moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 E3 te gösterediler. İkinci oyundan çok çok daha iyi duruyor. http://www.youtube.com/watch?v=ctSO3U_0vCg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 stealth action 2 deki gibi değil sanki ondan iyi olmus 2 de saklanamıodun abi pata küte giriolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Abi 2inci oyun çok tekrar ediyordu ya sıkıntıdan kapatıyordum umarım böyle olmaz buda en azından sıkıcı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 guzel aksiyon. ama gerilla lord un suratı çok gey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 önceki oyunda kullandığımız silah iki atışta bir jam oluyordu, iki saniye önce geçtiğimiz yerde düşman spawn oluyordu. gerçekçi değil zaten, oyunun akışını da bozuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 oha çok sevindim. ne zaman geliyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben o jam olayına hastaydım ya, inşallah kaldırmazlar. tamam 200 atışta eskiyor silah ama çatışmanın ortasında rastgele jam çok güzel bir hava katıyodu bence oyuna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 her silah bulgar keleşi, değil ki abi. bence abartılıydı jam olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 goldbären said: ben o jam olayına hastaydım ya, inşallah kaldırmazlar. tamam 200 atışta eskiyor silah ama çatışmanın ortasında rastgele jam çok güzel bir hava katıyodu bence oyuna:) hayır jam güzel bişi de, mesela normalde toza yağmura rağmen hiç bozulmaması ve rahat çalışması ile ünlü ak47 alıyorsun, 2-3 el ateş ediyorsun üstü çamurla kaplanıyor, onun ardından her birkaç atışta bir jam oluyor, çok can sıkıyor. silahlar jam olcaksa 1000 atışta bir olsun bari, 10 kere ateş ettikten sonra jam olmasıyla uğraşmayalım. öylesi zevkli de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kismet bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 valla bana hiç on kerede olmadı elmaslara kıyamayıp milislerin demir oksit tüfeklerini topluyosanız başka :P on şarjörde falan tıkanıyor ya silahlar. onbeşte falan da mefta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 stalker gibi süper bir örnek var ellerinde her konuda örnek alabilecekleri,güzel de grafik motorları var.ama umarım bu sefer sonuc far cry 2 den cok daha düzgün olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 önümüzdeki günlerde uzun sürümü yayınlanacak olan trailer sızdırıldı, tamamen cgi vs. harika olmuş. Merak ettim ilk defa bir Far Cry oyununu, google'da arayıp izleyin mutlaka, sağlam link yok gibi birşey şuan download yapıp kendi serverlarına koyan ufak siteler hariç, kaldırılıyor vs. youtube'da barınamıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 gameplay istiyoruz,trailer da bok gibi.. fuck ur cgi bullshit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 baya baya kötü oyun ya, yeni hiç bişi katmıyor türüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://vd.reborn.ru/?a=watch&id=86350&noplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bi an dead island a gidiyoruz sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 valla ikinci için kötü diyebilirsiniz ve birşey katmadı diye ama ilk oyunu için öyle şeyler demeyin, çarpılırsınız asdfsd üçüncü oyunda video itibariyle değişik gözüktü, konu olarak. Survival olacak gibi gözüküyor zaten fragmandan ki daha bir eğlenceli olur herkesi yok et, kahraman ol temasından ziyade, Ayrıca youtube linki videonun: http://www.youtube.com/watch?v=DYPnDDr7sMk&feature=g-all-u&context=G20b9ca0FAAAAAAAAEAA Stranded miş ismi, resmen yayınladılar sızmalar olunca asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 İlk farcry'ın yaratık maratık olayları iyiydi. Bunda da öyle bir twist yapsınlar yine oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 İlk PS3 görüntüleri geldi. http://playstationlifestyle.net/2012/02/16/ubisoft-releases-new-screenshots-of-far-cry-3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 http://www.gametrailers.com/video/living-island-far-cry-3/726949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 handicam sahneler cok başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v2NptKVlMrk#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 harika olacak gibi gözüküyor, beklemedeyiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar