Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat herseye ragmen güzel!

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Hayatın benimle testis geçme huyu var, en olmadık yerde bir terslik çıkar ya da en ters gidecek işim hiç bir problem çıkartmadan hallolur genellikle.

Bir de şöyle bir örnekle geneli açıklayayayım hemen; tek başımayken otobüs beklerim beklerim gelmez, yanımda muhabbet etmeyi sevdiğim birileri varken durağa yürürken böyle içimden geçer, ulan otobüs gelmese de iki kelam daha etsek diye; eğer hava güzelse ilk benim otobüsüm gelir, eğer hava çok soğuksa falan ilk yanımdakinin otobüsü gelir daha durağa varır varmaz. (Otobüsüm 45dk'de bir geçiyor duraktan, ama hiç şaşmadı daha sdfas)

Hayatım aynen bu otobüs örneğindeki gibi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ekmek nil zihnimde ziller çalmasına, başımın deli gibi dönmesine sebep oluyor. anlıyorum araba almış olman seni bu kadar sevindirmediği için pişmansın ama yapabileceğim bişi yok inan.

olsa gerçekten sen de aynısını hissedesin diye çabalardım ama.. ne yapabilirim ki hani dünyada başka bir nil yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat bildiğin kötü, gel gör ki hayat kötü diye köşeye oturup oynamıyorum ben diyemiyorsun. Çoğu zaman mıtsızım mesela ama genelde mıtsız bile olsam aazına aazına vuruyorum hayatın. Dişlerinden kolye yapıyorum bazen de güzel oluyor. Arada bir üstümdeki bulutlar dağılıyor böyle güneş ısıtıyor kısa süreliğine sonra tekrardan kapanıyor üstüme hayat, böbreklerime böbreklerime çalışıyor kan kusturuyor. Sonra yine ben dövüyorum falan böyle bi döngüdeyiz işte.. Eved. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat sevince güzel, evet tamamen doğru. Sartre "birini sevmek başlı başına bir iş, sanki bir uçurumun üzerinden atlamak gibidir demiş. Öyle bir an gelirki bir an aşşağaya bakar tereddüt ederseniz aşşağıya düşersiniz der.

Yani buna kendini inandırmalısın, onu sevdiğine der. Hayatta böyle işte sevicne güzel ama bütün mesele onu sevebilmekte, yani bunu kendinize inandırabilmekte.

Hayat inanınca güzel, inanın.

Mala bağlayın inanın herşey çok güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...