LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 başkasının ipiyle kuyuya inilmez sen yine mail at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 oha adamın fiyatı steam'in yaptığı indirimlere göre bile daha iyi :D rus key falan dediniz ama kıllandırdınız. bir de rus key olsa bile nasıl daha ucuza oluyor ki? adam çeşitli yerlerden indirimlerden falan alıp alıp öle satıyor olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rusyaya özel fiyat politikası uygulanıyor ondan rus keyleri daha ucuz oluyor, adamlar bıkmış Rus korsanlardan bari fiyat kıralım belki o zaman alırlar demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 "sovyet rusya'da oyun sizi alır" düşüncesiyle böyle bir uygulama başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Alsam güvenli midir yani? Ban yemeyeyim sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bence ban yiyecek bir durum olmaz. WoW keylerini fln böyle ucuz yerlerden alıyoruz da bişi olmuyor. Bi keresinde ben Company of Heroes indirimini kaçırmıştım Steamden başka bir yerden aldım, Steam'e ekledim key beta çıktı, 2-3 dolar verdiğim için sesimi çıkarmadım. Bende alabilirim şimdi gösterdin bunu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Valve'in son önlemleri sonrasında artık Rus keyleri Steam'e, RUS IP'si dışında hiç bir IP ile girilmiyor. Tahminen oradan aldığıktan sonra sizden Steam ID ve şifrenizi isteyecek aktifleştirmem lazım diyerek. (Eğer satılan key Rus keyi değilse) Rusya'da bir site var, gittigidiyor gibi üyeler satış yapıyor fakat sadece CD-Key satışı yapılıyor. Gerçekten çok ucuz fiyatlara key bulabilirsiniz ama yukarıdaki dediğim olay var. Bir de Revangelis'in dediği gibi dil seçenekleri değişiyor. Ek olarak bazı oyunlarda Rus IP'si dışında ne aktif edebiliyorsun ne oynayabiliyorsun. Mesela arkadaş Left 4 Dead almıştı rus keyleriyle, aktif ettikten sonra oynayamadı. Eğer kural dışı olmazsa verebilirim sitenin ismini buraya. Zamanında CD key satışı işlerinde arkadaşa yardım etmiştim de :) Bir örnek vereyim bahsettiğim sitede geçtiğimiz aylarda çıkan Brink'in CD Key fiyatı sadece 13 dolar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Darqainu said: Peki biz bu oyunu alip Steam`e ekleyince Civ 5 ciktigindan beri ona gelen patchler matchler de iniyor mu otomatik surekli guncel kaliyor mu oyunum ? Steam noobuyum da patch geldikçe indiriyor downloads kısmında görüyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rus keyleri niye ucuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rusyada firmalar ekmek parasına satıyor alınsın diye ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Aldım, ekledim sorunsuz şu an indiriyor Civ 5 ve SDKsını. Bitince tekrar yazarım sorun olursa. Steam ID fln sormadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 patchli oynamak istiyordum bende bayadır ya çok iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben indirdim oynuyorum mutlu son oldu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sağ üstten steam account bilgilerinize girip LICENSES + SUBSCRIPTIONS kısmında ne yazıyo söylermisiniz civ5 için merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Retail Sid Meier's Civilization V Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 heh güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 iyiymiş ben de kapayım :) "Satış sona ermiştir." çok iyi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sonuncuyu bana sattı galiba. Keylerde bir sıkıntı yok bu arada 2 saat oynadım, gizliden gizliye ele geçirdim herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 satış bitmiş mi ya hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aynı ürüne bakmayın yahu. ben aldım, şuraya bakın. ne zaman nasıl gönderiyor bu arada key'i eleman? http://urun.gittigidiyor.com/Sid-Meier-039-s-Civilization-5-PC-STEAM-CD-KEY_W0QQidZZ39436985 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bende aldım,direk retail olarak kaydoluyor.adam 4 de gönderdi keyi,3.30 da almıstım cok temiz alısveris +rep :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar