vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 hamdolsun teget gecti derken de zaten whapap'i kastediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 vanile katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 VANILLE AKEPECİ ÇIKTI. VURUN GAHPEYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 DOĞRU KONUŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 SMARTHAN MERİÇMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Biri nile laf etmiş dasaaa nerde dasaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tuncay Özkan, Doğu Perinçek, Çetin Doğan(em.org.), Ceyhan Mumcu(bu dördü Cumhuriyet Güçbirliği adayları), Engin Alan(em. korg.,MHP adayı ve seçilmesi kesin), Sinan Aygün, Mehmet Haberal, Mustafa Balbay(CHP adayları ki seçilmeleri kesin), Yaşar Okuyan(bağımsız aday) ve Kamer Genç, Muhaerrem İnce(CHP milletvekilleri)'nin olacağı bir meclis Kasımpaşalı'yı çıldırtır, coşturtur, dünya tvlarında şu tip ilk haberler yapılmasına yol açar: "Törkiş praym ministır egeyn svor van of dı membırs of dı oppozişın parti curing dı bacıt diskaşıns. İndiid evribadi iz şokt vit hiz vordz as he seyd -f.k yor m.. end sis..r- tu van of dı membırs of dı parlament." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Şaka maka baktım da kadroya mükemmelmiş :D harbiden o kadro dışında herkes akpli olsa yine o kadro delirtir sarı lirayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: nerden bilecek kızmı kadın mı? sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Gençler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yaş yüzünden demiştir abartmaya gerek yok muhtemelen "kadın bile değil belki genç bir kızın/insanın orda ne işi var" gibi bir mentalitedir diye umuyorum. o bile garip tabi de diğerini söylemiş olması saçma olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 devletin başındaki adam her ne olursa olsun kelimelerini düzgün seçerek kullanmak zorunda. her lafın nerelere çekilebileceğini düşünmeli. ondan dolayı ne amaçla söylediği beni ilgilendirmez. nedemek arkadaş kız mı kadın mı? geçiniz bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 konuşmanın başına bakın, devamına bakın, sonuna bakın, herifin ifadesine bakın, her şeyine bakın. neresinden bakarsanız bakın, her açıdan ağır bir terbiyesizlik söz konusu ya. kesinlikle hiç kimse inandıramaz beni o adamın orada yaşla alakalı bir şeyler söylemeye çalıştığına. ayrıca konya, sen nasıl bir şehirsin ya. insanları da şehir kadar düz mü lan? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 iyi de konuyu direk Konya insanı olarak düşünme ki herkes Konyalıların nasıl olduğunu az çok biliyor. Geçen Isparta mitinginde Süleyman Demirel yuhlandı, daha ne bekliyorsun ki Türk insanından Konyalıya düz diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 tuncay özkan kazara meclise girerse çok eğleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 doğru aslında, konyalılara laf etmem direkt hata zaten, gerçi türk insanına laf etmem de aynı düzeyde hata olur. oradaki insanlar konya kadar düz mü diyeyim ben en iyisi, sonra sinirim geçince dönüp kendime bakıp kendimden tiksinmeyeyim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bariz namussuz iması ya. hani tekrar tekrar baktım önyargılı olmayayım, "çoluk çocuk tırmandırılıyor panzere" edasıyla mı söyledi diye, ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 "biliyorsunuz alevi" diyip, taraftarlarının (evet taraftar onlar) yuhlaması için es veren bi adamın bunu yapması şaşırtıyor mu ki ? zıvanadan çıktı iyice; merak ediyorum 35'te hitler bu kadar saçmalıyor muydu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: bekaret ile ilgisi yok çocukmu büyükmü ondan bahsetmiş, senin aklın oraya çalışıo. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kadro diilde meclisi %99 oktay eksi acicak, malum en yasli vekil meclis baskani secilene kadar gecici meclis baskani oluyo oktay eksinin yoenttigi ilk oturumda bizim recep efendinin suratini gormek istiyorum, lutfen o ani yasamadan olmiyim asfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahah çok iyi kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 cetintas said: "roket adam" said: vaniLLe said: e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta. ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi. artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi. bu sefer cidden bisi yok yani. söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu. sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani. Kesinlikle katılıyorum. Yaptığı tam da bu. abi resmen sacmalıyorsunuz ya :D komedisiniz yani yok onu ima etmis yok bunu , çok dizi izliyorsunuz çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 raiden da napolyon tayfasından cıktı ya yani çok bariz imalı ve herkesin burda düşündüğü anlamda söylenmiş bir laf ötesi yok aksini düşünen şakirt polyannadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kendi düşüncesinin dışına çıkamayacak kadar kısıtlı bi insana şakirt derim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 RaidenXelRu said: kendi düşüncesinin dışına çıkamayacak kadar kısıtlı bi insana şakirt derim bende sen cok yanlis geldin.. biz baskasnin dusuncesinin disina cikamayan koyunlara şakirt diyoruz... durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar