Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA IV - 6$

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla teşekkürler. Bunu kaçırmıştım ben, hazır bu kadar ucuzken oynayalım.

Dl için bi tane exe indiriyorsunuz, o bağlanıp dl ediyor. CDkey de direk satın alma sayfasında çıktı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tüm oyunlarımın tüm kısayollarını filan silerek Steam'e ekliyorum zaten. Nereden aldığım o kadar da önemli değil.
Mesaj tarihi:
O değilde corei5 430m, ati hd5650 laptopla nasıl gider bu oyun, steam falan yalan benim, asıl derdim bu. Demosuda yok, kuramıyorum, deneme yapayım.

Ekşide :
"laptop canavar gibin core i7 2.60 ghz islemci hd 5700 series ekran karti 6 gb ram falan var ama fazla isiniyor tirsiyorum"

tarzında bişi yazmışlar, korktum şimdi bu adamın bilgisayarı zorluyorsa benim gariban neler çeker diye.
Mesaj tarihi:
Youtube'da ekran kartı ve oyun ismiyle arama yap, kesin biri aldığı laptopla sonuçları video yapıp koyuyor, ordan görebilirsin kesin.

EDIT: al buldum direk ilk search'te, işlemci ve ekran kartı aynı, tıkla devam et, orda birileri yazar kaç fps aldığını falan.
http://www.youtube.com/watch?v=Eohg2z8Qreo
Mesaj tarihi:
üfff bi gaz aldım yazılanlara bakmadan,steam degilmiş meğer,salak bir exe dosyasi indirdi onun üzerinden yüklüyor 15 gb. Bide 200kb/s ile cekiyor işkence gibi.

Games for Live zımbırtısınıda yüklettirmez umarım

Şimdi torrentten Gta 4ü indirip bunların verdigi cd-key ile aktivasyon yapabiliyor muyuz?
  • Yeni Oluştur...