Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

resmen evde canı sıkılan ev hanımlarının ev eşyalarının yerlerini değiştirdiği gibi oturdum browser değiştirdim

Bu kadar sıkılıyorsan bedava iş gücü olarak alırım yanıma. Hep evden çalışıyorum bu aralar zaten. Sabahlayacaktım sözde iş yetişsin diye bayıldım bi saatten sonra mesela gel çalış agfasd
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

fede said:

resmen evde canı sıkılan ev hanımlarının ev eşyalarının yerlerini değiştirdiği gibi oturdum browser değiştirdim

Bu kadar sıkılıyorsan bedava iş gücü olarak alırım yanıma. Hep evden çalışıyorum bu aralar zaten. Sabahlayacaktım sözde iş yetişsin diye bayıldım bi saatten sonra mesela gel çalış agfasd

okulda ayarladım iş kendime nihayet la
Mesaj tarihi:
Hadi gözün aydın. Sorsaydın lan bizim şirkette staj görebiliyor musun diye. Eve yollardım seni sonra bi ara doldururduk dosyanı.. Bu arada değişiklik olsun diye gidip arkadaşın börekçisinde çalışıcam ahahuehau OFF! İmdak lan millet değişiklik olsun diye kaşa maşa tatile gidiyor insanlar, ben çalışma lokasyonumu değiştiriyorum..
Mesaj tarihi:
az önce onu like edeyim bunu like edeyim sosyal ortamlara akayım diye bi düşünce akışı geçti kafamdan 7 saniyeliğine. tüm insanlığı anladım
Mesaj tarihi:
amanin... hayatimda ilk defa bi ayakkabicidan 3 kutu ayakkapla ciktim!
hic huyum degildir yoksa da...
ama kari olmak böle bisi iste, bi sürü kampanya.
2.sini alirsaniz o yari fiyatina denk geliyo. 2yi de aldiktan soora 3.cü bedavaya geliyo!
hmmm ok.

ve ona ragmen bas agrim gecmedi demek ki psikolocik degilmis lanet olsun. simdi bisikletle gidip eczane aricam.
Mesaj tarihi:
said:
hayvanları severim, kedileri de çok severim de odama giren eşşoğlu kedi, hadi yatağıma kuruldun. NE DİYE İŞİYOSUN ULAN YATAĞA SALAK HAYVAN!

bu yukarıdaki feysbuk ve gugıl plas postum.
Mesaj tarihi:
oha evde süt varmış mutlu mutlu mısır gevreğimi yiyebilirim diye kaseye nesfit koyup üstüne sütü ekledim ki babam aradı, püsüyle yapcakları uçuş için mail atmamı istedi.
bütün o kıtırlığı gitti fu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...