Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 PS2 oyunlarını emüle edip oynamak istiyorum. Bir gamepad önerin. Gelsin Persona, gelsin Shadow of the Colossus demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rumble pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Logitech'inkiler komple iyi işte, Rumblepad de zirve direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rumble pad pahalıymış ya. veremem o kadar. Logitech'e bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 logitech chillstream var bende, biraz küçük ama gayet rahat, oldukça memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Chillstream'de Xbox dizilimi var, adam PS2 gibi istemiş, tavsiye etmem onun için. Yoksa güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ondan soruyorum ben de işte. Şöyle maksimum 50 liraya, mümkünse 30 civarına, iyi PS2 gamepad gösterin, pişmiş armut gibi üzerine atlayıp alayım ben de =) Sadece PS2 için kullanacağım, öyle PS3 de çıkan özellikler, XBox şeyleri filan gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 snoopy abi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=93595&ad=SEASTAR-3302-PS2-PS3-PC-3iN-1-ANALOG-GAME-PAD-Oyun-Kollari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 GERGE said: Ondan soruyorum ben de işte. Şöyle maksimum 50 liraya, mümkünse 30 civarına, iyi PS2 gamepad gösterin, pişmiş armut gibi üzerine atlayıp alayım ben de =) Sadece PS2 için kullanacağım, öyle PS3 de çıkan özellikler, XBox şeyleri filan gerekmez. http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000115-f310-dual-action-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kontorland'in vardı ps2+ usb çıkışlı gamepad, bimeks'te 20 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bugüne kadar kullandığım veya arkadaşlarda gördüğüm gamepadler içinde kusursuz çalışan bir Snopy/Kontorland/vb. görmediğim gibi, kusurlu bir Logitech de görmedim. Onun için 3 ay kullanacağınız şeye 20-30 lira verip günü kurtarmak yerine, 35-80 TL arası değişen bir Logitech alıp 2-3 yıl kullanmanızı tavsiye ederim, sırf GERGE değil herkes için yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ps2 oyunlari emule edilebiliyor mu basariyla artik benim makinede shadow of collosus denemistim 3 ay once fln, 10fps de fln oynatiyor du ki 5870+5850 var. configrasyonuna fln da kastim biraz da performansta istedigim verimi alamadim. dedim hala olmamis bu emulasyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çalışıyor, videolarını gördüm hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bende bu var geyet kaliteli http://www.vatanbilgisayar.com/jwin-1225-jwin-usb-ps2-1225-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=43289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 f710 - kablosuz 45 dolar veyaf510 - kablolu 35 dolar veya hem kablolu hem titreşimsiz f310 var o da 25 dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bunu aldım: http://www.bimeks.com.tr/urun/115385/logitech-f310-gamepad-940-000115-.aspx Bir Trackmania United oynadım şimdiye kadar ama oyunun kontrolleri kolaylaştığı kadar oyundan aldığım zevk de arttı. Hot Pursuit almak için para biriktirmeye başlıyorum, PS2 için de hemen Gran Turismo ediniyorum bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 XInput diye bir şeyle bağlandı. Yanında gelen programı açında DirectInput'a geç diyor. Nasıl geçiyorum ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kablosuz rumble pad (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 çok pahalı ya logitech'in yeni serisi, precision 20tl mi neydi hiçbir yerde kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 BabacumMostors said: kablosuz rumble pad (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 GERGE said: XInput diye bir şeyle bağlandı. Yanında gelen programı açında DirectInput'a geç diyor. Nasıl geçiyorum ona? bende f510 var. altta tuşu var onu kaydırınca directinput oluyo. f310 da benzerdir büyük ihtimalle. gamepadin altına üstüne iyice bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 evet, varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 erucalavera said: logitech chillstream var bende, biraz küçük ama gayet rahat, oldukça memnunum ben. bende de var satayım 25'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 xbox 360 controller aliyim dedim kablolu, kablosuzu icin 90 daha vermeye gerek yok, logitech f710 da begenilmiyor gibi pek ama orj. olmasina dikkat edin falan diyolar. Nerden alinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar