Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

bi an gözümü karartıp tecili bozdurmaya gideceğim diyorum. sonra bi anda tırsıyorum =(

hazır iş yokken aradan çıksa iyi olacak gibi. ama akşama kadar yatıp, dizi, oyun, kitap döngüsüne giresim de var.

Ağustos dönemi başvurusu için son 2-3 günmüş. 5 ay çabuk geçer mi yoksa yumurta şeye gelene kadar ertelemeye değecek kadar uzun bir süre mi?

En iyisi yatmak heralde. yarın düşünüp son kararı vermem lazım. =(
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili salaklar;

Surf->Sörf

Windsurf->Rüzgar sörfü

Bodysurf

Kitesurf

Gökçeada'da sörf keyfi falan diyip salak yerine koyulmayın diyediyorum. Gökçeada'da sörf hiç yapılmadı, eğitimini veririm diyen de tatava. Yaptım barellara girdim, tube ride yaptım valla diyen de atıyor, anca rüzgar sörfünün üstüne ellerini bırakmıştır iki saniyeliğine.

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

aazını kırdırma lan!

sevgili salaklar;

Surf->Sörf

Windsurf->Rüzgar sörfü

Bodysurf

Kitesurf

Gökçeada'da sörf keyfi falan diyip salak yerine koyulmayın diyediyorum. Gökçeada'da sörf hiç yapılmadı, eğitimini veririm diyen de tatava. Yaptım barellara girdim, tube ride yaptım valla diyen de atıyor, anca rüzgar sörfünün üstüne ellerini bırakmıştır iki saniyeliğine.

Arkadaşım şu çalışma saatlerinde özendirici postlar atmayalım!! Çıkışta yakalarım seni.. Köşeye sıkıştırıp göbek deliğini parmaklarım, çıkan pamukçuklarla kulaklarını tıkarım! BAA BİŞİLER OLYOR..
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

wastryx. yavrum sen ne diyosun?

Tatil istiyorum. Temmuz 21 olsun istiyorum. Çocukların ellerinde püskevitler, dondurmalar çikületalar, götlerinde bermuda şortlar, güneş gözlükleri tatil beldelerinde geziyorlar. Benim niye tatilim yok diyorum. Beni niye göndermiyorsunuz sörf yabmaya?! diyorum. Ben niye paraşütle atlayamıyorum?! Ben niye eyfel kulelerine çıkamıyorum?! diyorum. İM-DAK!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...