Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Ya oyunu senaryo olarak bitirdikten sonra tekrar gireyim dedim bugün. Amacım girmediğim tomblara girmekti şu fast travel olayı ile gezindim biraz ama tomb yok lan oyunda başka!?

şu ana kadar 3 tane tomba girmişim toplam, geziyorum geziyorum başka tomb yok nası iş lan bu? Haritadan bakıyorm çıkmıyor gps cacheleri topluyorum belki çıkar diye yok yok yok sinir oldum çıktım.

Bütün topici okumadım fakat nasıl bulacağım bu tombları ben?
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar toplam 3 tane yaptığıma göre geri kalanı kaçırmışım nasıl başardıysam. Sonuç olarak baştan bütün yolu gitmem falan gerek tombları bulabilmek için, hiç kasılmaz.

6-7 tomb çok çok az ya, çok yetersiz. Full survival kasıcaz diye oyunun bu yönünden kısmışlar belliki.

ha birde treasure mapleri alınca hiç birşey olmuyo, nedir bu maplerin olayı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Yeni bitirdim, bayağı zamanımı harcadı. Ekstra hiçbir şey yapmadan yavaş yavaş senaryo yaptım sadece; gerçi baktım şimdi de 9 saatimi almış lan sadece... 6 gün sadece zaman buldukça oynayınca demek uzun gelmiş asdfsda

Her neyse geyik oyundu, hoşuma gitti. Uncharted vari yapmaları ve Lara'yı günümüze uyarlamaları çok hoş olmuş. Benim gibi Uncharted fanboyu adamı oyuna çekmeyi başardı. Birde Lara çok tatlıydı, canımsss benim hmmpss hmmppss

Onun dışında senaryo cidden çok kötüydü asdfsda Ayak alışsın diyedir kesin burada yazdığınız gibi de ne bileyim düz yani, oyunun sonunu ben resmen Himiko'nun Tomb'una şansa bala girince direkt anlamıştım. Hatta öncesinden de anlamıştım, ceset yakma olayı bile aklıma gelmişti de işte dediğim yer resmen teyit etme olayı olmuş. Ondan sonra bakim ne olacak diye oynamaktan ibaretti oyun.

Klavye mouse ile oynamama rağmen kontroller çok iyiydi, kamera açıları vs. iyiydi. Bir güzel bonus, sesler iyiydi vs vs.

7/10

Her şekil gözü kapalı alınır oynanır, verilen parayı kesinlikle hak ediyor. Senaryo biraz üst sınıf olsaydı keşke işte tek büyük eksiği o...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
said:
At Gamescom 2014, Microsoft announced during its press briefing that Rise of the Tomb Raider would be exclusive to Xbox consoles at launch.[145] The exclusivity is timed, with Square Enix, the game's publisher, allowed to release the title to other platforms after an unspecified period of time.

dağıtımcı ms değil, öyle olsa önce xbox'a 2 sene sonra pc'ye çıkar. dağıtımcı gene SE fakat önce xbox'a çıkacak daha sonra diğer platformlara.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
oyunu bi kere bitirdim xbox'ta. pc'de de steamden satın aldım baştan oynuyorum etrafı inceleyip acele etmeden. senaryoya hakim birileri varsa önceki speedrun'dan aklımda kalan sorularım var.

bu adaya düştüler. solari diye bi adamlar var rus falan mülteci tipli. mathias himiko'ya beden arıyor. sam'i seçiyorlar. ama himiko'nun stormguard'lar mathias dahil kim karşılarına çıkarsa saldırıyorlar. mathias canlandırsa eline ne geçecekti; ya da stormguard'lar kraliçelerinin canlanmasına neden karşı çıkıyorlardı. (soru işaretim bozuk).

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...