Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çok soruluyor, kaynamasın diğer topiclerde. an itibari ile sony duyuru yaptı. said: Home Welcome Back package now available! Get 100 virtual items + 2 personal spaces from the Central Plaza kiosk. Free game coming soon. Detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dead nation ve wipeout stardust ikilisinden birini alıcam sony ayıp etti lbp ve infamous var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ps'im yeni oldu ama önceden açtığım psn hesabım vardı. alabiliyor muyum oyun? daha doğrusu indirebiliyormuyum :D nasıl oluyor? sınırlı sayıda oyun var sanırım, hangilerini tavsiye edersiniz? inFAMOUS LittleBigPlanet bu ikisi fena değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 dead nation tam benlikmş lan cok sevdim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu dead nation'un alien swarm dan farkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben de stardust mı ne o yok, onun yerine ratchet and clank die bişi var sizde neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Abi bu ne ya, o kadar inceledim ettim, cart'a ekledim, arada bi hata verdi falan, cart'ta hiçbi şey yok. ABV SONY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sabah sabah kanser ettiler ya, hata alıyorum sürekli. İki elleriyle bi hıyarı doğrultamadılar çıldıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 oyun hakkını hakkaten de account başına vermişler. ne var ne yok çekiyorum şimdi uk ve tr hesaplarımdan. wipeout indirdim oynadım baya, güzel oyunmuş. internetten fln da oynandığı için zevkli oluyo. oyunun konsepti çok hoşuma gitmedi ama inanılmaz teknolojik ortamlarda uçan gemiler konsepti yani :D ama yarış oyunu olarak zevkli baya. burnoutu mesela hızlı olmasından dolayı seviyodum, burda da race speed diye seçenek koymuşlar adrenalin ayarı için. uzun lafın kısası oyun alınır. şimdi dead nation indi ona da bakıp yorumumu yazıcam. zaten dead nation, infamous ve wipeout düşünüyodum artk bi de ek olarak lbp alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 store çıldırttı akşam 2 oyunu dl listesine eklemek 45 dk sürdü, account başına verdilerse diğer 2 oyunuda indireyim eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 burnout fln 1 ay oynayabiliosun sanırım di mi psn plus olduğu sürece daha doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 oha onları farketmemiştim eğer zaman kısıtlaması yoksa hayvanlık olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu infamous, lbp falan beleşe aldıklarımız direk bizim oluyo dimi? ole 1 ay sora yalan falan olmicaklar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 eet onlar direk senin. yalnız şu psn plus olayına bakıyorum internetten de sanırım kalıcı ordakiler de emin diilim ama. eğer öyleyse muhteşem olur burnout hep almak isteyip niyeyse almadığım bi oyundu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 böhühü öyle diilmiş, free to play for the 30 days yazıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Plus oyunları kalıcı değil tabiki. Diğerleri bizim ama. 3 hesabım vardı ama ek olarak sadece stardust ve ratchet & clark aldım. LBP ve infamousun zaten olması sebebiyle :D Onun dışında eğer almaya çalıştığınız paket kaybolduysa ve oyun alamıyorsanız acc mang. var ana menüde. Oradan transections kısmında services olacak onu bulun. PSN plusın en iyi yanı dynamic theme avatar falan alabilmek oldu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Avatar ve themeler gitmiyor mu, 30 gün sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu arada dead nationı da oynadım şimdi o da güzel oyunmuş baya. alsam mı diyenler bi videosuna baksın youtube'dan falan, o tarz gameplay'i sevenler için çok güzel oyun. ama öyle hardcore oynanacak bi oyun da değil, bir de online'ı sıkıntılı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Co-op'u var dimi Dead Nation'ın, pati olarak alıp oynayalım o zaman. Birde mesela oyunu UK hesabımdan alıp, TR hesabımdan açıp oynayabiliyor muyum? Var mı öyle hinlik? 4 oyun çekicem direk çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bende dün indirdim dead nation ı arkadaşla sabaha kadar debiştik online yada 2 kişi zevkli baya bide ratchet ı alırım heralde. dead nationda ülke sıralaması falan var yapmışlar hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 LathspeLL said: Co-op'u var dimi Dead Nation'ın, pati olarak alıp oynayalım o zaman. Birde mesela oyunu UK hesabımdan alıp, TR hesabımdan açıp oynayabiliyor muyum? Var mı öyle hinlik? 4 oyun çekicem direk çünkü. ikisi de evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Gangren said: Avatar ve themeler gitmiyor mu, 30 gün sonra? yok gitmiyor ama hepsi bedava değil zaten, indirim yapılmışlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 infamous ve dead nation vardı zaten geri kalan hepsini emdim. şu japan psn den şifremi resetleyebilsem. mail yolluyor ama gelmiyor mail. geldiğindede 1 saat içinde değiştirmek gerekiyor pff. LBP Wipeout Stardust Rachet Clank oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben de oyunlar kayboldu. girdim infamous'a indirmek için bastım error verdi psn kapandı açtığımda free games slotu yoktu, uçmuş gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Kendimden alıntı yapacağım hemen üstteki oyunların kaybolma problemi için said: Onun dışında eğer almaya çalıştığınız paket kaybolduysa ve oyun alamıyorsanız acc mang. var ana menüde. Oradan transections kısmında services olacak onu bulun. Onun dışında theme ve avatarlar free ise direk senin. satın alırsan yine senin tabi :P sadece oyunlarda var o olay. Bende trial games olayına takıldım. Aslında bazı oyunları indirip oynamak lazım. Bu arada US PSN'de oddworld var 30 gün hayli hayli yeter oynamaya oturun oynayın oynamadıysanız çok güzeldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar