Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Sparkcaster said: hayat çok mu güzel lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Penthesilea said: herkese benden icki eylulde turkiye'ye gelince not edilmiştir. quotelanmıştır hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sevdiğim insan ama aslında o beni sevmeyen insan en sevdiğim nick cave trackini sevince almanlarla ben de kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Sparkcaster said: hayat çok mu güzel lan :( valla son uc senedir bi guzelligini gormedim. artik guzellik olsa da olur olmasaa noktasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 izmiri özlemişim günlük,iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 lan kaç saat geçti hala uykum gelmedi.sigara içmekten gırtlağım acıyo artık.bırakmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Lan uyuyamıyorum.Kafamı dağıtmalıyım az yardım etsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 eski fotolara bakmaya başla, hiç sıkılmazsın çok da güzel kafa dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 1.5 yıllık sevgilimden ayrılalı 1 seneyi geçti ve şimdi, yeni biri hayatıma girmek üzere. korkularım var ama artık. eskisi kadar cesur hissetmiyorum kendimi bu konuda. şu an için çok iyi anlaşıyor uyuşuyor gibi gözüksek de ilişki ilerledikçe anlaşmazlıklar çıkacak gibime geliyor, sonra ikimiz de üzülecez fln gibi düşünüyorum nedense :S soğuttun beni ex aşkım bu işlerden :S ama kız çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı günlük, geliyore kargolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Dartanian said: Klasik müzikten o kadar nefret o kadar nefret ediyorum ki bedava 2 kişilik sahne önü bileti varken gitmiyorum oha bana ver dicektim ki dün olduğunu yazmışsın. zaten dün bi konserdeydim ben ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Tolga kaçar tatile yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bu kadar çok tatil yaptığın için biz çalışanlar olarak adam tutup dövdürmeye karar verdik seni tolga ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 efil efil esiyo bugün,çogiyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 arkadaştayım şuan kurabiye yabdık pek güzel oldu ohş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bir arkadaş tabi... oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 lan ne guzel esiyordu bugun biraksalar sabaha kadar oturacaktim. urla taraflari da pek guzelmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 millet her gün başka geziyo anasını satim, biz de facebooktan bakıp kahroluyoruz bu dasaaa da astı kendini galiba sonunda, yok herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sevgili günlük 73813320 saniye yaşamışım bugüne kadar yaşlandık......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 2.5 yaşında bile değilsin yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 niye ki yanlış mı yazmışım dur bakiym lol oha fail evet bir sıfır unutmuşum olol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Nikolayeviç Mışkin'in, 7 dakika süren hesap sonucu bir sıfır unuttuğunu anlamıştı, hemen paticik sayfasını açtı. Üstünün başının bakımsızlığı, pisliği onu gösterişli bir adam olmaktan çoktan çıkarmıştı. Sırtında dirsekleri erimiş eski bir pardesü vardı. Biraz yaklaşınca burnunuza hemen votka kokusu geliyordu. Yavaşça edit tuşuna bastı ve ani bir duraklamadan sonra düşünceli bir tavırla "evet bir sıfır unutmuşum olol" yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 at arabası ve baston yok, 1 paragraf daha lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 redingot ve bastonu kendiniz getiriyosunuz http://3.bp.blogspot.com/_o3Pu7je179A/R1fGHf7U-YI/AAAAAAAAAtQ/1xm_4hnlmP4/s400/RED%C4%B0NGOT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar