Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12.06.2011 genel seçim sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben size daha dün gece de dedim dinleyen olmadı.

eğitim alan herkes büyükşehir hapsinde, olay tamamen kırsalda bitiyo. büyükşehirden gelen ve sayılan oyları hafif oynat, kırsaldaki oylara da deli gibi boost ver, al sana en az üç dönemlik bi imparatorluk.

ayrıca destek aldıkları yerler de çok iyiydi, başta amerikanın desteği vardı artık CHP nin gelmesini isteseler de kontrol tamamen onların adamlarında YSK bilmemne bok püsür

yıllardır 1 insanın düşünce sistemine esirdik bundan sonra da böyle olucaz siz sokağa çıkma kararı alana kadar
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Rotweiler said:

Balkon konuşması evet...
Bide o var dimi, az önce duydum tvde.

balkon konuşması mı yapacakmış? En azından artık faşistliğini saklamıyor, o da güzel :)

Evet, o balkonu o binaya boşuna yaptırmadık, amacı var demiş. Yapacak çıkıp... papa misali...
Mesaj tarihi:
bozuk said:

Artariel said:

ya izmirin durumu da kötü be. chp önde falan ama arada %5 kadar bir fark var. bu kadar şerefsiz ne zaman olduk biz ya ?

şerefsiz derken?

şimdi açtırma adamın ağzını, rahatsız olduysan şikayet et, kavga çıkarma zaten millet gergin
Mesaj tarihi:
izmir nasıl göç alıyor birbirlseniz
izmir kafası kalmadı artık bir sonraki seçimde de burası gider akpye
ortalık türbanlı siyah çarşaflı kaynıyor artık
Mesaj tarihi:
Artariel said:

ya izmirin durumu da kötü be. chp önde falan ama arada %5 kadar bir fark var. bu kadar şerefsiz ne zaman olduk biz ya ?

Sistematik olarak yobaz göç ettiriyolardı zaten uzun süredir. Meyvelerini toplamaya başlamışlar işte, pek şaşıracak bişey yok.
Mesaj tarihi:
iç anadolu'da inanılmaz bir oy farkı var.
çoğu chp kemik kitle akp'ye oy vermiş bu nasıl olabilir?

ulan oylarla mı oynamışlar abi bu nasıl bir artış?
tamam şuan %34de ama açılan kısım çok yüksek.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...