wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 fede said: resmen evde canı sıkılan ev hanımlarının ev eşyalarının yerlerini değiştirdiği gibi oturdum browser değiştirdim Bu kadar sıkılıyorsan bedava iş gücü olarak alırım yanıma. Hep evden çalışıyorum bu aralar zaten. Sabahlayacaktım sözde iş yetişsin diye bayıldım bi saatten sonra mesela gel çalış agfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yine berbat bi gün daha.. allahtan yaz geldi de en azından hava açık, sıcak ve güneşli. yalnız uv index yüksek. dikkat etmek lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hava durumunu dinlediniz, şimdi spor haberleriyle baggio sizlerle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 çok sakat var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 wastyrx said: fede said: resmen evde canı sıkılan ev hanımlarının ev eşyalarının yerlerini değiştirdiği gibi oturdum browser değiştirdim Bu kadar sıkılıyorsan bedava iş gücü olarak alırım yanıma. Hep evden çalışıyorum bu aralar zaten. Sabahlayacaktım sözde iş yetişsin diye bayıldım bi saatten sonra mesela gel çalış agfasd okulda ayarladım iş kendime nihayet la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Hadi gözün aydın. Sorsaydın lan bizim şirkette staj görebiliyor musun diye. Eve yollardım seni sonra bi ara doldururduk dosyanı.. Bu arada değişiklik olsun diye gidip arkadaşın börekçisinde çalışıcam ahahuehau OFF! İmdak lan millet değişiklik olsun diye kaşa maşa tatile gidiyor insanlar, ben çalışma lokasyonumu değiştiriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oha pasaportum geldi, uçağım da yarın gece, JUST IN TIME BITCHES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ahaha zamanlamaya bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok la sraj değil bu. eylülde başlıcak o. fason yapamıcam stajı heralde ya. çok isterdim ama para lazım ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 az önce onu like edeyim bunu like edeyim sosyal ortamlara akayım diye bi düşünce akışı geçti kafamdan 7 saniyeliğine. tüm insanlığı anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 okuduğum kitap yere düştü, son sayfası açıldı. kitap boyunca sırtlayan karakterin adıyla HERE LIES BAŞKARAKTER diye mezar taşı yapmışlar onu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bir kitap daha yok yere heba oldu... HERE LIES 'INSERT BOOK NAME HERE' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 24 dk okuyacak ilgim kalmamış... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 işte e-book reader a geçmek için başka bir sebep!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sanki oradan okuyabileceğim... burada bile milletin uzun yazdıklarını okuyamıyorum, ortasında boğuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hehe hadi bakalim güzel seyler olmaya basliyo gibi, bi de su bas agrisi gecse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 işaret zortladı okul bi dönem uzadı nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 stress nereye kadar stress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 amanin... hayatimda ilk defa bi ayakkabicidan 3 kutu ayakkapla ciktim! hic huyum degildir yoksa da... ama kari olmak böle bisi iste, bi sürü kampanya. 2.sini alirsaniz o yari fiyatina denk geliyo. 2yi de aldiktan soora 3.cü bedavaya geliyo! hmmm ok. ve ona ragmen bas agrim gecmedi demek ki psikolocik degilmis lanet olsun. simdi bisikletle gidip eczane aricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 artık okuduğum kitapların içinde birsürü altı çizili cümle var. daha çok satırbaşları var hayatımda ama son noktayı koymaya elim gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ahah ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 said: hayvanları severim, kedileri de çok severim de odama giren eşşoğlu kedi, hadi yatağıma kuruldun. NE DİYE İŞİYOSUN ULAN YATAĞA SALAK HAYVAN! bu yukarıdaki feysbuk ve gugıl plas postum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 zamanda kayma yaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oha evde süt varmış mutlu mutlu mısır gevreğimi yiyebilirim diye kaseye nesfit koyup üstüne sütü ekledim ki babam aradı, püsüyle yapcakları uçuş için mail atmamı istedi. bütün o kıtırlığı gitti fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yasamtimda zaman bana kayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar