Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Gereksiz bir seviyesizlik,saygısızlık ile karşısındakini kızdırma çabaları ama başarısız olmak. Çoluk çocuğa vaktim olsaydı atışabilirdik. Forumun kalitesini düşürme bari boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ah kıyamam Anubisath said: aferin. yeter hadi sıktın,uzatma. yazmıyorum ben de daha,sağlıcakla. kalın yazılan yeredeki kararına ne akdar da riayet etmişsin "forum kalitesini düşürmemiş miş miş" senden önce vardık o zamandan bu zaman benim aşağıya çekme konusunda bir etkim olduğunu sanmıyorum, buyrun soralım. çoluk çocukmuş, cevam yok desene sen şuna yürü şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sütoğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 icine etmissiniz konunun, temizledikten sonra acarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sicmaya giderken oyunu pozlamak yerine, al eline davayi devam et, en buyuk faydasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Viktor said: iste apar topar cikarilan 3DS in satislari ortada, adamlar japonyada bile satamiyor aleti, oyuncular 3D oyun talep etmiyor cunki, izleyenler 3D filmde talep etmiyor zorla izlettiriyorlar resmen 3D kadar tirt, basarisiz ve musteriye zorla empoze edilmeye calisilan baska bi teknoloji yok, cothode cubuklari led aydinaltmayla degsitirip kirk yillik LCD yi LED TV diye pazarlamarindan bile kotu yani Abiiiii oyun yokki alasın ^_^ Oyun yapıp beğenip,beğenmeme şansı bile sunmuyorlar. ilk kez bu ay sonu birşeyler cıkarıcaklar Bir baksana release listesine gamespot Bu arada şunu keşfettim 3ds'te ds oyunları oynayınca pili daha fazla gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://kotaku.com/5809570/zelda-games-on-wii-u-could-look-this-stunning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: http://kotaku.com/5809570/zelda-games-on-wii-u-could-look-this-stunning of inanılmaz gözüküyo yeni Zelda cidden ya edit; fail quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 nintendo bir çok ekran görüntüsünün ps3 ve xbox oyunlarından alındığını itiraf etmiş. ne lamer bir şirket oldu bu nintendo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Eğer o kaliteyi yakalayabilirlerse ne ala ama yakalamazlarsa Wii U hayal kırıklığı olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ATI R770 ailesi GPU'ya sahipmiş Wii U. DX10 kullanıyormuş, X-box360 DX9 kullanıyor. Kalite olarak daha iyi olması bekleniyor PS3 ve X-box'tan ki bi zahmet olsun zaten. Ayrıca grafikleri değiştirmelerine gerek yok, olan oyunları 1080p açsa yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Nintendo GamesCon'da ki Wii U panelini iptal etmiş. Enteresan bir dönemden geçiyor Nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Anubisath said: hem yeni nesil hardcore oyunlar (sonunda nintendo ve 3rd party) hem yıllardır sevdiğimiz nintendo oyunları bir arada olcak. Şu iddianın fail olacağını görmek için araştırma yapmaya gerek görmedim ben, haksız çıkarım inşallah da sevenleri sevinir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Alet çıktı Amerika'da, gerizekalı zevzek nintendo oyun performansını tam olarak tutturamamış diğer konsollar ile... Hafif takılmalar oluyormuş multi-platform oyunların Wii U versiyonunda. Belki port sorunudur ama yani bir nebze üstün yap işte hardware'i millet wii u alırsa direk 3 platform içinden oyunlarını wii u'ya alsın... Ama yok, illa geriden gelecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 en buyuk nintendo fanboyu olan elestirmenler bile 1 yil bekleyin, oyun moyun yok sirf hardware var diyor nintendo bence bu fiyaskodan toparlanamiycak, sonynin kulagina kupe olsun. 1980 degil yil, oyle ben yaptim oldu iste bu! diyerek begenmeli mal satilmiyor, pazar arastirmasi yapmadan tuketiciye ihtiyacin ne diye sormadan bole sacma salak bi hariket yaptilar, cok agir odiycekler bedelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wii de çok kötüydü ama "aile oyunları" yapa yapa sattı, ps ve xbox da benzeri trende gitmek zorunda kaldı. kesin mario zelda sports dayarlar, oyuncular da paso alır, iyi satış rakamları çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wii kotu degildi harikaydı hala iyi nintendo (tu) muckx nintendooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Wii iyiydi ya, çok farklı bi yenilik getirdi yani, yeni bir alan açtı adamlar resmen. Wii'ye başarısız demek büyük hata olur bence. Her yaştan insanı heyecanlandırabilen bi aletti. Viktor said: nintendo bence bu fiyaskodan toparlanamiycak, sonynin kulagina kupe olsun. 1980 degil yil, oyle ben yaptim oldu iste bu! diyerek begenmeli mal satilmiyor, pazar arastirmasi yapmadan tuketiciye ihtiyacin ne diye sormadan bole sacma salak bi hariket yaptilar, cok agir odiycekler bedelini. Aynı fikirdeyim. Son konsolları bile olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi wii'ye kotu demek 20yillik oyuncuyum (lol) wii'de eglendigim kadar baska bi konsolda veya oyunda eglenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 20 yıllık obezim, wiiden verdiğim kiloyu başka hiçbir konsolda veya oyunda veremedim diyemiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ahaha yok son 5yildir obezim :) filinta gibi cocuktum eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wii'yi kari kizla oynican tabi sap sap degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 biz 6-7 xy 10m2 odada 20 dakika oynayıp sonra kapattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ya gameboy ilk çıktığında gameboy'a rakip diğer taşınabilir oyu konsollarının donanımlarına bakın. Nintendo hiçbi zaman en iyi işlemciyi koymaya falan kasmadı zaten. Adamlar 1080p çözünürlükte fps vb oyunları oynatabilecek güçte konsol yaptılar. Bence yine en iyisi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 senko said: O-HA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar