Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 uzman yine iyi demiş. başka bir uzmanda anonymous'u bilmiyorum ddos yaptıklarına göre lamer bir grup demişti. pes dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. AREA MASTERS ARE SON A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mal said: atv ana haberde bugünkü saldırı denemeydi esas saldırı pazar günü yskya yapılacak, seçim sonuçlarına müdahale etmeye çalışacaklar felan dedi :S uzmana bağlandılar seçim sonuçlarını iletildiği ağ dış hatlara kapalı felan dedi. tepkisizce izledim. yalnız su gerceklesirse akp nn oylar yüzde 60 ı bulur.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 şu adamlara drama malzemesi vermesinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ülkenin yarısı aptal oldukça drama yapıcak malzeme bulunur sen vermesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vivavale said: Mal said: atv ana haberde bugünkü saldırı denemeydi esas saldırı pazar günü yskya yapılacak, seçim sonuçlarına müdahale etmeye çalışacaklar felan dedi :S uzmana bağlandılar seçim sonuçlarını iletildiği ağ dış hatlara kapalı felan dedi. tepkisizce izledim. yalnız su gerceklesirse akp nn oylar yüzde 60 ı bulur.sdf abi anon dediğini yapar adamlar sansüre tepki göstericez diye gidipte ysk'ya saldırıyı yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: ülkenin yarısı aptal oldukça drama yapıcak malzeme bulunur sen vermesen de. yarisi? iyimsersin hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yok abi ne gerçeği ya cahillik ya kötü niyetli manipule girişimi. ntvmsnbc de yayınlanan anonymous açıklamsı bütün basının eline ulaşmıştır heralde. bide uzman anonymous u animus diye okuyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahahah http://images.wikia.com/assassinscreed/images/b/b9/Animus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 beyler, olayın başından beri öyle komik şeyler yaşandı ki. özellikle de şu pkk olayı. sansüre karşı mücadele eden anon'a destek veren türkleri vatan haini ilan eden ayyıldıztim'in pkk'nın yanında yer alması ... priceless ... sırf bu anı görmek için tekrar tekrar doğup öleceksin. o derece . koftiden milliyetçilerin yüz ifadelerini keşke görebilseydim. pkk fena trolledi. win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 animus ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 PKK olayı ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 44. sayfanın son mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahah bu ne abi öyle şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 topiğin genelinde şu tandansı sezdim soldaki paticik ahalisi http://1.bp.blogspot.com/_HV7mKwSRGNU/R4_BRmClN8I/AAAAAAAAAkA/j0wNY6cBvbE/s400/dog+bites+cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Fede seni de 4chande gördük paticik falan :D Beyler şaka maka o pkk açıklaması tamam türkler kürtler birbirimizi yiyoruz ama yabancılar bişi yaparsa bir oluruz mantıgı sizce ne kadar samimi. Bugün (varsayım 1. dünya savaşı donemi veya farketmez) geldi yabancı güçler topraga girdi. İlk iş şuraları bize bırakın gerisini almanıza yardımcı olalım demezler mi sizcede? Konu bu degilde açıklamayı samimi bulmuyorum senin kuruluşuna yardımcı olan amerika zaten silahını mamanı yemegını veren amerika hala gelmiş yabancılara karşı bir oluruz mesajı verıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 iyi anlamda söyledim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Esnaf said: heparın oylarıyla oynayıp %5 yapıcaklarmış.viktoru hello kitty elbiseleriyle görmek istiyorlarmış viktora elbise giydirmek için neden heparın oyunu azaltıyorlar ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 E HANİ KAPANMAMIŞ İNTERNET??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hepar %5'i geçsin ben elbisesiz çıkıp yürüyeceğim şu da ben http://bighairbf.files.wordpress.com/2010/04/naked-fat-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mithat said: Fede seni de 4chande gördük paticik falan :D Beyler şaka maka o pkk açıklaması tamam türkler kürtler birbirimizi yiyoruz ama yabancılar bişi yaparsa bir oluruz mantıgı sizce ne kadar samimi. Bugün (varsayım 1. dünya savaşı donemi veya farketmez) geldi yabancı güçler topraga girdi. İlk iş şuraları bize bırakın gerisini almanıza yardımcı olalım demezler mi sizcede? Konu bu degilde açıklamayı samimi bulmuyorum senin kuruluşuna yardımcı olan amerika zaten silahını mamanı yemegını veren amerika hala gelmiş yabancılara karşı bir oluruz mesajı verıyorsun. hem vatanı böl hem muhafaza etmeye çalış. nasıl bi kafa bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben destekliyorum. "onlar ne karışiy biz yaparık" demeye gerek yok çünkü yapmıyoruz. tabi tek kötü yanı "vatan elden gidiy" diyenlerin çıkacak olması ve olayın ters tepme olasılığının çok yüksek olması. zaten karikatür gibi ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 izleyin üşenmedim buldum. tvarsivi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 twitterda ki anon türkiye kim bilen var mı? bi yerden followlamışım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi ben de fede diye followlamışım.. fede kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar