kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ooo tam da zamanında. hasta oluyor gibiydim. yarın gidip içeyim akşam iş çıkışı.
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ccna kursunun ilk günüydü günlük kursta 2 access networkcu, 1 datacomcu 1 core networkçu olunca çok fantastik bi kurs oldu ilk günden igmp snoopinglere frame relay'lere pppoa'lara girdik O_o
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 valla gunluk salagm ben ya,off aptal kafam aptal.. gunluk vursunlar,assınlar beni ya off :S
Lyv Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 istanbulda patronun yancısı mevkisinde staj mı yapayım almanyada ablamın yargısı eşliğinde dil kursuna mı gideyim risk bıdır
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 master mı yapsam? ne master'ı yapsam? nerde yapsam? ne zaman yapsam? bi kere de cevap ver günlük
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 xaty said: master mı yapsam? ne master'ı yapsam? nerde yapsam? ne zaman yapsam? bi kere de cevap ver günlük yap yap iyidir istanbula gelirsem ben de başlıyorum master'a.
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 çok soğuk günlük ya da ben alışamadım daha havaya .
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 soğuk ankara standartlarında sıcak bile sayılır bugün.
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kafamı karıştırma olm sabah sabah soğuk mu sıcak mi? Ona göre üşüyim
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ankara= 4:30da uyanip 7 de ucaga binmek ve 21:00 da tekrar ucaga binip 23 de evde olmak.
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @senko: ne master'ı var kafanda? şöyle çalışırken çok rahatsız etmicek, bi taraftan da ilerde bi şekilde işime yaricak bişi istiyorum ben.
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi bende tam bilmiyorum ki asıl amaç askerlikten kaçmak :) ama kaçarken adam gibi telekomunikasyon masterı yapmak istiyorum. ha o olmazsa ki zor hakikaten, öylesine bi bilg müh. masterı yaparım. yok o da olmadı zevkine mba yapacam.
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mba en temizi gibi duruo, çalışan insana en güzeli e-mba temizinden. bi konuşıyım okullarla, indirim yapsınlar biraz
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yapıyorlar ya mba dediğin sadece paraya bakıyor zaten şimdi özel statülü öğrenci diye bişi de çıkarmışlar hiçbi sınava carta çurta girmeden elini sallayarak giriyorsun mba yapmaya.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 izmirde iyte yurtdışındaki gibi mühendislik yönetimi dalgası yapmış. ama iyi para sanırım. dersler akşam çalışanlara göre ayarlamışlar. ama hem çalışıp hem onu yapmak ölüm sanki ya.
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bıçağın kesemediği ekmek ekmek değildir günlük
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bugün iş pek bi keyifli günlük hep sevdiğim hastalar geldi. kahvaltı yapmalı şimdi de . salı olmasa kuaföre çıkacaktım laflamaya ama salı günleri tatil kuaför :/ bir sonraki hastama kadar shameless izliyim en iyisi hmmmm evet .))
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 İlaç almak içinde olsa dışarı çıktım bi garip oldum O_o
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bizim bakkalda niye simit satılmıyo ya bak sinirlendim şimdi
Öne çıkan mesajlar