Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bir medya ajansı açma vakti geldi yurtdışında. Başvuruları kabul etmeye başlayalım. sdfg. Bu arada Danimarka'da universite kurmak çok kolaydı sanıyorum. Troll Science dersi verelim. 5 öğrenci fln bulunca hükümetten fon alıyorsun öyle bir muhabbeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben kanada ya yerleşmek istiyorum dasaa sen de gel dicem de soğuktan hoşlanmıyosun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 milletvekili sayısı konusunda bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akp 329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @rottweiler, neyi belaltı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aha buyrun size demokrasi, bir güzel trollendi demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kermit said: Vingthor said: bi tiim fayta daha girelim öle cc abi abi ormandan çıkarsan gireriz 8 yıldır ormanda kasıyosun ya tempest pk kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yalnz said: akp 329 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 merak etmeyin milli piyangodan büyük ikramiye paticik adası alıcam, hippi hayatı yaşıcaz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mersin topladı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 330 milletvekili hedefleyip tam olarak 330 milletvekili cikarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: @rott: harika.. bi 4-5sene kendimi gurbette kasıcam ne de olsa askerlik için. sonrasında buradan da birileri ile beraber geçeriz işte.. Ben topiclerde stewardlığım ve mütercimlikle ilgili ağlarken millet inanmıyodu bana abi. Gidecem diyodum. Ben çoktan(ciddiyim) kontaklarımı kurup başvurularımı yaptım. En kötü ihtimal Dubai görünüyor, ama hedef Brüksel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 biri şu nazlıyı dövsün ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pasta said: ben kanada ya yerleşmek istiyorum dasaa sen de gel dicem de soğuktan hoşlanmıyosun =/ abi kanada'da olur yaw. dert etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 328 go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akp 328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @fizban Abi bilmiyorum ben çok dahice bie mesaj algıladım ondan. Tebrik maaiyetnde yani. PS: Yöneticilik tehlikeye giriyomu la devlete laf söleyince? Ona göre poker face yapacam böle şeylere auhushudsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sixoms said: 330 milletvekili hedefleyip tam olarak 330 milletvekili cikarmak. Bende tam onu düşünüyorumdum çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 NTV 330 diyo hala, 328 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: xaty said: http://www.cografya.gen.tr/egitim/kitalar/avrupa.jpg Toplanıp gitsek, orada ufak bir community ile başlasak, kendi halimizde biraz da onlarla kaynaşarak güzel ve mutlu bir hayatımız olabilir. Ülke işleri hiç umrumuzda olmaz bize dokunulmadığı sürece ki çok da dokunulmaz, mutlu mesut yaşar ölürüz işte. Nereye gidelim? şeye bakmaya başlayın abi kaç yüz bin dolar ile yatırımcı olarak vatandaşlık alınıyor? kaç kişiyle, kaç ortakla alınıyor? ciddi diyorum yalnız. Ben de ciddiyim, Yünanistan'dan ada da alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gidenler tek tek yazsın nicklerinide ibb göç yardımı veriodu bi ara başvurup istediğiniz yere gönderirler sizi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hadi beyler toplanın gidiyoruz ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kojiroh said: NTV 330 diyo hala, 328 nerde? Buradan takip et: http://www.hurriyet.com.tr/secim2011/default.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 böyle gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar