Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BELEŞ PSN OYUNLARI

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

oyun hakkını hakkaten de account başına vermişler. ne var ne yok çekiyorum şimdi uk ve tr hesaplarımdan.
wipeout indirdim oynadım baya, güzel oyunmuş. internetten fln da oynandığı için zevkli oluyo. oyunun konsepti çok hoşuma gitmedi ama inanılmaz teknolojik ortamlarda uçan gemiler konsepti yani :D ama yarış oyunu olarak zevkli baya. burnoutu mesela hızlı olmasından dolayı seviyodum, burda da race speed diye seçenek koymuşlar adrenalin ayarı için. uzun lafın kısası oyun alınır.
şimdi dead nation indi ona da bakıp yorumumu yazıcam. zaten dead nation, infamous ve wipeout düşünüyodum artk bi de ek olarak lbp alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Plus oyunları kalıcı değil tabiki. Diğerleri bizim ama. 3 hesabım vardı ama ek olarak sadece stardust ve ratchet & clark aldım. LBP ve infamousun zaten olması sebebiyle :D Onun dışında eğer almaya çalıştığınız paket kaybolduysa ve oyun alamıyorsanız acc mang. var ana menüde. Oradan transections kısmında services olacak onu bulun. PSN plusın en iyi yanı dynamic theme avatar falan alabilmek oldu ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimden alıntı yapacağım hemen üstteki oyunların kaybolma problemi için
said:
Onun dışında eğer almaya çalıştığınız paket kaybolduysa ve oyun alamıyorsanız acc mang. var ana menüde. Oradan transections kısmında services olacak onu bulun.

Onun dışında theme ve avatarlar free ise direk senin. satın alırsan yine senin tabi :P sadece oyunlarda var o olay. Bende trial games olayına takıldım. Aslında bazı oyunları indirip oynamak lazım. Bu arada US PSN'de oddworld var 30 gün hayli hayli yeter oynamaya oturun oynayın oynamadıysanız çok güzeldir :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...