Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bir haftadır internetsizim, tam da midsummer fire fest vardı wowda of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bi an gözümü karartıp tecili bozdurmaya gideceğim diyorum. sonra bi anda tırsıyorum =( hazır iş yokken aradan çıksa iyi olacak gibi. ama akşama kadar yatıp, dizi, oyun, kitap döngüsüne giresim de var. Ağustos dönemi başvurusu için son 2-3 günmüş. 5 ay çabuk geçer mi yoksa yumurta şeye gelene kadar ertelemeye değecek kadar uzun bir süre mi? En iyisi yatmak heralde. yarın düşünüp son kararı vermem lazım. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yap bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ptt beni niye yoruyorsun?! Onun dışında reflüm ülsere çogzel bi geçiş yabdı sanırım. Bide çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ablama ne hediye alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 20 yaş dişimi çektirmek için dişçiden randevu aldım, "bu hafta bütünlemelerim var haftaya çekeyim" dedi. Korkuyorum günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi 20lik disleri genelde ortodontist ceker ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rewendor said: 20 yaş dişimi çektirmek için dişçiden randevu aldım, "bu hafta bütünlemelerim var haftaya çekeyim" dedi. Korkuyorum günlük :( O_O yeni bi dişçi bulma zamanın gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ahahahah o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rewendor said: 20 yaş dişimi çektirmek için dişçiden randevu aldım, "bu hafta bütünlemelerim var haftaya çekeyim" dedi. Korkuyorum günlük :( üst çeneyse sorun değil 1 çekiç darbesiyle halleder, alt çeneyse mutsuzluk çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mortis said: ablama ne hediye alsam Küçük sürprizler, zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rewendor said: 20 yaş dişimi çektirmek için dişçiden randevu aldım, "bu hafta bütünlemelerim var haftaya çekeyim" dedi. Korkuyorum günlük :( hahahah bir diş hekimi bul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 alt çene maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 benim 20'lik dişimi çekerken adam diş yarıya kadar çıkmışken "off çok yoruldum. bi beş dakka dinlenip geliyorum." demişti. öyle yarıya kadar çıkmış dişle beklemiştim bi süre... edit: ha tabi benim kemik yapım, eh yani biraz hayvanattır. ek bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sevgili salaklar; Surf->Sörf Windsurf->Rüzgar sörfü Bodysurf Kitesurf Gökçeada'da sörf keyfi falan diyip salak yerine koyulmayın diyediyorum. Gökçeada'da sörf hiç yapılmadı, eğitimini veririm diyen de tatava. Yaptım barellara girdim, tube ride yaptım valla diyen de atıyor, anca rüzgar sörfünün üstüne ellerini bırakmıştır iki saniyeliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dasa o kiloyla kuvvetli bir rüzgara kapılır, ideal hava akımlarını yakalar altı saat planör gibi havada kalırsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 neptun mü olm burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dasaaa said: aazını kırdırma lan! sevgili salaklar; Surf->Sörf Windsurf->Rüzgar sörfü Bodysurf Kitesurf Gökçeada'da sörf keyfi falan diyip salak yerine koyulmayın diyediyorum. Gökçeada'da sörf hiç yapılmadı, eğitimini veririm diyen de tatava. Yaptım barellara girdim, tube ride yaptım valla diyen de atıyor, anca rüzgar sörfünün üstüne ellerini bırakmıştır iki saniyeliğine. Arkadaşım şu çalışma saatlerinde özendirici postlar atmayalım!! Çıkışta yakalarım seni.. Köşeye sıkıştırıp göbek deliğini parmaklarım, çıkan pamukçuklarla kulaklarını tıkarım! BAA BİŞİLER OLYOR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 wastryx. yavrum sen ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 honey bear ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mr_Hand said: wastryx. yavrum sen ne diyosun? Tatil istiyorum. Temmuz 21 olsun istiyorum. Çocukların ellerinde püskevitler, dondurmalar çikületalar, götlerinde bermuda şortlar, güneş gözlükleri tatil beldelerinde geziyorlar. Benim niye tatilim yok diyorum. Beni niye göndermiyorsunuz sörf yabmaya?! diyorum. Ben niye paraşütle atlayamıyorum?! Ben niye eyfel kulelerine çıkamıyorum?! diyorum. İM-DAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi 3sene mi 4sene mi oldu ne tatil yapmadım.. %5 verimle bile çalışmıyorum şu anda. 2satır okudum. satır yazdım 1saattir... istanbul'u millet terketsin de kafamı dinleyim istiyorum. keza ben bi yere gidemiyorum sanırım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben fethiyeye taşınacam hoca yok böyle olmuyo valla sdfdfgsdfg tatile istanbula gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 6 sene oldu 2 günlük falan kaçamaklarım oldu sadece. SİZİN ŞEHİRDE DENİZ VAR OLM EN AZINDAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 5 sene tatil yapmadım. 5. 5. 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar