fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 otel sadece fransız alıyosa biz nası gircez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fran goturmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 türk işi abi yani tanıdık muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nomsaR said: insan yalnızlaştıkça büyüyor desek daha doğru olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Evlenince biter o yalnızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 6 ayda bir yer değiştiriyorum, herşeye baştan başlamak oldukça zor, hele erkekseniz. Bu yüzden dostlarımın kıymetini bilir ve ararım paso, evet anahtar kelime "vefa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yalnız insan, güçlü insandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bok.. güçlü insan güçlü insandır. yalnız insan, yalnız bir insandır. iki durum birbirini bağlamıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Çünkü sorumlukları artıyor, daha gerçekçi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o tarz yalnızlıktan bahsedilmiyor ama burda. Yalnız yaşamak ayrı, yalnız olmak ayrı. İnsana insan kadar ii gelen bi ilaç var mı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben yalnız yaşamak demedim gerçekçi olmakla bağlantısı vardır yalnızlığın. Aslında bence orta yaşı geçince yalnızlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya tabi yaş gerçekçilik vs etkende tutunabilirsen yalnız kalmazsın, ama hayatının her donemını uni gibi olcak fikrine kapılırsan harbi yalnız kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 paticik hala ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mokoko said: başlığı "ihsan bayulken yaklaşıyor mu?" okudum. respect. bu arada insan büyüdükçe çevre değiştiriryor demek daha doğru olur sanki. Ve iş yoğunluğu hayat gaylesi derken dostlara zaman ayrılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yok öyle bi dünya abi şu an çevremdeki 3 5 kişi çalışıyorlar ama gayette her haftasonu beraber vakit geçirme imkanı bulabiliyorum. geçeceksiniz o işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Adam gibi arkadaşları yok işe güce bok atıyorlar yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bir de tabi şu yaşa gelip de hala "yazlığa gidelim" kafasına girip sonra insanlar istemeyince üzülmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 arkadaşlarım şüphesizki izolasyon umut ayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 baya saçma bir anket sırf merakımdan oyladım bi de foreveralone koymaya gelmiştim ki... dasaaa said: ben büyük doğmuşum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Xaenin said: Bir de tabi şu yaşa gelip de hala "yazlığa gidelim" kafasına girip sonra insanlar istemeyince üzülmemek lazım. Kaan ne alakası var ya? Gayet şu andaki iş durumu müsaitse yapılabilcek güzel bi aktivite. Sonuçta beraber denize girip beach clublarda takılmak, bira içmek şezlongda ve plaj voleybolu vs aktiviteler ben ve çevremce sevilen aktiviteler.Tabi zevk renk meselesi. Dediğim gibi ben de şu an müsaitim sadece ve stajım var 20gün sonra.O yoğunluğum başlayınca bende gidemicem tabiiki.Çocukluğun daha işsiz dönemin güzelliğini de belirtmek istemiştim topicte. Bi de yalnız değilim ben, o konuda yanlış anlaşılmışım sanırım. Edit: Bi de çevremdeki büyükleri görüyorum böyle 2-3 tane dostu var eşi var tüm hayatı onlarla geçiyo, o tip gözlemlerim topicte etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üni sonrası iş hayatında arkadaşlık daha da zorlaşıyor, çevre bir anda daralıyor. eski arkadaşlar da iş güç derdine düşüyor yalnızlık başlıyor. Sonra yaşlı akrabalardan başlayarak ölümler gelmeye başlıyor, zamanla yaşıtın arkadaşların da yok trafikten yok intihardan yok kazadan falan ölümünü duymaya başlıyorsun. Sonra bi bakıyosun ortada kalakalmışsın. Böyle anlatmıştı tez danışmanım bana durumu, eh o yolda gidiyoruz maalesef bi şekilde ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ARAMAYA İNANALIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 verdiğim oy ile birlikte ankette %31 e %69 luk bir oran cıktı. sanırım bişeyler anlatılmaya calısılıyor banada burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hepsi bahane, görüşmek isteyen insan arkadaşları için yoktan 2-3 saati var eder. Sanki bana tayyip adam, şehir şehir miting yapıp bir yandan da angara'da iş çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar