mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ehuh..M rated iyiki(tu) az spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gtx 580 ile tressfx açık gayet akıcı oynuyorum şimdilik daha başlardayım, benchmark 38fps ortalama verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 şu motorla bir de tomb raider 4'ün remakeini yapsalar keşke, aşırı seviyorum mısır mitlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 uncharted kadar hatta bence (ben uncharted'ı pek sevmem genel anlamda) uncahrted'dan daha iyi olmuş. senaryo güzel tam tomb raider'a layık bir senaryo. eski oyunları oynayanlara tanıdık gelecektir konu biraz belki. bitti az önce. kısa da sürmüyor. 12-14 saat falandır gameplay emin değilim sallıyor da olabilirim. devamının geleceği kesin. son cümle her şeyi belli ediyor. uzun zamandır böyle eğlenerek oyun oynamamıştım. son olarak assassin's creed 3'tü sanırım en sevdiğim. ondan daha iyi olmuş bir oyun olarak baktığımızda. tomb raider'dan esinlenen uncharted'dan sonra uncharted'dan esinlenen tomb raider görmek ilginç oldu ama. ellerine sağlık yapanların diyorum harbiden üzüldüm bittiği için. devamı beklenecek oyunlar arasına girdi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Şu gıcık QTE'ler de olmasa ne güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 skidrow versiyonunda install esnasinda bigfile 000 tiger corrupted sorunu yasayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oyun olmus ya,cidden adamlara inancim artti bu reboot sonrasi.sirada thief var,onuda guzel yapabilirler umarim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 katiliyorum, siddetle tavsiye ediyorum. Hattta iyiki reboot atmislar seriye..acikcasi hic baymadan baya eglendirdi 12 saatlik gameplay boyunca, harita ve atmosfer tasarimlari gordugum en iyiler arasinda (bilemedim, en iyi bile olabilir, aklima gelmedi simdi bu seviyede). edit: oyun paket olarak o kadar cillop ki, multisi olduguna dikkat etmemisim ehueh, girdim tombik karakterle teror estirip ciktim ama pek sarmadi..hani bonus content niyetine anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 benim aklima geliyor,uncharted 2'yi yapistiri verdim hemen oraya(:P) multisi gereksiz aynen. ha unutmadan passive cover sistemi ve bow muazzam olmus.goty simdiden gozumde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmad Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Şu tesellation grafiklerde çok bişey farkettiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Yav oyun çok düz geldi bana, tamam çok güzel olmuş atmosfer Lara felan ama, zıplama hoplama az geldi epey. Birde tırmanmaktan korkması ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oyun yine aksiyon mu son yıllarda çıkanlar gibi. eskileri çok severdim ama yeniler sıkıcı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 eski puzzle'lar yok gördüğüm kadarıyla, aksiyon ağırlıklı. uncharted mantığında işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 keske multiplayer mantigi Portal2 gibi ayri karakterlerle co-op tomb/puzzle deryasi olsaymis...ha birde senaryo keske daha az tahmin edilebilir, daha surprizli olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cok ovdunuz ya, 10$'a inse de alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 iyiyse 20 olunca alırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Zaten 50TL çok anormal fiyatı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Hit oyunlarda limitim 25 dolar. Ruscuda 55 lira. Alıcam heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Rucçu nakit alımda 50TL ye satıyor dh sitesinden ulaşırsan kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DareJedi said: Rucçu nakit alımda 50TL ye satıyor dh sitesinden ulaşırsan kendisine. Nuclear mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 mail atsak olmaz mı olur ya paticik deriz indirim yap deriz nük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Zaten bin küsür simcity satmış, paranın aort damarına vurmuştur bu ay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yıllar sonra skid row dinleyecem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bunu almayı düşünüyorum ya. tomb raider 2/4 fln hatırına. son yıllardaki kötü oyunlarından sonra bu biraz iyi gözüktü. şu saç olayını da acayip merak ettim. max payne 3 gibi abartı grafik yapanlar bile saç işini batırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 @Sabonis Evet Nuclear. Ben de kendisinden aldım zaten yorumlardan görebilirsin :) Simcity key de aldım 8inde dağıtımını yapacakmış beklemedeyim onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar