Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan Büyüdükçe Yalnızlaşıyor mu?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Bir de tabi şu yaşa gelip de hala "yazlığa gidelim" kafasına girip sonra insanlar istemeyince üzülmemek lazım.

Kaan ne alakası var ya? Gayet şu andaki iş durumu müsaitse yapılabilcek güzel bi aktivite. Sonuçta beraber denize girip beach clublarda takılmak, bira içmek şezlongda ve plaj voleybolu vs aktiviteler ben ve çevremce sevilen aktiviteler.Tabi zevk renk meselesi.

Dediğim gibi ben de şu an müsaitim sadece ve stajım var 20gün sonra.O yoğunluğum başlayınca bende gidemicem tabiiki.Çocukluğun daha işsiz dönemin güzelliğini de belirtmek istemiştim topicte.

Bi de yalnız değilim ben, o konuda yanlış anlaşılmışım sanırım.

Edit: Bi de çevremdeki büyükleri görüyorum böyle 2-3 tane dostu var eşi var tüm hayatı onlarla geçiyo, o tip gözlemlerim topicte etkili.
Sosyal ağlarda paylaş

üni sonrası iş hayatında arkadaşlık daha da zorlaşıyor, çevre bir anda daralıyor. eski arkadaşlar da iş güç derdine düşüyor yalnızlık başlıyor. Sonra yaşlı akrabalardan başlayarak ölümler gelmeye başlıyor, zamanla yaşıtın arkadaşların da yok trafikten yok intihardan yok kazadan falan ölümünü duymaya başlıyorsun. Sonra bi bakıyosun ortada kalakalmışsın.

Böyle anlatmıştı tez danışmanım bana durumu, eh o yolda gidiyoruz maalesef bi şekilde ister istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...