Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 trolololo kendilerini kendi ayaklarından vuruyor acemiler. artık sadece us hesabı kullanacağız anlaşıldı. türk ve eu store'lar kapasın kepenkleri.
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bunun telefon olarak kullanılma ihtimali hiç mi olmayacak? kırılıp falan
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Sony batmak icin elinden geleni yaptigi halde batamiyor bir turlu asdfasdfa
Meov Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genwa said: Bunun telefon olarak kullanılma ihtimali hiç mi olmayacak? kırılıp falan kırarsan konsol olarakta kullanamıyorsun öyle işte..
hailandkill Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ps vita da sadece 1 psn account gırısı olacakmış ve baska bır psn hesabı gırılmesı ıcın makınanın fabrıka ayarlarına kısacası resetlenmesı gerekıyormuş ( bu ve benım gıbı dusunen oyun kardeşlıgı fanlarına yaramadı )
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sony Amerika açıkladı bu arada. Her memory card için tek bir PSN hesabı olacakmış. eğer tek bir memory card ile farklı PSN hesabı kullanmak istiyorsanız factory settings e resetlemeniz gerekecekmiş onun dışında 2. PSN için 2. memory card tek başına yeterliymiş. Memory cardlardan parayı kırmayı düşünüyorlar herhalde lol.
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 said: After getting everyone’s hopes up, Sony now says only one user account can be used on a PlayStation Vita. Though a Sony representative told Wired.com at a Vita preview event last week in Manhattan that Vita users will be able to switch accounts by swapping out memory cards, the PlayStation maker has now retracted that statement. It told Wired.com in an email on Thursday that Vita owners will indeed have to reset their hardware to factory settings, deleting all of their data, in order to sign in with a different PlayStation Network account. Sony will release Vita in Japan on Saturday and in the U.S. on February 22. “ PSN account is tied to the hardware and the memory card, not just the card,” a different Sony representative said in an e-mail, “which means that if a second person is using your Vita, it’s not just a case of switching out memory cards, it’s clearing out all of your saved data on the Vita itself when you do the factory reset.” “In other words, PlayStation Vita is intended to be played by only one user,” the representative said. Vita users will have to delete all of their data in order to use new accounts on Sony’s online network, which is used for both digital shopping and multiplayer gaming. The PlayStation 3 and PSP allow users to sign in with separate accounts. They also allow players in different regions to create Japanese or European accounts to download games from those regions. It seems that neither of these things will be possible on PlayStation Vita — at least not without jumping through some as-yet-undiscovered loopholes. http://www.wired.com/gamelife/2011/12/sony-vita-psn/ Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 321000 satmış iki günde. ben ikinci sürümü beklerim, hem pahalı, hem pil değişmiyor, hem de video output yok. psp-3000 tv'de oynadıktan sonra onun olmaması açmaz beni. p4p hariç ilgimi çeken oyun da yok henüz zaten. srpg & jrpg biriksin biraz. Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 pahalı baya no thnx ama hayatım yollarda geçiyor bu aralar alabilirim gibide. Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ipad aldim rahatim valla, su asamada vita almayi dusunmiyorum Sonynin cidden rekabet stratejisini gozden gecirmesi lazim lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aletin dahili hafızası var mı? Bilgisi olan var mı? Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yine kendine özel memory card alman lazım savegame vs için. eski kartlar da uymuyor. 1 ay sonra ... mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JVxh1QK1lIk japan trailer http://www.youtube.com/watch?v=pE2bvl9P4Os ahah sapık lan bu japonlar http://www.youtube.com/watch?v=NOHe9fhrJnU Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu aleti almak için beklemek mi lazım biraz ben kesin almayı düşünüyorum ama şuan pahalı.bide kirenkli falan oyun olayı konusunda hiç bir bilgim yok psp de.ne durumda şuan LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Satışlar pek iyi gitmiyor Japonya'da, EU ve USA çıkışlarını gözlemek gerek. Tahminen yaz başı yada ortası fiyat indirimine gidecekler. Oski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Red said: bu aleti almak için beklemek mi lazım biraz ben kesin almayı düşünüyorum ama şuan pahalı.bide kirenkli falan oyun olayı konusunda hiç bir bilgim yok psp de.ne durumda şuan normal psp leri bilmiyorum da bende pspGo var, kirenkli oyunlar sorunsuz açılıyor. hem de kendim yaptım firmware olaylarını. ps Vita için durum nedir bilmiyorum ama online desteği yüksek bi aletse zaten custom firmware olayına girilmez. hepsinin dışında şöyle söyliyim. hayatımda harcadığım en salakça paradır bu pspGo. yurtdışında okurken, eski bi laptoptan başka oyun oynamaya aletim yokken almıştım, orda bile 3-4 oyun oynayıp dokunmamıştım bir daha. yollarda kullanırım falan diye düşünüyosan, bence kitap oku, dergi oku daha mantıklı. tabi zevk senin. alet güzeldir bence. Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yok yollarda falan değil tuvaletteyken veya yatakta uykuya dalmadan önce ben cunku yatağa yattım mı 2-3 saat uyuyamayan adamım bir defasında arkadaşımdan eski psp hacılamıştım.uyumadan önce ne güzel gidiyordu pes nfs falan atıyordum maksat öyle bir alet bulunsun.uncharted oyunu falan var bide Oski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 işte kullanım alanı yaratırım diyorsan güzel alet. ama oyun zevkini onun etrafında geliştirebileceğin bir alet değil. ki bunu, dediğim gibi, elimde başka hiç bir oyun aleti yokken bile yapamamış biri olarak söylüyorum. KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 öyle bir el konsolu olmalı ki oynadığın oyunları televizyona bağlayıp oynadığında da yüksek çözünürlüklü olmalı. LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Benim hoşuma giden şey, PS3'te ki oyunları stream ederek oynayabilmesi, kesin PC'ye de modlarlar onu. Sırf bu yüzden alabilirim. LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 DH'de ki bir topaktan: said: Merhaba arkadaşlar, Az önce hepsisony bayisinden bilgilendirme maili aldım. 22 Şubat ta çıkacak olan PSVITA için ön sipariş başlamış. PSVITA 3G/WIFI + Uncharted Golden Abyss = 959 TL PSVITA WIFI + Mod Nation Racers = 799 TL Bir diğer sony bayi Morfare' nin de sitesine baktığımda aynı fiyatları gördüm. (7+1 kulaklık konusunda hepsisony ye alınan tavırdan dolayı, fiyatların aynı olması durumunda Morfare 'nin tercih edileceğini düşünerek) Shopto' dan bir fiyat araştırması yaptım. Shopto ya göre WIFI modeli 230 pound, 3G modeli 280 pound, uncharted oyunu 40 pound, mod nation 35 pound. Poundu 2.85 TL den hesapladığımda Türkiyede 960 TL olan 3G Bundle Shopto da 915 TL Türkiyede 800 TL olan WIFI Bundle Shopto da 750 TL Fiyatlar gayet makul geldi gözüme.. said: Amerika Fiyatları (Amazon.com) 250 $ PlayStation Vita - WiFi ( * 1,8 = 480 TL) 300 $ PlayStation Vita - 3G/WiFi ( * 1,8 = 540 TL ) 350 $ PlayStation Vita First Edition Bundle ( Oyun + 4 GB memory *1,8 = 630 TL ) Almanya Fiyatları (Amazon.de) 250 € PlayStation Vita - WiFi ( *2,35 = 587 TL ) 300 € PlayStation Vita - 3G/WiFi ( *2,35 = 705 TL ) Her durumda bize bir güzel giydiriyorlar. Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bende shopto ve hepsisony fiyatlarına bakmıştım shoptodan acaba alsak gümrükte takılır mı ya.veya garantisi burda işliyor mu garanti yoksa 100 lira daha fazla verip burdan almak daha iyi lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 açıkcası bence çıktığında biraz beklemekde fayda var. Avrupa-ABD satışları düşük çıkarsa sony indirim yapıcaktır. Ayrıca aletin dahili hafızası çok düşük ve vita'nın hafıza kart fiyatları çok yüksek. Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 amerikadan getirtsem tanıdık vasıtasıyla bi problem çıkar mı acep uyumsuzluk falan Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 33 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/5662370-playstation-vita/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Konsol Playstation Vita × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 321000 satmış iki günde. ben ikinci sürümü beklerim, hem pahalı, hem pil değişmiyor, hem de video output yok. psp-3000 tv'de oynadıktan sonra onun olmaması açmaz beni. p4p hariç ilgimi çeken oyun da yok henüz zaten. srpg & jrpg biriksin biraz.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 pahalı baya no thnx ama hayatım yollarda geçiyor bu aralar alabilirim gibide.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ipad aldim rahatim valla, su asamada vita almayi dusunmiyorum Sonynin cidden rekabet stratejisini gozden gecirmesi lazim
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aletin dahili hafızası var mı? Bilgisi olan var mı?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yine kendine özel memory card alman lazım savegame vs için. eski kartlar da uymuyor.
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JVxh1QK1lIk japan trailer http://www.youtube.com/watch?v=pE2bvl9P4Os ahah sapık lan bu japonlar http://www.youtube.com/watch?v=NOHe9fhrJnU
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu aleti almak için beklemek mi lazım biraz ben kesin almayı düşünüyorum ama şuan pahalı.bide kirenkli falan oyun olayı konusunda hiç bir bilgim yok psp de.ne durumda şuan
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Satışlar pek iyi gitmiyor Japonya'da, EU ve USA çıkışlarını gözlemek gerek. Tahminen yaz başı yada ortası fiyat indirimine gidecekler.
Oski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Red said: bu aleti almak için beklemek mi lazım biraz ben kesin almayı düşünüyorum ama şuan pahalı.bide kirenkli falan oyun olayı konusunda hiç bir bilgim yok psp de.ne durumda şuan normal psp leri bilmiyorum da bende pspGo var, kirenkli oyunlar sorunsuz açılıyor. hem de kendim yaptım firmware olaylarını. ps Vita için durum nedir bilmiyorum ama online desteği yüksek bi aletse zaten custom firmware olayına girilmez. hepsinin dışında şöyle söyliyim. hayatımda harcadığım en salakça paradır bu pspGo. yurtdışında okurken, eski bi laptoptan başka oyun oynamaya aletim yokken almıştım, orda bile 3-4 oyun oynayıp dokunmamıştım bir daha. yollarda kullanırım falan diye düşünüyosan, bence kitap oku, dergi oku daha mantıklı. tabi zevk senin. alet güzeldir bence.
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yok yollarda falan değil tuvaletteyken veya yatakta uykuya dalmadan önce ben cunku yatağa yattım mı 2-3 saat uyuyamayan adamım bir defasında arkadaşımdan eski psp hacılamıştım.uyumadan önce ne güzel gidiyordu pes nfs falan atıyordum maksat öyle bir alet bulunsun.uncharted oyunu falan var bide
Oski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 işte kullanım alanı yaratırım diyorsan güzel alet. ama oyun zevkini onun etrafında geliştirebileceğin bir alet değil. ki bunu, dediğim gibi, elimde başka hiç bir oyun aleti yokken bile yapamamış biri olarak söylüyorum.
KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 öyle bir el konsolu olmalı ki oynadığın oyunları televizyona bağlayıp oynadığında da yüksek çözünürlüklü olmalı.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Benim hoşuma giden şey, PS3'te ki oyunları stream ederek oynayabilmesi, kesin PC'ye de modlarlar onu. Sırf bu yüzden alabilirim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 DH'de ki bir topaktan: said: Merhaba arkadaşlar, Az önce hepsisony bayisinden bilgilendirme maili aldım. 22 Şubat ta çıkacak olan PSVITA için ön sipariş başlamış. PSVITA 3G/WIFI + Uncharted Golden Abyss = 959 TL PSVITA WIFI + Mod Nation Racers = 799 TL Bir diğer sony bayi Morfare' nin de sitesine baktığımda aynı fiyatları gördüm. (7+1 kulaklık konusunda hepsisony ye alınan tavırdan dolayı, fiyatların aynı olması durumunda Morfare 'nin tercih edileceğini düşünerek) Shopto' dan bir fiyat araştırması yaptım. Shopto ya göre WIFI modeli 230 pound, 3G modeli 280 pound, uncharted oyunu 40 pound, mod nation 35 pound. Poundu 2.85 TL den hesapladığımda Türkiyede 960 TL olan 3G Bundle Shopto da 915 TL Türkiyede 800 TL olan WIFI Bundle Shopto da 750 TL Fiyatlar gayet makul geldi gözüme.. said: Amerika Fiyatları (Amazon.com) 250 $ PlayStation Vita - WiFi ( * 1,8 = 480 TL) 300 $ PlayStation Vita - 3G/WiFi ( * 1,8 = 540 TL ) 350 $ PlayStation Vita First Edition Bundle ( Oyun + 4 GB memory *1,8 = 630 TL ) Almanya Fiyatları (Amazon.de) 250 € PlayStation Vita - WiFi ( *2,35 = 587 TL ) 300 € PlayStation Vita - 3G/WiFi ( *2,35 = 705 TL ) Her durumda bize bir güzel giydiriyorlar.
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bende shopto ve hepsisony fiyatlarına bakmıştım shoptodan acaba alsak gümrükte takılır mı ya.veya garantisi burda işliyor mu garanti yoksa 100 lira daha fazla verip burdan almak daha iyi
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 açıkcası bence çıktığında biraz beklemekde fayda var. Avrupa-ABD satışları düşük çıkarsa sony indirim yapıcaktır. Ayrıca aletin dahili hafızası çok düşük ve vita'nın hafıza kart fiyatları çok yüksek.
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 amerikadan getirtsem tanıdık vasıtasıyla bi problem çıkar mı acep uyumsuzluk falan
Öne çıkan mesajlar