Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 iyi oldu iyi biraz daha girsin halka müstahak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Frantic said: ki maltepe beledeye chp'nin. abi ben de maltepe'deyim, http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/elections/2011/ şuradan bak %43 akp %41 chp. tayyip bi geldi boostladı oyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 İŞTE O POST: Viktor said: insanalrın gozunun içine baka baka yalan soylemek budur dırek dafssdfads hepar barajı gecıcekmıs adsfadsfdfsdfs cem uzanda tek basına ıktıdar! Deathwarrior neden banlandı bu arada ya, süper eğlenicektik herifle, neden yok piyasada diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 HIŞŞŞT ADA işi noldu la. ben hatun ayarlıyodum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mhp bağımsız adaylarla denese daha fazla sokarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Karag8z said: HIŞŞŞT ADA işi noldu la. ben hatun ayarlıyodum tam. raad ol balkon konuşmasından sonra sürprizim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şimdi bdp kaç kişi oldu mecliste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 konu silinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vay anasını sayın seyirciler 3 saatlik heyecan bitecek birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 RaidenXelRu said: konu silinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Batarken Güneş Ardında Tepelerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hon +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yükseliyordu yıldızı akepelilerin the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 50 hayal diyodum ama adamlar 50 yaptılar. anırma meselesi var. istifalar var. daha konuşacak çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pinkporing said: bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D http://www.youtube.com/watch?v=BXRjmyJFzrU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abartmayın canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nomsaR said: hon +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mersin'den devyolcu Ertuğrul Kürkçü giriyor bağımsız. CHP'nin oylar ona kaymış muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 jowu said: Frantic said: ki maltepe beledeye chp'nin. abi ben de maltepe'deyim, http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/elections/2011/ şuradan bak %43 akp %41 chp. tayyip bi geldi boostladı oyları ahahah ataşehir le kartal da qq olmuş. akp ağır yönetiyor ya şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oha tüküüreyim böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benjani said: şimdi bdp kaç kişi oldu mecliste 36, asıl kazanan bdp oldu gg gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vay be neredeyse MHP'nin milletvekili sayısı kadar bağımsız girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 rocket var ya Allah senin iyiliğini versin altıma işedim senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar