyordu mesela, ama evlenirse veya işe girerse kesiyorlardı maaşı. Devlet herkese 600 TL avanta verecek değil ya, ama herkesin minimum gelirini oraya çekmek çok daha mantıklı ve adil. Daha takdir ettim lan adamı şimdi, teşekkür ederim. Kaldı ki 580 kazanan adamı bile ayda 600'e tamamlasan, AKP'nin 5 yılda bir dağıttığı kömürden bilmemneden çok daha yüksek bir meblağ oluyor :p Self-fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 500 günde enflasyonu düşürüp, 501. gün 2 anahtar verecekleri de gördü bu ülke. kötü anıları hala canlı, belki de iyi anlatamadı chp bu olayı ki ilk gündeme geldiğinde kaynaklara dair hesaplarda ortaya çıkan bir karışıklık da unutulmasın. bu olaya bir de şu açıdan yaklaşılabilir tabii: vatandaş oyunu para, makarna vs için satmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 huun said: ayda 600 inandırıcı değil ondan. bi de ayda 600 diye bizi yemiş kemal, meğerse hane gelirini 600'e tamamlayacaklarmış. 400 lira geliyorsa 200 üste verecekmiş. e cahil olabilir ama gerizekalı değil ya bu halk. kimseyi yemedi yahu, adam "herkese 600 lira vereceğiz" dedi, "herkesin 600 lira geliri olacak" dedi. fazladan ekstradan vericez demedi, minimum 600e çekilecek dedi işte. Ama olayı sırf medyadan gazeteden takip ettiyseniz öyle demeniz normal. bir de son cümlen için: tartışırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Aslında herşey olması gerektiği gibi oluyor. Endişelenecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 huun said: 500 günde enflasyonu düşürüp, 501. gün 2 anahtar verecekleri de gördü bu ülke. kötü anıları hala canlı, belki de iyi anlatamadı chp bu olayı ki ilk gündeme geldiğinde kaynaklara dair hesaplarda ortaya çıkan bir karışıklık da unutulmasın. bu olaya bir de şu açıdan yaklaşılabilir tabii: vatandaş oyunu para, makarna vs için satmıyor. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak şahane, 500 günde enflasyonu düşürürüm diyen demirel ilk geldiğinde 300 günde düşürdüğü için ikinci gelişimde de 500 günde düşürürüm dedi yapar yapamaz tartışılırdı ama önceden yapmışlığı vardı. tabi önce bunları görebilecek durumda olmak lazım yaş kemale eerince daha net anlaşılıyor bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 70 cent vereyim de git başka yerde tarih tartış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hala CHP başarılı diyenler var yahu AKP 3 seçimdir tek başına iktidar oldu bunu yaparken de oylarını düşürmedi aksine %37 ile geldiler sonra %47 şimdi de %53. demek ki millet icraata oy veriyormuş meydanlarda her haneye 600tl vericez, mazot 1 tl olacak laflarına oy vermiyor artık. her şeyi bıraktım da şu gereksiz elitist olma çabalarını anlamıyorum. yok bunlara oy verenler cahil, şakirt, göbeğini kaşıyan herifler yakıştırmaları yapıyorlar. bu zihniyete sahip CHP bu yüzden iktidar olamayacak. çünkü bu düşüncede olan biri halkın gerçeklerinden tamamen uzak biridir. Mesela bu topiki açan adam ileride bir gün siyasetçi olsaydı bu kafayla türkiyede başarısız bir siyasetçi olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 %49 hatta istersen %50 ama %53 degil. Nolur nolmaz düzeltiimde gerisi zaten saçma buldugum hareketler diye bende belirttim . Elitist adama oy ver elitistlerin yanında ol elitist ol var şakirtim şakirtlere oy veriim demek var. Neden chpli banliyö hayatını görüp 'bunlar alit' diyen heriflerden olasın ki oyleysen bile 'bunlara verelim bizde olalım' demesin ki? Madem chpyi elitist olarak suçluyosun ver oyunu chpye sende elit ol? elit olmak övgü gibi geliyor kulaga. He chp tabii harika bir partide oy verenleri git gide degişik insanlar olmaya başladı o kadar. edit: Birde chp başa geçsin falan yapmasın dediklerini kofti çıksın begenmeyin öyle yapamaz diyin. Bu mazot 1 lira ile aynı degil ki harbiden 600 lira altı alan herkese 600liraya tamamlıyabılecek kadar parası var türkiyenin 2 milyon dolara gemi alınıyorsa 2 milyon dolara istihdam saglanacak fabrikalarda açılır sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 cari açık her geçen gün artıyor ve buna karşı yapılan hiç birşey yok.istanbul adım başı avm oldu ve olmayada devam ediyor.hatta happy center,bim gibi marketler 400m2 içinde 2 şer dükkan açar oldu.zengin olan her gün dahada zenginleşiyor ama fakir olanda her gün dahada fakirleşiyor. özelleştirmelerle felan bir süre kurtarabiliriz ama nereye kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 fakir olanın daha da fakirleştiği falan yok. ama şöyle diyebilirsin, gelir artış hızı arasında fark var. ama fakirler daha fakirleşiyor diyen adam harbiden ekonomiden çakmayan adamdır. daha çok işletmenin açılması, dükkanın açılması demek rekabet demektir, ürünlerin ucuzlaması demektir. BİM = BORLOSOK OSLOM MORKOTLORO EHOEHOEHOE zihniyetindeysen diyecek bir şey bulamıyorum. BİM sayesinde millet aynı ürünü daha ucuza alır oldu. Yıllık cirosu yıllardır halkı düdükleyen migrosu geçti. Demek ki başarılı bir iş modeli ve tüketici oldukça memnun ve doğal olarak girişimcisini karla ödüllendirmiş ve bir sürü mağaza açmasına sebep olmuş. son olarak bir şeylere karşı çıkacaksanız liseli ergen argümanlarını bırakın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bim'e laf yok lan sadece dondurulmuş patatesi ve diğer 1-2 ürünüyle lider olabilir, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Durmak yoooook, yola devam. http://im.haberturk.com/galeri/2011/06/13/407552/d652edbbea3d51062f635169fb226c03_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Baggio said: throine said: oy verenleri hor gördünüz göbeğini kaşıyan adam dediniz bir paket makarnaya bir torba kömüre oyunu sattı dediniz. kılıçdaroğlu 600tl teklif etti yine de alamadı. sdf Kılıçdaroğlu gidip sağda solda 600 TL mi dağıttı? Seçmenimizin oyu 5 yılda bir 300-500 TL değerinde avantayla satın alınabiliyor, ama ayda 600 TL sözünü kimse umursamıyor. Bu kadar sığ düşünen bir kitle işte. Dağıtamadı bile gülüm yazık. Sözlükte de diyo işte, 700 önermelilerdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bir şeyi direk vermekle vereceğim demek arasında fark var ama. KK verir miydi o parayı vermez miydi bilmem ama türk halkı vaatlere pek güvenmiyordur muhtemelen çünkü türk siyaseti uzun bir süre çiller döneminde falan yerine getirilmeyen para, ev vs vaatleriyle yürüdü. o yüzden direk yardım etmekle, yardım etme sözü vermek arasında fark var. elbet oyunu bu yüzden verenler vardır bu ülke garip yani. hatta örneğimi chp yönünden vericem, yerel seçimlerde ve geçen seçimlerde akpnin kazandığı tunceli bu seçimlerde chp kazandı. yani adamın politik görüşü yok zaten sağlam "ooo başkan bizim şehirdenmiş" diye oy veriyor. kısacası bu ülkede eminim böyle saçma şekilde oy veren çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Masquerade said: Durmak yoooook, yola devam. http://im.haberturk.com/galeri/2011/06/13/407552/d652edbbea3d51062f635169fb226c03_k.jpg mhp'nin görüntüleri cd olarak arşivletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 insanlara önceden akp işaretli oy pusulası dağıtılmış, işaretli zarfı atıp boş zarfı geri götürene çeyrek altın dağıtmışlar. bu ne genişlik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ardeth said: bir şeyi direk vermekle vereceğim demek arasında fark var ama. KK verir miydi o parayı vermez miydi bilmem ama türk halkı vaatlere pek güvenmiyordur muhtemelen çünkü türk siyaseti uzun bir süre çiller döneminde falan yerine getirilmeyen para, ev vs vaatleriyle yürüdü. o yüzden direk yardım etmekle, yardım etme sözü vermek arasında fark var. elbet oyunu bu yüzden verenler vardır bu ülke garip yani. hatta örneğimi chp yönünden vericem, yerel seçimlerde ve geçen seçimlerde akpnin kazandığı tunceli bu seçimlerde chp kazandı. yani adamın politik görüşü yok zaten sağlam "ooo başkan bizim şehirdenmiş" diye oy veriyor. kısacası bu ülkede eminim böyle saçma şekilde oy veren çoktur. Tunceli'yi hiç akp alamadıki.http://www.ntvmsnbc.com/id/24951611/ Tunceli'den Akp milletvekili bile çıkaramadı çok yanlış örnek olmuş Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 evet dtpymiş tunceli ben yanlış hatırlamışım ama örnek oldukça geçerli hala. birinci sebep yerel seçimlerde chp %15 akp %21 yine http://yerelsecim2009.hurriyet.com.tr/ildetay.aspx?cid=62&bs=1 ikinci sebep ise geçen seçimlerde %15-20 civarı olan oy oranı bu seçimlerde %50ye fırlamış. örneğim geçerli hala yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 gg Türkiye wp şeriat gecmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ardeth said: evet dtpymiş tunceli ben yanlış hatırlamışım ama örnek oldukça geçerli hala. birinci sebep yerel seçimlerde chp %15 akp %21 yine http://yerelsecim2009.hurriyet.com.tr/ildetay.aspx?cid=62&bs=1 ikinci sebep ise geçen seçimlerde %15-20 civarı olan oy oranı bu seçimlerde %50ye fırlamış. örneğim geçerli hala yani Örnek hala yanlış:) Bence diretme. Ama şu cümlen doğru bence de said: kısacası bu ülkede eminim böyle saçma şekilde oy veren çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar