senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 barnacle said: tüm apt yakınca çok gelmiyi ya bizim apartmanda o sakatlık var bide yeni bina nerdeyse bizden başka taşınan yok alt üst boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hoş 3 aydır yokum belki taşınan olmuştur istanbula gelip kendi evimde oturamadım ki zaten sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 "nutella yerim" said: saat ne vakit 2 oldu yav abi son 1 haftadir hep bu moddaym ya.. ne zman 3 oldu ya ne zman 4 oldu ya diyp duruyorm yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bi ritme oturunca geçio onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Alsınlar beni işe benden iyisini mi bulacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 alırlar ya biraz batırdım diye üzülme teknik mülakatta onların huyu o sen yaptıkça bi level üstünü soruyorlar sonlara doğru bende sıçışlara geliyordum az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oha çokzel kar tutmuş gidip kardanadam yapasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ya gençler. Bence 210-230-295 her ne ise 3-4 ay sıkın kendinizi verin. UFO ile sadece bulunduğunuz odayı ısıtırsınız ve işte aynı 3-4 ay süresince akşam eve geldikten sonra yatana kadar yaksanız bile rahat 100 Lira'dan fazla gelir fatura. Bir de antreye koyayım, ısıtayım falan derseniz hem yalan olur, tüm ev devreye gireceği için ısıtmaz ve hem de fatura ikiye katlanır. Evinize kız arkadaşınız gelir, yarın bir gün kız gece yataktan kalkar, tuvalete-banyoya gider, donar bir tarafı, hasta olur-olmasa da zamane kızı, "ulan lavuğun evine bak, Sibirya gibi, gelmem lan bir daha bunun evine" der rahat rahat. Son söz: Kıyın paraya 3-4 ay, doğal gazın rahatlığını yaşayın. Eviniz sıcak olsun mis gibi. Hee, hala eviniz ısınmıyorsa petekleri falan kontrol ettirin. Ya da bir sevgili bulun, girin yatağa, yatağın içi sıcak olursa dışarısı da sıcak olur vesselam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Fin said: oha çokzel kar tutmuş gidip kardanadam yapasım geldi neresi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bozüyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oha nası lan eskişehirde bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 senko said: barnacle said: tüm apt yakınca çok gelmiyi ya bizim apartmanda o sakatlık var bide yeni bina nerdeyse bizden başka taşınan yok alt üst boş konumun kotuymus isinma acisindan. o yuzden biraz daha pahaliya patlar sana dogalgaz ama gene dogalgazi kullan bence. normalde 2-3 odasi yanan bi eve(etraftaki daireleri de isinan) 100-150 arasi gelir dogalgaz ki onla da gayet iyi isinirsin. sende bu 250-300 civarina cikabilir alt ust bos oldugundan. ozellikle altinin bos olmasi cok kotu. ama ne bileyim ya disarda harcadigin parayi kis, gece 1-2 kez daha az cik disari evini duzgun isit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 fuck! neyse başa gelen çekilir, zaten ocak sonunda istanbulda olcam bi şubatla martta yakarım heralde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 aynen zaten 2 ay oyle biraz fazla fatura odersin sonrasi rahat. bu gibi durumlar icin ev arkadasi olmasi iyi olurdu mesela. faturalar ikiye bolunceginden hem daha az odeyip daha fazla isinmis olurdunuz. izmirde odalarinda ufoyla isinmaya calisan iki arkadasimin eve gecen ay 460 kaat elektrik faturasi gelmisti, acip benden mac istiyolardi iddaya para basip fatura odemek icin dfgds. barbu said: diğer türlü düşün bir de. kız eve geldiğinde ufo ile mi ısıtacaksın. krallar gibi doğal gaz yanan, sıcacık bir evde mi ağırlayacaksın. karar senin. ufolu evde kabanla oturan kız vs doğal gazlı evde seksi geceliğiyle oturan kız. ahahah bu da cok ikna edici olmustur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ev arkadşaım var zaten 2ye bölcez faturaları ya işin parasında da değilim de izmirde oturunca gelip burda ısınmaya para vermek koyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ev arkadasi da varsa kokleyin kombiyi ya. bana da 1 ay sonra, 6 ay boyunca aylik 400EUR kira odemek daha odemeden koymaya basladi sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 barbu said: doğal gazlı evde seksi geceliğiyle oturan kız. kaldı mı gecelik giyen kız yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ahaha farklı değil benim durum da ya 3 aydır boş eve kira ödüom zaten :D 1k kira, ev bişiye benzise yanmicam, sırf lokasyonu ataşehir diye kamyonla para ödüyoruz. aklı olan insan ataşehir yerine gider ümraniyede über lüks sitede tutardı da istanbul nuubu olunca bilemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ocakta çakmağın gazı bittiği için sigara yakarken kirpiklerim kavruldu. Gevrek gevrek oldular. http://i.imgur.com/jthmh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sigarayı ocakta yakıp sonra ağzına götürsen olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ya olm dkkat et ya, allah korusun gözüne zarar da verebilirdin!!!geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Taptaze, bembeyaz, tertemiz karı bulmuşken tüm gün kayıp tadını çıkardım günlük. Hava sisli olmasaydı, o zaman her şey çok daha güzel olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 çok güzel yazmışsın benim de kayasım geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Kaymak gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 tertemiz karı bulmuşken ben de affetmezdim iyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar