kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ooo tam da zamanında. hasta oluyor gibiydim. yarın gidip içeyim akşam iş çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ccna kursunun ilk günüydü günlük kursta 2 access networkcu, 1 datacomcu 1 core networkçu olunca çok fantastik bi kurs oldu ilk günden igmp snoopinglere frame relay'lere pppoa'lara girdik O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 valla gunluk salagm ben ya,off aptal kafam aptal.. gunluk vursunlar,assınlar beni ya off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 noldunenvarkuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 çok sakat var abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 istanbulda patronun yancısı mevkisinde staj mı yapayım almanyada ablamın yargısı eşliğinde dil kursuna mı gideyim risk bıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 master mı yapsam? ne master'ı yapsam? nerde yapsam? ne zaman yapsam? bi kere de cevap ver günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 xaty said: master mı yapsam? ne master'ı yapsam? nerde yapsam? ne zaman yapsam? bi kere de cevap ver günlük yap yap iyidir istanbula gelirsem ben de başlıyorum master'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Koyim sabahn korunde ankrya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 çok soğuk günlük ya da ben alışamadım daha havaya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 soğuk ankara standartlarında sıcak bile sayılır bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kafamı karıştırma olm sabah sabah soğuk mu sıcak mi? Ona göre üşüyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ankara= 4:30da uyanip 7 de ucaga binmek ve 21:00 da tekrar ucaga binip 23 de evde olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @senko: ne master'ı var kafanda? şöyle çalışırken çok rahatsız etmicek, bi taraftan da ilerde bi şekilde işime yaricak bişi istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi bende tam bilmiyorum ki asıl amaç askerlikten kaçmak :) ama kaçarken adam gibi telekomunikasyon masterı yapmak istiyorum. ha o olmazsa ki zor hakikaten, öylesine bi bilg müh. masterı yaparım. yok o da olmadı zevkine mba yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mba en temizi gibi duruo, çalışan insana en güzeli e-mba temizinden. bi konuşıyım okullarla, indirim yapsınlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yapıyorlar ya mba dediğin sadece paraya bakıyor zaten şimdi özel statülü öğrenci diye bişi de çıkarmışlar hiçbi sınava carta çurta girmeden elini sallayarak giriyorsun mba yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dolar güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 izmirde iyte yurtdışındaki gibi mühendislik yönetimi dalgası yapmış. ama iyi para sanırım. dersler akşam çalışanlara göre ayarlamışlar. ama hem çalışıp hem onu yapmak ölüm sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bıçağın kesemediği ekmek ekmek değildir günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bugün iş pek bi keyifli günlük hep sevdiğim hastalar geldi. kahvaltı yapmalı şimdi de . salı olmasa kuaföre çıkacaktım laflamaya ama salı günleri tatil kuaför :/ bir sonraki hastama kadar shameless izliyim en iyisi hmmmm evet .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 İlaç almak içinde olsa dışarı çıktım bi garip oldum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bizim bakkalda niye simit satılmıyo ya bak sinirlendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar