Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.gamersgate.com/DD-GTA4/grand-theft-auto-iv Önümüzdeki 12 saat boyunca, gözden kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 cd yi mi yolluyorlar yoksa dl mu ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 DL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 steame eklenebiliyor mu? Şimdi burdan oyun aldığımızda burası bize DL linki ile cd key mi yollayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Valla teşekkürler. Bunu kaçırmıştım ben, hazır bu kadar ucuzken oynayalım. Dl için bi tane exe indiriyorsunuz, o bağlanıp dl ediyor. CDkey de direk satın alma sayfasında çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 steam'e ekleyebildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gay tony de indirime girmiş herhalde, çok iyi bir exp pack idi, onu da tavsiye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Steame nasıl eklenir bi fikrim yok. CD key olunca steame ekleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Steam'e ekleyebiliyor musun bende kaçırmayım alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yukarda games'ten key'i ile ekleyebiliyoruz. denesene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Cık invalid diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 iyi iyi 6 dolar cebimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Steame eklenip eklenmemesi ne farkeder ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ne biliyim. tüm oyunlar steamde olsun istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Aldım bende DLCleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Tüm oyunlarımın tüm kısayollarını filan silerek Steam'e ekliyorum zaten. Nereden aldığım o kadar da önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 axedice said: Steame eklenip eklenmemesi ne farkeder ki? bazı oyunların steam'de achievement'ı oluyor, bi de steam'den tek tıkla indirmek kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ya bırakın bunları, hepimiz oyun koleksiyonumuzu genişletmek ve başkalarının hayran kalmasını sağlamak için steam'e eklemeye çalışıyoruz işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 O değilde corei5 430m, ati hd5650 laptopla nasıl gider bu oyun, steam falan yalan benim, asıl derdim bu. Demosuda yok, kuramıyorum, deneme yapayım. Ekşide : "laptop canavar gibin core i7 2.60 ghz islemci hd 5700 series ekran karti 6 gb ram falan var ama fazla isiniyor tirsiyorum" tarzında bişi yazmışlar, korktum şimdi bu adamın bilgisayarı zorluyorsa benim gariban neler çeker diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 adamın laptopu normalde de fazla ısınıyor, sırf bu oyun yüzünden fazla ısınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kısacası benim bilgisayar rahat bir şekilde kaldırır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Youtube'da ekran kartı ve oyun ismiyle arama yap, kesin biri aldığı laptopla sonuçları video yapıp koyuyor, ordan görebilirsin kesin. EDIT: al buldum direk ilk search'te, işlemci ve ekran kartı aynı, tıkla devam et, orda birileri yazar kaç fps aldığını falan. http://www.youtube.com/watch?v=Eohg2z8Qreo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 steamin en iyi yanı oyunları yedekleyebilmek böylce her seferinde tekrardan indirmek zorund kalmıyorum ha alacaktım vazgeçtim bu arada, gta vice city oynarken nasıl kafayı sıyırdığım aklıma gelid de eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 üfff bi gaz aldım yazılanlara bakmadan,steam degilmiş meğer,salak bir exe dosyasi indirdi onun üzerinden yüklüyor 15 gb. Bide 200kb/s ile cekiyor işkence gibi. Games for Live zımbırtısınıda yüklettirmez umarım Şimdi torrentten Gta 4ü indirip bunların verdigi cd-key ile aktivasyon yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar