Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız mıdır Kadın mıdır bilemem

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Tuncay Özkan, Doğu Perinçek, Çetin Doğan(em.org.), Ceyhan Mumcu(bu dördü Cumhuriyet Güçbirliği adayları), Engin Alan(em. korg.,MHP adayı ve seçilmesi kesin), Sinan Aygün, Mehmet Haberal, Mustafa Balbay(CHP adayları ki seçilmeleri kesin), Yaşar Okuyan(bağımsız aday) ve Kamer Genç, Muhaerrem İnce(CHP milletvekilleri)'nin olacağı bir meclis Kasımpaşalı'yı çıldırtır, coşturtur, dünya tvlarında şu tip ilk haberler yapılmasına yol açar:

"Törkiş praym ministır egeyn svor van of dı membırs of dı oppozişın parti curing dı bacıt diskaşıns. İndiid evribadi iz şokt vit hiz vordz as he seyd -f.k yor m.. end sis..r- tu van of dı membırs of dı parlament."
Sosyal ağlarda paylaş

konuşmanın başına bakın, devamına bakın, sonuna bakın, herifin ifadesine bakın, her şeyine bakın. neresinden bakarsanız bakın, her açıdan ağır bir terbiyesizlik söz konusu ya. kesinlikle hiç kimse inandıramaz beni o adamın orada yaşla alakalı bir şeyler söylemeye çalıştığına.
ayrıca konya, sen nasıl bir şehirsin ya. insanları da şehir kadar düz mü lan? :/
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

"roket adam" said:

vaniLLe said:

e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta.
ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi.

artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi.
bu sefer cidden bisi yok yani.
söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu.

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani.

Kesinlikle katılıyorum. Yaptığı tam da bu.

abi resmen sacmalıyorsunuz ya :D komedisiniz yani yok onu ima etmis yok bunu , çok dizi izliyorsunuz çok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...