Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hayatla sıkıntım yok benim :/ İçindeki yetolara kızıyorum bazen o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hayatın benimle testis geçme huyu var, en olmadık yerde bir terslik çıkar ya da en ters gidecek işim hiç bir problem çıkartmadan hallolur genellikle. Bir de şöyle bir örnekle geneli açıklayayayım hemen; tek başımayken otobüs beklerim beklerim gelmez, yanımda muhabbet etmeyi sevdiğim birileri varken durağa yürürken böyle içimden geçer, ulan otobüs gelmese de iki kelam daha etsek diye; eğer hava güzelse ilk benim otobüsüm gelir, eğer hava çok soğuksa falan ilk yanımdakinin otobüsü gelir daha durağa varır varmaz. (Otobüsüm 45dk'de bir geçiyor duraktan, ama hiç şaşmadı daha sdfas) Hayatım aynen bu otobüs örneğindeki gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayaaat beni neden yoruyosuuun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 buralara buralara buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 we don't need no educatioooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayatımda nil olduğu sürece güzel. evrenimin merkezi, her gün yolumu aydınlatan ışığım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 küheylan said: buralara buralara buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: hayatımda nil olduğu sürece güzel. evrenimin merkezi, her gün yolumu aydınlatan ışığım benim. cok dogru soyledin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 irençsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sen gidip sikilsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sıkılıyorum zaten multitask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben duja giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya ekmek nil zihnimde ziller çalmasına, başımın deli gibi dönmesine sebep oluyor. anlıyorum araba almış olman seni bu kadar sevindirmediği için pişmansın ama yapabileceğim bişi yok inan. olsa gerçekten sen de aynısını hissedesin diye çabalardım ama.. ne yapabilirim ki hani dünyada başka bir nil yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 anladım abi iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: sen ne salaksin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hayat bildiğin kötü, gel gör ki hayat kötü diye köşeye oturup oynamıyorum ben diyemiyorsun. Çoğu zaman mıtsızım mesela ama genelde mıtsız bile olsam aazına aazına vuruyorum hayatın. Dişlerinden kolye yapıyorum bazen de güzel oluyor. Arada bir üstümdeki bulutlar dağılıyor böyle güneş ısıtıyor kısa süreliğine sonra tekrardan kapanıyor üstüme hayat, böbreklerime böbreklerime çalışıyor kan kusturuyor. Sonra yine ben dövüyorum falan böyle bi döngüdeyiz işte.. Eved. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=khpolb_ZFew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hayat sevince güzel, evet tamamen doğru. Sartre "birini sevmek başlı başına bir iş, sanki bir uçurumun üzerinden atlamak gibidir demiş. Öyle bir an gelirki bir an aşşağaya bakar tereddüt ederseniz aşşağıya düşersiniz der. Yani buna kendini inandırmalısın, onu sevdiğine der. Hayatta böyle işte sevicne güzel ama bütün mesele onu sevebilmekte, yani bunu kendinize inandırabilmekte. Hayat inanınca güzel, inanın. Mala bağlayın inanın herşey çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 HAYAT BOŞ PONPALA COŞ SIKMA TATLICANINI OKŞA PATLI CANINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 goldbären said: HAYAT BOŞ PONPALA COŞ SIKMA TATLICANINI OKŞA PATLI CANINI http://www.youtube.com/watch?v=Z3fNbb9lRUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 biz büyüdük ve kirlendi dünya... dramaya koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar