progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 ödülü buna verdilerse öbür adaylar neydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kizilelma çok garip kaynaklardan böyle alıntılar yapıyor ya hiç adını sanını duymadığım ödüller falan siteleri 90 lardan kalma kuruluşlar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 wga duymamış olmak ama biraz senin camışlığın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 sen nereden duymuştun wga'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 bi kaç sene önce grev yaptılardıda bi sürü dizi yalan olduydu ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 nasıl bilemezmişim gerçekten ya. http://www.shoutoutmag.com/wp-content/uploads/2015/06/tumblr_nq1uhkMTdd1tlc7aio1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 6 ay falan sürüp türkiye'de bile baya yankı yapmıştı. hürriyet ntv falan defalarca yer vermişti. film/dizi ile ilgili isen duymamış olman baya garip yani. bu arada "birkaç sene önce" de diil canım, baya süre geçti. 5-6 seneden kesin fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 o grevin var ya... heroes en civcivli yerinde kalmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Bitirmek üzereyim, sadece ne çektin be lara demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Gene top gibi ordan oraya sekip dusup duruyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 gameplay fln hep aynı. yeni map yeni konu aynı oyun. sadece amd'den nvidia'a geçişin şerefine optimizasyon ölmüş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ilk oyunda sürekli ah uh diye diye geçiyordu haha sürekli dayak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yeni el atabildim beğendim genel olarak önceki oyunun kardeşi işte onu beğenen bunu da beğendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 endurance modu sahane bu arada, sirf onun icin deli gibi oyniyanlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Alicia Vikander will play Lara Croft in new Tomb Raider film. Çok hanım bir kız. Son iki oyundaki Lara ya uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Başladı .. https://www.instagram.com/p/BPnRDprDl74/ https://www.instagram.com/p/BPn53tdhMr2/?taken-by=aliciavikanderdaily Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 summer sale ile steam de 8 lira olmuş. konuya baktım doğru düzgün konsol pc karşılaştırması olmamış. hani oynanış olarak konsolda nasıl? eğer gayet keyifli yeterli pc deki tadı alırsın diyorsanız ps4 e alıcam. kanepe + koca tv her şekilde cazip geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Pc deki tad ile kasıt ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 silah kullanıp nişan aldığın her oyunda gamepad sıkıntılı. ben ilk gamepadle başlayıp sonra mousea dönmüştüm eh be yeter deyip. 10 saat aim alamıyorum gamepadle içim sıkılıyo. ama 3 snde 5 kişiye bowla headshot atmalıyım derdinde değilsen yine oynanır bence, güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 teşekkürler modez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 pc versiyonunu gamepadle mi oynadın yani. o farklı bir olay ama, konsol versiyonunu konsolda oynamaktan bahsediyorum ben. hani eğer nişan almanın etmenin oynanışı ve oyun zevkini çok etkilediği bi şeyse pc yapıştırcam. yok asıl olay konu, atmosfer. karakter kontrolu de gamepadle gayet raht olur diyorsanız konsola alayım kanepede yata yata oynayım diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 başkasının fikrine ihtiyacın yok ki =) konsolda fps/tps oynamaktan hoşlanıyorsan konsola al, madem kanepede oynamak istiyorsun. aim alma olayı aşırı fazla değil bildiğin shooterlar kadar çok değil yani. ama ben şahsen yine de gamepadle oynamazdım heralde. bi de konsolda kaç paraya alacan, pc'de sakız parasına düştü sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 57 lira ps4'ü. bi ara alırım onu da ya oyun çok şimdi asdfg konsolda fps oynamam. tps ise zaten konsol ortamına çıkmış shootersa oynanıyor işte gears of war gibi. gameplaye baktım öyle ağır shooterlık işi yok gibi. bi ara konsola alayım en temizi 60" tv de hatunu izleye izleye zevkleneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 aimlik şeyler var gerçi ya, sıkışıp gelen geçeni temizlemeniz gereken yerler var mesela. Birde yayla headshot keyfi başka :p Tüm oyunu yayla bitirdim bir daha oynasam yine aynen giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 http://www.playnation.de/uploads/news/newspic-73459.jpg barbie tomb raider asd https://www.polygon.com/2018/2/18/17025118/tomb-raider-barbie-lara-croft-doll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar