Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mühendis olmayan patiler için ayrı özel bir grup mu açsak napsak kendimi azınlık olarak hissediyorum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 eskişehir osmangazi
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 önümüzdeki hafta son finallerim. Ayın 14 ü mezunum inş. yeri gelmişken finalleri bu kadar geç yapan okulumu da anarım.
balon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 "nutella yerim" said: master a baslayıp bi yandan iş ararım diye dusunuyorum,askerlik beklesin azcık Aynısını yapan biri olarak söylüyorum. Master'ı ilk dönem yakalayamazsan direk git askere.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 askker de çok dayak yersiniz
balon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ee, gitmeyelim mi yani? Hiç mi dayak yemedik
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 iş hayatına başlıyacaksan askere git erteleme, aslında bir an önce aradan çıkarıp kurtulmaya bak, kafan rahat olsun. Ne tatili? Bulacağın işe bağlı ama şu ana kadar okulda tatil yapmadın mı? Makineci değil elektrikçiyim ama okul yıllarını düşününce tatil gibi gelicek sana. Mezuniyetin hayırlı olsun.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bilmiyorum. asker lafını duyunca söylemeden edemedim.
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 tebrikler meslekdaş. şimdi boku yedin, önümüzdeki yılları ne bok yedim de mühendis oldum diyerek geçireceksin. görüşürüz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 senko said: finallerle bogusuyorum daha ya :/ hayirlisiyla bu yaz sonu bende bitiriyorum okulu ^^ mis gibi bir yazilim muhendisi olacam ins. izmire gelince cıkalım bi ara
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Vingthor said: vibratör falan yapıonuz siz dimi Senin için özel tırtıklı üretim de yaparım ben, bir alo kadar yakınım.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tebrik ederim. Denenlere kulak asma, bundan sonra karşına ne zorluk çıkarsa çıksın o tiksinti verici sınavlardan, projelerden kurtulduğun için çok şanslısın.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 itü ye basvurcam 1. ısı-akışkan 2.ucak muh. tercih olarak bakalım hayırlısı,bi de almanya da bi kac yere basvurdum,sonucları yazarım buraya
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 1200+yemek+ssk hayirli olsun reyiz
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 "roket adam" said: 1200+yemek+ssk hayirli olsun reyiz En leş bankada uzman yardımcısı bile daha fazla alıyor korkutmayın adamı. İş yerinde kızlar teklif ediyormuş.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 almanyada nereye başvurdun nutella reyiz
Öne çıkan mesajlar