Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

uncharted kadar hatta bence (ben uncharted'ı pek sevmem genel anlamda) uncahrted'dan daha iyi olmuş.

senaryo güzel tam tomb raider'a layık bir senaryo. eski oyunları oynayanlara tanıdık gelecektir konu biraz belki.

bitti az önce. kısa da sürmüyor. 12-14 saat falandır gameplay emin değilim sallıyor da olabilirim.

devamının geleceği kesin. son cümle her şeyi belli ediyor. uzun zamandır böyle eğlenerek oyun oynamamıştım. son olarak assassin's creed 3'tü sanırım en sevdiğim. ondan daha iyi olmuş bir oyun olarak baktığımızda.

tomb raider'dan esinlenen uncharted'dan sonra uncharted'dan esinlenen tomb raider görmek ilginç oldu ama. ellerine sağlık yapanların diyorum harbiden üzüldüm bittiği için. devamı beklenecek oyunlar arasına girdi net.
Sosyal ağlarda paylaş

katiliyorum, siddetle tavsiye ediyorum. Hattta iyiki reboot atmislar seriye..acikcasi hic baymadan baya eglendirdi 12 saatlik gameplay boyunca, harita ve atmosfer tasarimlari gordugum en iyiler arasinda (bilemedim, en iyi bile olabilir, aklima gelmedi simdi bu seviyede).

edit: oyun paket olarak o kadar cillop ki, multisi olduguna dikkat etmemisim ehueh, girdim tombik karakterle teror estirip ciktim ama pek sarmadi..hani bonus content niyetine anca.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu almayı düşünüyorum ya. tomb raider 2/4 fln hatırına. son yıllardaki kötü oyunlarından sonra bu biraz iyi gözüktü. şu saç olayını da acayip merak ettim. max payne 3 gibi abartı grafik yapanlar bile saç işini batırıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...