Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operation Turkey - Fighting the censorship taking place in Turkey

Drall

Öne çıkan mesajlar

Ch4r said:

Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu..

AREA MASTERS ARE SON A BITHC
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

atv ana haberde bugünkü saldırı denemeydi esas saldırı pazar günü yskya yapılacak, seçim sonuçlarına müdahale etmeye çalışacaklar felan dedi :S

uzmana bağlandılar seçim sonuçlarını iletildiği ağ dış hatlara kapalı felan dedi.

tepkisizce izledim.

yalnız su gerceklesirse akp nn oylar yüzde 60 ı bulur.sdf
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Mal said:

atv ana haberde bugünkü saldırı denemeydi esas saldırı pazar günü yskya yapılacak, seçim sonuçlarına müdahale etmeye çalışacaklar felan dedi :S

uzmana bağlandılar seçim sonuçlarını iletildiği ağ dış hatlara kapalı felan dedi.

tepkisizce izledim.

yalnız su gerceklesirse akp nn oylar yüzde 60 ı bulur.sdf

abi anon dediğini yapar adamlar sansüre tepki göstericez diye gidipte ysk'ya saldırıyı yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler, olayın başından beri öyle komik şeyler yaşandı ki. özellikle de şu pkk olayı. sansüre karşı mücadele eden anon'a destek veren türkleri vatan haini ilan eden ayyıldıztim'in pkk'nın yanında yer alması ... priceless ...

sırf bu anı görmek için tekrar tekrar doğup öleceksin. o derece . koftiden milliyetçilerin yüz ifadelerini keşke görebilseydim. pkk fena trolledi.

win.
Sosyal ağlarda paylaş

Fede seni de 4chande gördük paticik falan :D

Beyler şaka maka o pkk açıklaması tamam türkler kürtler birbirimizi yiyoruz ama yabancılar bişi yaparsa bir oluruz mantıgı sizce ne kadar samimi.

Bugün (varsayım 1. dünya savaşı donemi veya farketmez) geldi yabancı güçler topraga girdi. İlk iş şuraları bize bırakın gerisini almanıza yardımcı olalım demezler mi sizcede?

Konu bu degilde açıklamayı samimi bulmuyorum senin kuruluşuna yardımcı olan amerika zaten silahını mamanı yemegını veren amerika hala gelmiş yabancılara karşı bir oluruz mesajı verıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Fede seni de 4chande gördük paticik falan :D

Beyler şaka maka o pkk açıklaması tamam türkler kürtler birbirimizi yiyoruz ama yabancılar bişi yaparsa bir oluruz mantıgı sizce ne kadar samimi.

Bugün (varsayım 1. dünya savaşı donemi veya farketmez) geldi yabancı güçler topraga girdi. İlk iş şuraları bize bırakın gerisini almanıza yardımcı olalım demezler mi sizcede?

Konu bu degilde açıklamayı samimi bulmuyorum senin kuruluşuna yardımcı olan amerika zaten silahını mamanı yemegını veren amerika hala gelmiş yabancılara karşı bir oluruz mesajı verıyorsun.

hem vatanı böl hem muhafaza etmeye çalış. nasıl bi kafa bu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...