Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

350 yıl sonra amerika ve amerikalılar?


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Türkler neden sevilmez başlıklı konuyu okurken yazılan yazılrdan aklıma bişiyler geldi.. Şimdi mesela bizler yıllar önce dünyanın 1/3 ini yönettik ya.. İşte ülkere yapmadığımız kalmadı.. Orayı al bunun hazineyi götür, rusları bile az kalsın tarihe gömüyormuşuz hatta baya bi önceye gitsek sırf türklerin kavim göçünden avrupa kavimlerinin kaykılmasıyla bu günkü inglizler vs ortaya çıktı.. 2 kere çağ kapatıp açtık.. Milleti sömürdük kestik biçtik, tabi çok iyi de davrandık ama insa oğlu çiğ süt emmiş.. Gavurun çocuğunu aldık asker ettik yallah savaşa bizim ölmeye vs.. Şimdi tüm bu olanları avrupalı zihniyet hatırlayıp birde abarta abarta abarta okuyup okutup bunu daha da bi aklına yerleştirdi ve yerleştiriyor (örenk yurovizyonda tr ye gelen sırp şarkıcı [adi herif, aşşalık] şöle demişti: 700 yıl bizi esir eden ülkeye onalrın ülkesind fetih nasıl oluyormuş göstercem.. bababa [sen söle çalıntı parçayı ] öle yani)... Sonuç olarak adamlar potansiyel nefretli bize karşı.. Hani (küçümsemek lay etmek olmasın ama, çingene diyince nası uzaklaş baba deriz ya onun gibi işte) türk diyince artık ne düşünüolarsa.. Neyse konuyu fazla açmiim.. Şimdi düşünüyorum daşu amerika ve amerikan milleti.. Zatn kendilerini yaptığı araştırmaya göre de dünyanın cahal halkı, bi halttan haberlri yok, CNN de flash habe seyrederek dünyayı kurtardıklarını sanıyorlar.. Bu ülke dünyayı mahvediyo kısaca.. Sömürüyo da sömürüyo.. Sömürüyooooooo.. Ve kimse sevmiyo bunları ama ayı dayı olayı.. Bu ülke yaklaşık 300-350 yıl sonna bizim somanlının batıı gibi basta o zman bizim bu amerikalı cahal milletinin vatandaşlarına tepkimiz davranışımız ne olur acep onu merak ettim yani siz olsanız nasıl davranırsınız?.. Şimdi bize davranıldığı gibi mi yoksa başlka türlümü ? Sonuçta kişiden kişi çook değişir bu? Buyrun arkaaşlar..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!


[Bu mesaj Dragonmax tarafından 02 Eylül 2004 08:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya türklerde yabancıların önemli yerlere getirilmesinin nedeni taht kavgasını önlemek içindir. Yoksa hani, ay canım bizim türklere bişi olamsıncılıktan değil. Bu yüzden çoğu paşa devşirmedir amaç padişahı korumaktır, türkleri değil.


Öte yandan amerika nın bi bill clinton zamanında ki imajı vardı, bir de su an ki. Dream team Sırbıstana gidildiğinde yuhalanıyorsa artık cok sey kaybetmiştir amerika. ırak savası basında halk destegi %70 idi, şimdi ise %40 ta. Düşünün siz artık, kendi halkı bile bu yaptıkalrını haksız buluyor. Coktan kötü cocuk tahtına gectiler bile.

Amerikan halkı ise zaten cahil, tüm üniversitelerin paralı oldugu bir sistemde nasıl sosyal hakalrdan söz edebilirsiniz ki. Yani ya dahi olacaksınız, burs kazanacaksınız ya da zengin olacaksınız. Eger fakir ve dahi degilseniz, lise mezunu olarak; imkansızlıktan askere yazılacaksınız. yazık.[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bush tan iyidir de :)
zaten bi ermeni konu baslıgımız var[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu bilmem de 350 yıl sonra amerikanın tamamında zenci kanı olucak bunu biliyorum.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika 50 yıl içersinde çökücek bir ülke...
ve geri kalmış bir devlet olucak.Şu anda yaptığı savaşların hepsi 15-20 yıl sonraki ekonomilerine darbe vurucak.Çok kolay çökücek Amerika...

Çin çok büyüyecek.Ama bunun yanında Avrupa da süpriz devletler ortaya çıkarak dünya devletlerinin abileri olucak.[signature][hline]tuana...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede amerıka çökucek ama nası oluoda her şeyı hesaplıyabılıolar ama çökmeyı nası engelleyemıolar bıde sımdı bunnar malmıkı ılerıde onları ipe göturceklerını bıle bıle savaş yapıp ne bıcım zarar edıolar[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başka çareleri yok savaşıp dünya petrol rezevlerine el koydu koydu koyamadı ayvayı yedi america :) ha el koysada sonunda ayvayı yiycek ama ozaman zaten dünyada petrol kalmamış olucak her kez ayvayı yiycek :D başta araplar hepsi ölür bence petrol kalmayınca suda alamazlar... Türkiyeye falan göç etmeye çalışırlar biraz beynimiz varsa sınırları kapatır geçirmeyiz... olur biter... tabi petrol bitince bor madeni için millet bize dalarsa ozaman asıl biz hapı yutarız...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...