Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hadi uyuyup ilk dersi kaçırdım ulan ayı bari uyan da ikinci dersi de kaçırma ayı hayır 2'de yattım yani nedir bu uyku anlamıyorum ya PÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Son 4 saat 15 dakika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ne kadar canım sıkılıyor anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 acaba neden neden??=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 günlük dışardan ye ye bıktım makarna yanına köfte yapıyorum , nyam nyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 günnük naber nan. yemeemi yedim sodamı içtim şimdi de masanın üstüne bacak bacak üstüne atıp oturuyonrum. keyfe gel :P bi sindireyim şu yediklerimi yarım saate spora giderim zate. koduğumun neti kopup durmasa bi de iyi olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 oha ne alaka bilmiyorum ama bi kupa salep alıp çektiğim fotoları düzenlemek daha mantıklı geldi günnük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 1 aylık yeni - yeniden basladıgım sigara maceramı bugun sonlandırdım,oh be nefes alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 günnük elime sağlık süper olmuş kendime not: bundan sonra sadece yaparken abart, yerken değil sodayı da dolapta eksik etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 "nutella yerim" said: 1 aylık yeni - yeniden basladıgım sigara maceramı bugun sonlandırdım,oh be nefes alıyorum tam dayaklıksın lan, millet kurtulmak için goethunu yırtıyor sen sigaraya falan başlamışsın. bıraktığın için tebrik etmem, başladığına kızarım :3 ehuh neyse yumyum'dan yemek söyledik biraderle , hayvan gibi doyduk. canım deli gibi tatlı istiyodu, alt kattaki komşu aşure getirmiş. çok iyi değildi ama krizi atlattım sayesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yok panpa kestim komple icmiyorum,saglıklı besleneyim diye de muz aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ben de bıraktım panpalar. Geçen gün bi tane içtim midem bulandı dfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ilk başlarda öyle oluyomuş sonra özlüyomuşun tekrar http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50275_240840518453_2204260_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sinirlendiğim zaman içmeye meyilliyim zaten deme öyle demeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 salladım zaten bırakan herkes tiksiniyo sigaradan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ardeth said: ilk başlarda öyle oluyomuş sonra özlüyomuşun tekrar http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50275_240840518453_2204260_n.jpg Ahah. Ne zaman bu tarz cümleler kursam aklıma direk bu adam geliyor benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Lan günlük benim için dua eder misin? Yoksa kafayı sıyırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ardeth said: ilk başlarda öyle oluyomuş sonra özlüyomuşun tekrar http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50275_240840518453_2204260_n.jpg şubatta 4 sene olacak bırakalı, 3 ay önce falan rüyamda sigara içtim, çok güzel geldi. resmen rüya bitmesin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 günlük bu sabah jo'nun tükürükleriyle uyandım. dün gece çaldığım viskisinin boş şişesi göğsümde uyuya kalmışım. bir eliyle şişeyi tutmuş bir eliyle yakama yapışmış tükürükler saçarak bana bunu açıkla diyip duruyodu. jo dedim. bilirsin viskiyi pek sevmem ama bu içtiğim en iyi viskiydi dedim. yakamı bıraktı. çay demliyim mi dedi. demle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 günnük eminönünde çok alakasız bi yerde boğaz manzaralı bi cafe buldum, fena bi yer de değilmiş. 2. kahvaltımı yapıyorum :D bi daha 52 - 55 step ringimi kaybetmicem, 30 mağaza gezdim resmen bulabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben ana okulundayken yan komşumuza hakkı bulut gelmişti ve ondan şarkı almıştı. tüm mahalle orada toplanmıştı ben hala hatırlıyorum geldiğini tipini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kendinin tırnagı keserken o da bizi kesti uzun zamandır böyle battle yapmamıstım gecmişi köseye yalanıyor simdi gel buraya azunu yuzunu dagıtcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 maslak'dan mecidiyeköy'e kadar her defasinda bu son dememe ragmen yolda 9 kere "kings of medicine" dinlemekk!! Dont leave me here,my guiding light.. Causeee I.. I wouldn't know where to begin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 İnların ne dertleri var bakın da üzülün =( http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh812C600w0qL9iI0g http://4.bp.blogspot.com/_I2uQkGxIykM/TUpBPZ2apUI/AAAAAAAAOPU/RBjsUfW6xsY/s1600/weirs+blackadder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Abi yorumlar ya said: your beautiful, if you need someone to talk to add up 23a5f8b9 my name is tony btw show more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar