Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tv out'lu amariga'da çıkmış olsaydı aldıracaktım, upscale psp oyunları tv'de win.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 House of cards 4.bölümde vita virali var ama biraz manidar olmuş eheh. spo - is that a ps vita ? - yea. - which games does he have ? - all of them. sdf
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 OG Vita ile eskisi arasındaki teknik özellik farkları neler ?
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wZ8pR_460sa.gif
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bu kadar iğrenç itici seksi olmaya çalışıp adamı seksten soğutan kaç tane gif vardır acaba at gibi karı töbe töbe. neyse demem o ki ne güzel oyunlar gelmiş muramasa gelmiş ayrıca kampanyalı 25 lira lan oyun ocak psn plusta soul sacrifice bedava dragon's crown gelmiş gelmişte gelmiş buralar neden bomboş
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 64gb mem cardim geldi bugun. varsa almayi dusunen, http://www.nippon-yasan.com/lang-en/playstation-vita-japan/5889-sony-playstation-vita-memory-card-64gb.html 92$. 32gb card bile yetemez olmustu bana, ps+ oyunlari ve genelde aldigim oyunlarin cogu digital, bir kac tane japonyadan importladigim oyunlar haricinde. 32gb card iskartaya cikti almak isyeten olursa makul bir fiyata verebilirim.
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 buna çok güzel uzakdoğu oyunları çıkmaya başladı, radarıma girdi ps vita.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben alıcam vita 400'e var uygun temiz, 5-6 oyun kestirdim şimdiden psp oyunlarından.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 PS Now'a bagli benim alip almama. Uygun bir subsciption olursa. Uc oyun aleti cok yoksa, PC oyunu, Nintendo oyunu, bir de Vita oyunu gelmesin uzerine.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Şu srpg gazına psp alıcaktım, baktım zaten top tier psp srpgleri psnde var vitaya uygun, psp fiyatıda vitaya yakın vita alınır dedim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 DS'nin de cok iyi SRPG'leri var.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 reampage said: Şu srpg gazına psp alıcaktım, baktım zaten top tier psp srpgleri psnde var vitaya uygun, psp fiyatıda vitaya yakın vita alınır dedim. en doğrusunu yapmışsın, 10$ civarı klasik srpg'ler. psn'e hala srpg geliyordu vita'dan sonra bile.
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 knox said: 32gb card iskartaya cikti almak isyeten olursa makul bir fiyata verebilirim. belirtmeyi unutmusum, card satildi.
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Vita alsam mi ? yorumlari aliyim. Gerci bi baktim konuya %95 knox post atmis eauh napiyim knox aliyim mi ?
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Alınır vita her türlü ama dünyada 3ds her konsolun eline hızla vermeye devam ediyor bir şekilde.
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 reampage said: Alınır vita her türlü ama dünyada 3ds her konsolun eline hızla vermeye devam ediyor bir şekilde. this
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Sony-PlayStation-Black-Vita-Wifi-MEGA-PACK//Oyun-Konsollari/PSP/urunno=0000000550121 http://www.teknosa.com/urunler/125084448/sony-ps-vita-wifi-3g-konsol-sony-killzone-mercenar?term=vita hangisi daha iyi ?
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Abi ikiside pahalı, istanbuldaysan kköyde sadece wi-fi ile 450-500 arası bulunuyor 8gb kart yada 4gb kart ile 400 liraya epey temiz ikinci el dolu piyasada. pek oyunu olmadığı için vitanın elden çıkaran çok oldu bir sürü ilan var o yüzden. http://www.syd.com.tr/PS-Vita-PlayStation-Vita-Wi-Fi-Modeli,PR-493.html
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bakem o zaman kadikoye bu arada teknosa daki 3g gerek var mi 3g ye ?
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 smartphone varsa gerektiği zaman hotspot yaparsın ya, birde hat al tak filan bana gereksiz geliyor harici bir kart alıp takmak.
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 vita almayi dusunuyorsaniz sunlari onceden bilmenizde fayda var, sonra pisman olmayin. vita bir kere 3ds'e kiyasla cok pahali, bugun bir 2ds(3ds oyunlarini calistirabiliyor sonucta)120$ vita'nin en ucuz 2000 versyionu ki bu alinmaz OLED ekran yok, malzeme kalitesi cin mali resmen neyse bu versiyon fiyati 170$ dolar. OG vita 200$ asil olay bunlada bitmiyor, vita'nin kendi mem cardlari, 16gb card 40$ falan bir sureden sonra bu card yeterli gelmiyor(digital agirlik giderseniz. bazi oyunlarda mecbursunuz digital almaya asagida deginecem bu konuya) yani demek istedigim, vita fiyat bakimindan kiyas kabul etmeyecek kadar pahali. ha bu parayi hak etmiyormu? bence sonuna kadar hak ediyor. hardware ve OS olarak, vita fersah fersah onde 3ds'den.iki tarafinda iyi olduklari kotu olduklari yonleri madde madde deginmicem, internette tonla var tarafsiz inceleme. software konusu en can alici ve belkide vita'nin sinifta kaldigi tek kisim. vita'nin oyunlari cogunlukla 'niche' olarak tabir edebilcegimiz jrpg'lerden, multiplat ve indie oyunlardan olusmakta. sony, first party oyunlari killzone M, tearaway vs iyiler ama nasil desem. digital oyun konusu detaylandirmak gerekirse, vita'da inanilmaz bir indie atilimi var suan. ben hic memnun degilim bu konudan sonucta steam'de 2-3 dolarlik oyunu, 10-15 dolar arasi itelemeye calisiyorlar psn tarafinda, cogu late port ayni zamanda ciksalar vita'ya ne ala ama oda yok.neyse bu indie oyunlar hep digital (walking dead haric) bazilarinin boyutu buyuk, misal hotline miami 900mb, guacamelee 800mb bunlardan daha az/cok boyut isteyenlerde var. vita'nin indie oyunlari haricinde 'physical' kopya bulmak guc olabiliyor zaman zaman nedeni cok az piyasaya suruyorlar vs vita'nin attach rate'i install base'ine kiyasla cok iyi en buyuk nedeni bu aslinda. millet iyi oyuna ac, iyi bisey ciktidami ne varsa silip supuruluyor euhehe.physical bulamayanci digital almak zorunda kaliyorsun yani 16gb mem card birak 32gb bile yetmiyor. tabii bu sik sik oyun alip oynayan bir tipsen gecerli yoksa sirf p4g icin aliyorsan sistemi gecerli degil.ha birde unutmadan psn'den digital oyun almak bazi oyunlar icin indirimli oluyor misal sony first party oyunlari digital alirsan indirimli 5$ falan civari. bazi 3rd party firmalarinda bunu uygulayani var. yani bu dediklerimi falan kafanizda bir tartin, piyasada rakiplerini inceleyin ona gore iyi karar verin, yoksa iki topicte bir aglarsiniz. vita'da suan neler var neler gelicek diye bakmak isteyen varsa /vg/'in hazirlamis oldugu listeden bakmak mumkun http://i.imgur.com/gtN1nyG.jpg
knox Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://blog.us.playstation.com/2014/01/21/delve-into-the-dysfunctional-world-of-danganronpa-on-ps-vita/ said: Danganronpa will indeed have dual audio, and we try to make it a point for all of the games we localize to have dual audio. BASED NISA, nasil iyi biliyor hedef pazarin ne istedigi.CE'a saydigim para helal olsun. bu sekilde devam ettikleri surece ne cikartirlarsa alirim sirf desteklemek icin. su ders olmali ismi lazim olmayan aptal buyuk bas firmalara...
Öne çıkan mesajlar