Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2011 / 2012

küheylan

Öne çıkan mesajlar

said:
Beşiktaş alt yapısından yetişen ve 01.06.2009 tarihinde Beşiktaş'tan ayrılan Batuhan Karadeniz, Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor-Beşiktaş karşılaşmasının 81.dakikasında Eskişehirspor'u, Beşiktaş karşısında 2-1 öne geçiren golü atarak takımına 3 puan kazandırdı.

Geçtiğimiz sezonlarda beklenen performansı gösteremeyen ve bu sezon Mersin İdman Yurdu takımına transfer olan Mert Nobre, takımının Ankaragücü'nü 2-1 yendiği karşılaşmada 2 golüde atarak galibiyette büyük rol oynadı.

Bir diğer Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen Serdar Özkan, takımının Mersin İdman Yurdu'na 1-2 mağlup olduğu karşılaşmada oynadığı futbol ile göz doldururken takımının tek golünü attı.

Yabancı kontenjanı sıkıntısı nedeniyle Samsunspor'a kiralanan Fink ise Samsun'da harikalar yarattı. Alman futbolcu yaptığı 2 asist ile takımının Gençlerbirliği karşısında aldığı 3-2'lik galibiyette büyük rol oynadı.

Geçtiğimiz sezonlarda orta sahada bekleneni veremeyen ve Antalyaspor'a transfer olan futbolculardan Uğur İnceman, Antalyaspor'un kendi sahasında Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada attığı gol ile takımına 3 puan kazandıran isim oldu.

Beşiktaş'ta oynadığı futbol ile eleştiri yağmuruna tutulan Burak Yılmaz, Trabzonspor'a transfer olmasının ardından harikalar yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıla damga vuran Burak bu sezona da hızlı başladı. Trabzonspor'un, Manisaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada takımının tek golünü attı.

Süper Lige süper start veren eski Beşiktaşlı futbolcular beş karşılaşmada altı gol ve iki asistle takımlarına 13 puan kazandırarak takımlarının yüzünü güldürdüler.

Burak sayılmaz, adam BJKdan yıllar sonra öğrendi top oynamayı belki ama diğerleri ilginç gerçekten.

Ayrıca Eses'in golünü hazırlayan da Tello, yazıda bahsedilmemiş, süper bir pas verdi.

http://www.haber1903.com/futbol/ilk-haftaya-damgalarini-vurdular-h4064.html
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Beşiktaş Fink'e hiç fırsat vermedi yalnız, isminden dolayı mıdır nedir çok faydalı olabileceği dönemde bile adam küstürüldü takıma,

geldiği ilk dönemlerde çok faydalıydı yoksa

ben çok seviyordum bu adamı ya
fenere attığı golden sonra heleki
mustafa denizli döneminde yeterince görev aldı ama sonra işte gelen kişiler ne yazık ki daha iyi di ve bu arkadaş beleşe geldiği içinde iplenmedi pek
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

http://www.htspor.com/futbol/haber/670001-fenerbahce-fark-atti

ben diyorum uefa sonrası en düşük taraftar ortalaması rekorunu kıran takım diye, çıkıp bana olimpiyatta oynadık ondan öyle diyorlar. galatasaray taraftarı tribünde maç izlemeyi sev-mi-yor.

Ben sahiden sevmiyorum stadta izlemeyi bir iki kere gittim devre arasinda eve falan dondum , darlaniyorum stadta.Evde yatarak rahat rahat izlemek varken ne ugrascam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

http://www.htspor.com/futbol/haber/670001-fenerbahce-fark-atti

ben diyorum uefa sonrası en düşük taraftar ortalaması rekorunu kıran takım diye, çıkıp bana olimpiyatta oynadık ondan öyle diyorlar. galatasaray taraftarı tribünde maç izlemeyi sev-mi-yor.

iyide geçen sene Gs 1.5 senelik satmamısmıydı kombineleri?Ben mi yanlıs hatırlıyorum yoksa yine basın kolpacılık mı yapıyor klasik olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...