Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 UO + EQ1 olacakmis (mis), perma death olacakmis (mis), F2p olacak, dungeonu temizlerseniz haritadan kaybolacakmis, her dungeon oyuncu icin yeni olacakmis bu iyi bir tecrube saglayabilir. cok ama cok zor bir oyun yapmak istiyorlarmis falan. 2012 avrupa. http://massively.joystiq.com/2011/06/09/e3-2011-first-look-at-wizardry-online/ http://www.mmoculture.com/2011/06/e3-2011-wizardry-online-to-hit-english.html su videodaki ayaklarin gote carparak dungeondan kacma hissini yasatsa yeter :) http://www.youtube.com/watch?v=ppEisP2NeLo&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 video çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 f2p olunca da tüm heves kaçıyor ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Di mi illa para vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 haha. o kadar alışmışım ki epik savaş sahnelerine şovalyemsi karakterlerin dev gibi yaratıkları kesip biçmesine falan böyle daha makul yusuflamalı versiyonu görünce insan ters köşe oluyor. bu perma death furyası nerden çıktı abi? hangi oyunda vardı da tuttu bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 diablo 2 :( ahh ahh lv 72 druidin gözümün önüne gelirde bazen yaşlar dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 paralı yapsınlar bencede, uo+eq yi kim oynamaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 uo + eq çok kötü olur gibi geliyor ama bana. ikisi de zıt birbirine. su + zeytinyağı gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yahu bedava olsun zaten oyunun tarzına oynanışına göre oyuncu kalitesi değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ikisini de çıktığı dönemlerde deli gibi oynamış biri olarak (eq'yu hele çok oynadım) bu ikisinin amalgamından cacık olmaz diyorum. oyun çıktığında bu mesajı alıntılayarak ben demiştim diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 wizardry 9'u yapsınlar da, geçsinler bu online furyasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 f2p olması perma death olan bi oyunun kalitesini düşürmez kolay kolay.. sırf o olay bile çekici geliyor kulağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar