Emivoz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 haziran 18 de istanbula geliyorum 70 cl lik jagermeister isteyen olursa 50 liradan getirebilirim. tr de sanırım 75 liranın üzerindeymiş fiyatı, tam bir bilgim yok. istanbulda elden verebilir ya da kargo yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 rakı getirsene bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi aci olan almanyada 10 euro jager turkiyede duty freede 16 euro markette 70 lira si... bole asin izdirabini ya evde stokta 5 sisem var ama eahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bide para kazanmak istiyosan jager deil jack daniels felan getir viskinin daha cok talibi cikar oda 12 euro felan cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Jagerda yükselen bir trend aslında gençlere satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tabi başka içkilerde getirebilirim de, jager burda baya ucuz diye dedim:) ama isteği olan varsa söyleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 istanbula getiriyorsan ben 2 şişe jager alırım. Bitti benim evdekiler lazım edik : istanbulda elden verebilirim demişsin zaten tamam 2 şişe alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Abi 5er 10ar istemeyin de arkadas herkesin gonlunu yapain iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Jager a 50 lira mı verilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hehe evet yeterince talep oldu kaç tane sokabilirsem artık, ulaşıcam istemiş olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 anaa iyiymiş lan. ben de gelirken bavulu fullim. mal gibi getirtip getirtip içiyoruz arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 drambui de getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 lan ben bavulun yarısını atıyorum her seferinde yük azalsın limitin az üstünde olsun diye, adamlar içki falan koyucam diyo. 50 kilo hakkınız mı var sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 benim var star alliance gold + ekonomi 40-50 arası değişiyo ulan ben de getiriyorum da arkadaşlara hep ucuza satıyorum vay anasını bi dahaki gelişimde tonlarca getiriyim o zamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Yanınızda büyükçe spor ekipmanı varsa, THY ile uçuyorsanız, küçük bir hava alanından kalkacaksa uçak (yerel çalışanları varsa) ve son dakikada gittiyseniz neredeyse herşeyi uçurursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 selamlar, birkaç tane daha geldi. 6 tane 70 lik var. tanesi 55 tl bir 100 lük tanesi 70 tl chivas regal 1 litre 100 tl chivas şurdakinden http://ickiburada.com/v2/viski-60/scotch-viski-10/chivas-regal-12-yillik-1-lt-1155.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 eve servis varmı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 chivas regal 1 litre 100 tl!!!! oha yarın fiyatını soruyorum 12yıllığın. gelriken ben de getirip satsaydım lan. hep eşe dosta getirdik bi dahaki sefere söleyin 2-3şişe atayım çantaya. 2-3 de ben getiririm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yazildigi gibi JAGER diye okumuyomu o gencler kulaklarim kaniyo bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bi de fajita var öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sehir neresi panpa yageri merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bende getirebilirim 60tl den veririm. yer istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bende 50 ye bırakırım.içmiyom zaten peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar