mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu kizcagiza noldu simdi? guzel gozukuyodu trailer, ses seda kesildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ya hazır yapmısken şömle semi openworld mezar hırgızcılığı yapıp malikane falan filan takıdlığmız bişi yaspalarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 larayı 2 duvarın birleştiği köşeye getiriyosun sonra kamerayı çeviriyosun 180 derece. tomb raider bu ulan ben yazmışım zaten bunu bi önceki sayfada dsgfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ol_-QGlwRqc&feature=colike olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 mgs snake eater + uncharted karışımı gibi olmuş sanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 güzel olcak gibi "I hate tombs" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 çok güzel görüküyo gerçekten. ayrıca uncharted portakalda vitaminken tomb raider vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Film gibi oyun olcak. In Square, We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ingame le render video arasında çok çok aşırı fark var. ingame grafikleri yetersiz buldum zıplayınca memeler istediğim boing boing hareketini yapmıyor, fizik motoru sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kate epreyşına alalım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ne kötü bi ses tonu o ya ciyak ciyak sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ben beğenmedim, grafik kötü, mimik animasyonları uncharted'ın yanına yaklaşamamış, kızın sesi uyuz, sürekli ince telden AAH duyucaz, disk kutusunu fırlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 steam'de epey bir şeyle 45 dolara satıyorlar eski oyunları küçüklüğümde oynamıştım kardeşimle beraber çok hoşumuza giderdi. hafif nostalji hastalığım tuttu alasım var ama değer mi? takip eden var mı? survival edition var bir de soundtrack li fln ona da gidesim var ama bilemedim http://www.tombraider.com/gb/base/home?refer=71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 zayıflamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bu nedir babam, gençken biz hazine arar kaplanlardan, taşlardan kaçardık bu karı bildiğin hitman in the jungle olmuş. meeh beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 why so uncharted demek istedim koca memeli ablamıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 vik vik tomb raider mı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Milamber said: steam'de epey bir şeyle 45 dolara satıyorlar eski oyunları küçüklüğümde oynamıştım kardeşimle beraber çok hoşumuza giderdi. hafif nostalji hastalığım tuttu alasım var ama değer mi? takip eden var mı? survival edition var bir de soundtrack li fln ona da gidesim var ama bilemedim http://www.tombraider.com/gb/base/home?refer=71 2 ay içinde 2 kez %75 indirime girdi, beklemeni öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Son yorum gereksiz olmus yenisi %75 indirim fln gormedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 aldım :D 1 oyun bedava veriyorlardı indiriyorum çıkana kadar oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 DareJedi said: Son yorum gereksiz olmus yenisi %75 indirim fln gormedi. "Nostalji hastalığım tuttu" diyince eski oyunları almak istiyor diye düşündüm, %75 indirim o paket içindi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Oyun X Box'a "çıkmış" yine. Böyle 2-3 saatini oynadımda. Çok başarılı olmuş. Hani arada bir olan böle büyük aksiyon sahnelerinde bir Uncharted havası var hafiften ama yinede güzel baya. Birde beklediğimden daha bir vahşiymiş oyun. Bulmaca açısından çok bir şey görmedim daha ama aksiyon açısından başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Games Master – 90/100 IGN – 9.1 GTTV – 8.5 Destructoid – 8.5/10 Eurogamer – 8/10 OPM – 8/10 Kotaku – ‘Yes’ OXM – 8/10 CVG – 9/10 Telegraph – 5/5 Polygon – 9/10 Gamespot – 8.5/10 Digital Spy – 5/5 Gametrailers – 8.5/10 HardGame2 (İspanya) – 9.5/10 VaDeJuegos (İspanya) – 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sayilar onemli degil de square enix'in release'den bir hafta once reviewlara izin vermesi enteresan, bu devirde pek olmuyor boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 daha yeni yeni batıda işlerin nasıl yurudugunu ogrenıyorlar abisi http://static.fjcdn.com/gifs/Mass+Effect+3+GOTY.+GOTY+right+thur_5abe39_3473365.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar