Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation Vita

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Olur o da:

http://www.youtube.com/watch?v=0LRdhWsY4Io

Nexus S gibi eski bir cihaz ustelik.

Note 2'ye bak:

http://www.youtube.com/watch?v=u-XlcO5F9OY
Mesaj tarihi:
android'im olsa kesin denerdim ama maalesef apple'cı abim, yenisini aldıkça eskisini veriyor öyle yuvarlanıp gidiyorum fazla cep kullanmadığım için. :/
Mesaj tarihi:
android telefonlarda psone emusu da çok iyi çalışıyor fakat ben telefonla oynamak istemedim küçük ekran diye, tablet falan alırsam orada belki. onun haricinde nintendo 64 vardı sanırım gamecube gelecketi. 3ds ve vita çok çok zor şu an. ps2 bilmiyorum. fakat nes snes, gba hepsinin emulatorleri var. gba çok zaten çok uzun seviye götürür çok iyi oyunlar var.
Mesaj tarihi:

muramasa rebirth harika olmus,dedicated jump button neler katmis oyuna ya.ceviri kaliteside artirilmis,grafikler muazzam.oled ekranin guzelligini harika yansitiyor.

Mesaj tarihi:
çok param olsa sega wow, intelligent games, atlus, nis, level 5, square enix'i satın alıp sabah akşam psp'ye oyun yaptırırım. yılda 6 oyun çıkarsalar kafi.
Mesaj tarihi:
evet o saydiklarindan duzgun destek gelse vita suan ucusta olurdu.

atlus(index) su siralar ciddi sikintilar yasiyor japon hukumetiyle,belli mi olur sony belki satin alir :)

tgs'da bir iki bomba bekliyorum,yoshida 3 buyuk oyun geliyor dedi bekliyoruz bakalim.
Mesaj tarihi:
vita upscale daha iyi kalitede oynatabildiği için vita almak daha makul eğer portatif oynaanacaksa. yok evde oynanacaksa psp-3000 en iyi seçim tv out nedeniyle. dev gibi ekranda tactics ogre oynamak gibisi yok.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ucuz oldugundan diyorum abi. Hatta Nintendo DS ile takas edecek birini bile bulurum belki, VIta alip da diger tarafin oyunlarini oynamak isteyen vardir kesin.

Eski iyi oyunlar icin sadece.
Mesaj tarihi:
Sam said:

vita upscale daha iyi kalitede oynatabildiği için vita almak daha makul eğer portatif oynaanacaksa. yok evde oynanacaksa psp-3000 en iyi seçim tv out nedeniyle. dev gibi ekranda tactics ogre oynamak gibisi yok.

gecen jeanne d'arc'i denedim vita'da o kadar iyi ki on dat oled <3

hele sey cok iyi lunar ssh agzim acik kaldi vita'da deneyince,oyun port'un port'nun port'u malum :)

bilmiyorum ya su alet gereken ilgiliyi gerek tuketici,gerek sony'nin kendisi tarafindan gormezse ve yok olup giderse cidden oturup aglayabilirim.gelmis gecmis en iyi alet ya :(
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Su anda epey basarisiz gidiyor, buna kimse karsi cikamaz yani, istedigi kadar iyi oyunu olsun.

Mayis'da Sony aciklamasi gelmisti: http://www.computerandvideogames.com/405057/sony-expects-worsening-handheld-business/

Fiyat dusurmezlerse kurtaramazlar bence.
Mesaj tarihi:
of canımı çektirdin ama benim esas istediğim wireless tv out ya. :(

gerge o zaman psp-3000, bir de composite kablo al, bağla tv'ye. bu nesilde tv konsollarına gelmeyen türleri o şekilde tv'de oynamış oluyoruz. :p
  • Yeni Oluştur...