Ren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cahilse cahil, cahil deyip durmayın. senin oyun 1 de onların oyu 0.5 mi? ahmedinejad güzel şeyler demiş, nesil değişmesi lazım diyen de kendisi sanırım bu sol iktidarların kötü izlerinin silinmesi için. sokakta cahil dediğin adamın sana güvenmesini istiyorsun arabana bindiriceksin. yanına gidip cahil dersen biner mi arabana? arabanın gittiği yerin önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mep said: küfür var :) http://www.facebook.com/video/video.php?v=2093895873856 bu ne ya oha hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aranızdan biri ajan, e düşünün işte sdf. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.odatv.com/n.php?n=chp-onunde-dort-saat-1206111200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: Mevcut duruma göre CHP adayı olan Ergenekon sanıkları Mustafa Balbay, İlhan Cihaner ve Mehmet Haberal ile Balyoz sanığı MHP adayı Engin Alan meclise giriyor. bu adamların yıllarını caldılar. bu adamlar mecliste esip gürlesinler bi zahmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: abi yeni anayasa yapılsın da her kesim dikkate alınıp yapılsın. işine gelince uzlaşmacı işine gelince hadi ordan cebilen adamlar bunlar, benim korkum bundan. Yoksa ben de destekliyorum yeni anayasayı ama anayasa yapmak ekmeğin üstüne cokorella sürüp yemek değil ki. bu arada akp'nin yerinde olsam 2015 seçimleri için "yeni anayasayı biz yaptık" şeklinde kullanabileceğim bir yol izlerdim. Secimler yaklaşınca da "onlara rağmen biz bunları yaptık" derdim. gelsin oylar. Bunları yapabilmek için Erdoğan'ın ciddi psikolojik yardım alması lazım. Bu seçimden sonra zaten yüksek olan megolomanlığı patlayış yapacak. liberal said: said: Mevcut duruma göre CHP adayı olan Ergenekon sanıkları Mustafa Balbay, İlhan Cihaner ve Mehmet Haberal ile Balyoz sanığı MHP adayı Engin Alan meclise giriyor. bu adamların yıllarını caldılar. bu adamlar mecliste esip gürlesinler bi zahmet artık. O adamlar esip gürlemeye değil hapisten paçayı yırtmak için girdiler. Ayrıca ölüm tehlikesi olan bir adamın nasıl esip gürlemesini bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tinu said: yok canım halk devrimi felan :) bir şey beklemiyoruz zaten düzelmezde bu diyoruz. chp ne yaparsa yapsın değişmeyecek, he anca akp kendine çok güvenir bu başkanlıktı eyaletlere bölmeydi felan bunlara girerse o zaman belki patlar. Bak benim tavsiyemi pek takmayabilirsin ama dikkate almanı öneririm zira şu düşünceler zamanında bende de vardı. Türk insanı kopyacıdır. Komşusu ne yaparsa onu yapmak ister, kaynı ne yaparsa ona ilgi duyar. Türk insanı özünde esnektir, tembeldir, umursamazdır. Türk insanı tayyip ayar verince onu sever ama onun yerine KK'da olsaydı onu da severdi. Türk insanı şükretmesini bilir ama fırsatını bulunca zulayı kapmadan gitmez. Türk insanı geleneklerinden sözde taviz vermez ama akşam olunca eşini bırakıp karıya gider. Türk insanı için televizyon gereksiz şeyler yayınlar ama izlemekten de kaçınmaz Türk insanı. Bir türk ile konuştuğunda ses tonunu yumuşatırsan oda yumuşatır, ses tonunu yükseltirsen sana küfreder. Bir türk sevmediği şeye içinden küfreder, 20 türk sevmediği şeyi linç eder. Türk köylüsü kurnazdır başkalarının malına göz diker. Ancak nerede kamera görse yanar, yakınır. Türk işçisi için hayat hep kötüdür ancak Türk işçisi bunu umursayacak kadar ciddi bir vizyona sahip değildir. Türklerin %99'u müslümandır ancak bu kitlenin %80'i kuran yırtma videoları hariç dinini içinde yaşar. Belki toplasan %20'si dinini bilerek yerine getirir. Türk insanı için Türklük, gurur kısaca şu olay çok önemlidir: http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/n59273355317949804117dw8.jpg?w=450&h=382 Şimdi bunları niye anlattım? Olay şu aga, Türk insanının kendisi zaten bir akp'dir. Yeri gelince chp'de olur, mhp'de. Bukelamun gibi. Bu yüzden türk siyaseti düz yolda ilerleyemez. Bu yüzden şu ülke gitti, mahvolduk paranoyaları gerçek dışı. İdealist olmamak lazım fazla. Yoksa star tv ana haber'de eminönü'nde halka sorulan soruları izleyip sinir küpüne dönersin. Ama bakma sen, o herifler yeri gelir senin cüzdanını nasıl keselerimin hesabını yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mep said: küfür var :) http://www.facebook.com/video/video.php?v=2093895873856 http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/428.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rock said: liberal said: said: Mevcut duruma göre CHP adayı olan Ergenekon sanıkları Mustafa Balbay, İlhan Cihaner ve Mehmet Haberal ile Balyoz sanığı MHP adayı Engin Alan meclise giriyor. bu adamların yıllarını caldılar. bu adamlar mecliste esip gürlesinler bi zahmet artık. O adamlar esip gürlemeye değil hapisten paçayı yırtmak için girdiler. Ayrıca ölüm tehlikesi olan bir adamın nasıl esip gürlemesini bekliyorsun. hicbisey yapmayacaklarsa bu adamları niye listeye aldılar lan sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cahil diyeceginize saygi duyun, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: Rock said: liberal said: said: Mevcut duruma göre CHP adayı olan Ergenekon sanıkları Mustafa Balbay, İlhan Cihaner ve Mehmet Haberal ile Balyoz sanığı MHP adayı Engin Alan meclise giriyor. bu adamların yıllarını caldılar. bu adamlar mecliste esip gürlesinler bi zahmet artık. O adamlar esip gürlemeye değil hapisten paçayı yırtmak için girdiler. Ayrıca ölüm tehlikesi olan bir adamın nasıl esip gürlemesini bekliyorsun. hicbisey yapmayacaklarsa bu adamları niye listeye aldılar lan sdfsad İşin o kısmını zaman gösterecek. Hükümet kararlı olup bu soruşturmanın derinleştirilmesi için destek sağlarsa bunu hep beraber göreceğiz, yok böyle bir çabada bulunmazsa mecliste zaten bir işe yaramayacaklarından görebileceğimiz birşey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yüzde 50 oy aldı adamlar. o kadar çabuk düşmez bi dahaki seçimlerde de tek başına iktidar olur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 18 sayfayı okudum. şimdi yatıcam. iş çıkarmayın bize ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Rock said: bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Cehalet mi değil mi bilemeyeceğim, ama kesinlikle bir sorun var bence türk siyasetinde; inanılmaz kalitesiz bir siyasetimiz var yahu. Rezalet birşey, senin boyun kısa, benim boyum kısa ama senin de aklın kısalarla başladı bu işler. Sen attan düştün, ben merdiven çıkamadımla devam etti. Hakaretlerle bitti. En çok dil sürçmeleri prim yaptı seçim döneminde. Biz AKP gibi söz verip yapmayacağız örneğin. Veya bu milleti CHP'ye mi emanet edeceğiz sorusuna AKP'lilerin hep bir ağızdan EVEEET diye bağırması gibi şeyler. Halk bunu istiyor galiba ne yazık ki. Kimin ne yapmayı planladığı kimsenin umrunda değil. http://www.youtube.com/watch?v=sTQh8cEh7dU İnsan şu üstteki 10-20 sene öncesinin videolarına bakıyor da içleniyor gerçekten, bu insanların çıkıp birbirleriyle insan gibi konuşmalarını haketmiyor muyuz diye soruyor kendine sonra. Yok ama hayır, sonrasında helallik isteyince veya özür dileyince çözüldüğüne göre işler; bir sonraki seçimde korkarım ki bir sonraki seçimde boks maçı yapacaklar siyasiler. Artık kazananı başbakan yaparız. Zaytung'da bunla ilgili haber çıkmış hatta, hoş buldum ben: Vatandaş memnun PS: Yalnız videonun içeriğinde üslup dışında hiçbir şeyi savunmuyorum. Ben sadece şuradaki gibi insan gibi tartışmalar istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sparkcaster said: o olay 80 den beri var ne yazik ki işte polis molis oldu onlar şimdi katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 forgiver said: Rewendor said: forgiver said: başkalarının standartlarının, görüşlerinin, tatmin noktasının farklı olmasının cahillikle alakası yok aslına bakarsan var. Eğer seçimin ve yönetimin amacını, görevini, sorumluluklarını ve önemini bilmiyorsa ve tamamen seçimden ve yönetimden bağımsız, yani tamamen bambaşka kriterlere göre oyunu belirliyorsa bu cehalettir, bilinçsizliktir. "hocaefendi bu partiyi gösterdi ona attık" ya da "bu adamalr dindar" diyerek oy atılmasını tatmin kriteriyle falan açıklayamazsın. şöyle açıklarım, bu olayın anti tezinin oy vereceği yerin tek nedeninin hoca efendi istedi diye olduğunu düşünen insanların var olması bugun tek kriteri iş, sağlık olanlar bunlara kavuşmadan daha fazlasını göremez körü körüne türbanlı birini üniye sokmayanlar varsa kızının uniye girmesi için körü körüne oy verecekler de vardır gülen oluşumunun yardım ettiği kişilerde ona karşı kendisini borçlu hissedebilir, din üzerine kuruluysa, tr de din=akp'yse ona yönelebilirler hah işte bilinçsizlik kısmı da tam bu boldlu kısımdı, sen de aynı şeyi söylediğine göre aynı bilinçsizliğe sahipmişsin, boşa tartışmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bi kez daha nefret ettim dinden de müslümanlıktan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Facebookta her seçimde yeter abi gidiyorum artık bu ülkeden muhabbetleri dönerdi bu sefer sadece 1-2 kişi yaptı bu muhabbeti çok sevinçliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hopada bile akp oyların %35'ini almış düşünün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aslında d,ğer başlığa yazacaktım da kilit gelmiş oraya. 2007 sonuçları ile 2011 sonuçlarına şöyle bi baktım detaylara girmeden fazla. akp 2007'de 16.3 milyon oy almış, bu sene 21.1 milyon. chp 7.7 milyondan 11.1 milyona çıkmış. mhp bile artmış 5milyondan 5.5 milyona. bağımsızlar da 1.8'den 2.8 milyona çıkmış. katılım oranı da 84.2'den 87.2'ye yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 millet dayagi, haksizligi, sansuru gordukce daha cok istiyo. cahil degil, mazosistiz. *burda gercekten o komur makarna yardimlarina muhtac olanlarla ihale vs ile koseyi donenlere laf edilmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Rewendor said: forgiver said: borçlu hissedebilir, din üzerine kuruluysa, tr de din=akp'yse ona yönelebilirler hah işte bilinçsizlik kısmı da tam bu boldlu kısımdı, sen de aynı şeyi söylediğine göre aynı bilinçsizliğe sahipmişsin, boşa tartışmaya gerek yok :) din konusunda en duyarlı ve bunun yanında en güçlü parti akp (saadet, has, bbp gerek kalmıyor) chp nin din konusu umrunda deil akp nin diğer kesime olan duyarlılığı, çok daha fazla chp=atatürk ne kadar bilinçlisiniz di mi? matematik eşitliğinden bahsetmiyorum algı bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 10 yıl boyunca 4 seçimde aynı sonuçları görüp, sebebini hala halkın cehaletine bağlıyorsa bir insan, cidden bir cehalet sorunu var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 forgiver said: Rewendor said: forgiver said: borçlu hissedebilir, din üzerine kuruluysa, tr de din=akp'yse ona yönelebilirler hah işte bilinçsizlik kısmı da tam bu boldlu kısımdı, sen de aynı şeyi söylediğine göre aynı bilinçsizliğe sahipmişsin, boşa tartışmaya gerek yok :) din konusunda en duyarlı ve bunun yanında en güçlü parti akp (saadet, has, bbp gerek kalmıyor) chp nin din konusu umrunda deil akp nin diğer kesime olan duyarlılığı, çok daha fazla chp=atatürk ne kadar bilinçlisiniz di mi? matematik eşitliğinden bahsetmiyorum algı bu şekilde chp=atatürk diyenlere de bilinçsiz dedim zaten aynı şekilde bu konu içerisinde bir yerlerde. arayıp bakabilirsin. demek ki önyargısız konuşmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar