Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 senko said: Fistan said: noodle çorbasını bile yiyebiliyorum chopsticklerle.ciddiyim. yercekimine yapilan ufak bir mudahaleden sonra niye olmasin? suyunu noodlelardan minimum akıtarak yapıyorsun onu.tutuyorsun bandırıp füüüüp hızlıca ağıza. Dibinde illaki kalıyor tabi 1-2 kaşık suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 senko said: Fistan said: noodle çorbasını bile yiyebiliyorum chopsticklerle.ciddiyim. yercekimine yapilan ufak bir mudahaleden sonra niye olmasin Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 No liferım çünkü çin yemeği yerken çatal bıçak kullanırım. Sırf modaya uymak için o çubuklarla eziyet çekmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Fistan said: senko said: Fistan said: noodle çorbasını bile yiyebiliyorum chopsticklerle.ciddiyim. yercekimine yapilan ufak bir mudahaleden sonra niye olmasin? suyunu noodlelardan minimum akıtarak yapıyorsun onu.tutuyorsun bandırıp füüüüp hızlıca ağıza. Dibinde illaki kalıyor tabi 1-2 kaşık suyu. uzman isiymis seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.geckoandfly.com/wp-content/uploads/2007/09/cannibal_feast_japan_japanese_korean_weird_flesh_eating2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Fistan said: noodle çorbasını bile yiyebiliyorum chopsticklerle.ciddiyim. hoca sen jugglerdın di mi, tabii ki yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 japonları yemek için kullanılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 japonları diyorsun ama, çoğul kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bir japon kesmiyor beni yedim mi birden fazla yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi yazıktır günahtır, israf. biraz çeşitleme yap, çinliler de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dikkat edinde kafası farklı olan japonlardan yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 japon yeme çubukları? japonları yerken mi kullanıyoruz? Hashi bahsettiğin cıbıhlar, pilav falan yeme olayı işkence de, amacı o zaten. Yiyecek az kıtlık var millet çok yavaş yiyebilsin de az yemekle doysun diye yapılmış bi icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 japon degil yalniz, chinese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 chopstick? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Fistan said: noodle çorbasını bile yiyebiliyorum chopsticklerle.ciddiyim. yapamadigin zaten bi bes vakit namaz oda boynuna farz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi japon dedigin ayi kaseyi azina dayayip cubukla azina kurekliyo pilavir bilmemnedir sonra suluysa tasida basian dikiyo o kadar kultur gelistir kibar ol bilmemne tasi kafaya dik sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ShadowFury said: Quel-Thul said: bunla nası pilav yiyolar lan, ben kaşıkla zor yiyom Çubukların uçlarını yakın tutup pilavı hafifçe sıkıştırarak toparlıyosun filan da aşırı eziyetli bi iş. Pilavı yerken aldığın kaloriyi direkt yemeye harcıyosun zaten. Ama noodle ve tavuk filan yerken çok rahat. japonlarin pilavlari bizim pilavlar gibi tane tane degil, lapa gibi geliyor. o yuzden cubukla alirken zaten cok sorun olmuyo o pilavi parcalamak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o pilavi tabaktan butun sekilde kaldirip, elinde tutup isira isira da yiyebilysoun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar