aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 said: Beşiktaş alt yapısından yetişen ve 01.06.2009 tarihinde Beşiktaş'tan ayrılan Batuhan Karadeniz, Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor-Beşiktaş karşılaşmasının 81.dakikasında Eskişehirspor'u, Beşiktaş karşısında 2-1 öne geçiren golü atarak takımına 3 puan kazandırdı. Geçtiğimiz sezonlarda beklenen performansı gösteremeyen ve bu sezon Mersin İdman Yurdu takımına transfer olan Mert Nobre, takımının Ankaragücü'nü 2-1 yendiği karşılaşmada 2 golüde atarak galibiyette büyük rol oynadı. Bir diğer Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen Serdar Özkan, takımının Mersin İdman Yurdu'na 1-2 mağlup olduğu karşılaşmada oynadığı futbol ile göz doldururken takımının tek golünü attı. Yabancı kontenjanı sıkıntısı nedeniyle Samsunspor'a kiralanan Fink ise Samsun'da harikalar yarattı. Alman futbolcu yaptığı 2 asist ile takımının Gençlerbirliği karşısında aldığı 3-2'lik galibiyette büyük rol oynadı. Geçtiğimiz sezonlarda orta sahada bekleneni veremeyen ve Antalyaspor'a transfer olan futbolculardan Uğur İnceman, Antalyaspor'un kendi sahasında Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada attığı gol ile takımına 3 puan kazandıran isim oldu. Beşiktaş'ta oynadığı futbol ile eleştiri yağmuruna tutulan Burak Yılmaz, Trabzonspor'a transfer olmasının ardından harikalar yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıla damga vuran Burak bu sezona da hızlı başladı. Trabzonspor'un, Manisaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada takımının tek golünü attı. Süper Lige süper start veren eski Beşiktaşlı futbolcular beş karşılaşmada altı gol ve iki asistle takımlarına 13 puan kazandırarak takımlarının yüzünü güldürdüler. Burak sayılmaz, adam BJKdan yıllar sonra öğrendi top oynamayı belki ama diğerleri ilginç gerçekten. Ayrıca Eses'in golünü hazırlayan da Tello, yazıda bahsedilmemiş, süper bir pas verdi. http://www.haber1903.com/futbol/ilk-haftaya-damgalarini-vurdular-h4064.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 eski bjkli ayhan akman yıllardır gs orta sahasının bel kemiği, bunu da göz önünde bulundurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Bir belkemik ki Galatasaray savunması yıllardır önüne gelen takımın soluğunu kesiyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 belkemikti ama 4-5 sene önce sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 BJKda forvetti Ayhan, GSde yerini buldu, ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Vasat oyuncu. Galatasaray ve BJK çok daha iyi oyuncuları hak ediyordu, hala da ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Beşiktaş Fink'e hiç fırsat vermedi yalnız, isminden dolayı mıdır nedir çok faydalı olabileceği dönemde bile adam küstürüldü takıma, geldiği ilk dönemlerde çok faydalıydı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 benjani said: http://img192.imageshack.us/img192/7091/395517850.jpg Hehe bunu maç esnasında görmemiştim. Adamlar hakikaten ekol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.htspor.com/futbol/haber/670001-fenerbahce-fark-atti ben diyorum uefa sonrası en düşük taraftar ortalaması rekorunu kıran takım diye, çıkıp bana olimpiyatta oynadık ondan öyle diyorlar. galatasaray taraftarı tribünde maç izlemeyi sev-mi-yor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 beleşe satarsanız öyle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Tv karşısında seyrediyoruz, herkesin işi gücü var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fener zaten iyi satıyordu ama şu şike olaylarını da çok iyi kullandılar. Normalde satamayacağı adamlara bile kombine aldırttılar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 DarKRideR said: Beşiktaş Fink'e hiç fırsat vermedi yalnız, isminden dolayı mıdır nedir çok faydalı olabileceği dönemde bile adam küstürüldü takıma, geldiği ilk dönemlerde çok faydalıydı yoksa ben çok seviyordum bu adamı ya fenere attığı golden sonra heleki mustafa denizli döneminde yeterince görev aldı ama sonra işte gelen kişiler ne yazık ki daha iyi di ve bu arkadaş beleşe geldiği içinde iplenmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 avrupa pasaportu olan oyuncu yabanci sayilmasin. la liga gibi sistem gelsin. yaziktir alman ernstler, don finke! kulyo gibi adamlar heba oluyor orelyolar, baltalar oynayacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nasıl bir sistem var la ligada az anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 avrupa ülkelerinden birinin pasaportunu taşıyorsa yabancı oyuncu sayılmıyor. Yabancı ülkelerden de yamulmuyorsam en fazla 3 kişiyi sahada oynatabiliyorsun. Nihat ile Türklerde Avrupa pasaportlu sayılmaya başlanmıştı İtalya'da, çok çabalamıştı Nihat bu iş için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nihat ne alaka yahu italya ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yanlış yazmışım asdfdsa ispanya'da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Arkasokak said: http://www.htspor.com/futbol/haber/670001-fenerbahce-fark-atti ben diyorum uefa sonrası en düşük taraftar ortalaması rekorunu kıran takım diye, çıkıp bana olimpiyatta oynadık ondan öyle diyorlar. galatasaray taraftarı tribünde maç izlemeyi sev-mi-yor. Ben sahiden sevmiyorum stadta izlemeyi bir iki kere gittim devre arasinda eve falan dondum , darlaniyorum stadta.Evde yatarak rahat rahat izlemek varken ne ugrascam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Arkasokak said: http://www.htspor.com/futbol/haber/670001-fenerbahce-fark-atti ben diyorum uefa sonrası en düşük taraftar ortalaması rekorunu kıran takım diye, çıkıp bana olimpiyatta oynadık ondan öyle diyorlar. galatasaray taraftarı tribünde maç izlemeyi sev-mi-yor. iyide geçen sene Gs 1.5 senelik satmamısmıydı kombineleri?Ben mi yanlıs hatırlıyorum yoksa yine basın kolpacılık mı yapıyor klasik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kombineler 1.5 senelik satılmıstı ayrıca takım çok kötü iken tribünlerin dolması fantezi olur bu sene şampiyonluga oynarsak ortalama 30 bine oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Biz geçen ay kombine almaya gittik, kale arkaları dışında yer yoktu hemen hemen, yer bulamadığımız için kale arkası aldık. 7 bin satılmış olması garip geldi, çünkü geçen sene o yerler baya baya boştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 satılan kombine bu sene 12k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oha bizim 2 katımız satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 geçen seneki kombineler bu seneyi de kapsamıyor mu zaten? fenerli yazarcıklar yine kendilerince haber yapmışlar. geçen seneki rakamın üstüne 7bini ekle işte. ha yine fener daha fazla satmıştır bunda da yapılan iki yüzlü duygu sömürüsünün payı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar