Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

fede said:

resmen evde canı sıkılan ev hanımlarının ev eşyalarının yerlerini değiştirdiği gibi oturdum browser değiştirdim

Bu kadar sıkılıyorsan bedava iş gücü olarak alırım yanıma. Hep evden çalışıyorum bu aralar zaten. Sabahlayacaktım sözde iş yetişsin diye bayıldım bi saatten sonra mesela gel çalış agfasd
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

fede said:

resmen evde canı sıkılan ev hanımlarının ev eşyalarının yerlerini değiştirdiği gibi oturdum browser değiştirdim

Bu kadar sıkılıyorsan bedava iş gücü olarak alırım yanıma. Hep evden çalışıyorum bu aralar zaten. Sabahlayacaktım sözde iş yetişsin diye bayıldım bi saatten sonra mesela gel çalış agfasd

okulda ayarladım iş kendime nihayet la
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi gözün aydın. Sorsaydın lan bizim şirkette staj görebiliyor musun diye. Eve yollardım seni sonra bi ara doldururduk dosyanı.. Bu arada değişiklik olsun diye gidip arkadaşın börekçisinde çalışıcam ahahuehau OFF! İmdak lan millet değişiklik olsun diye kaşa maşa tatile gidiyor insanlar, ben çalışma lokasyonumu değiştiriyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

amanin... hayatimda ilk defa bi ayakkabicidan 3 kutu ayakkapla ciktim!
hic huyum degildir yoksa da...
ama kari olmak böle bisi iste, bi sürü kampanya.
2.sini alirsaniz o yari fiyatina denk geliyo. 2yi de aldiktan soora 3.cü bedavaya geliyo!
hmmm ok.

ve ona ragmen bas agrim gecmedi demek ki psikolocik degilmis lanet olsun. simdi bisikletle gidip eczane aricam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...