Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 uncharted acayip overrated bir oyunur gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 simdi bitti.. gameplay acisindan uncharted'dan kat kat iyi olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hala oynamadım şunu ya, laram croftum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ya oyunu senaryo olarak bitirdikten sonra tekrar gireyim dedim bugün. Amacım girmediğim tomblara girmekti şu fast travel olayı ile gezindim biraz ama tomb yok lan oyunda başka!? şu ana kadar 3 tane tomba girmişim toplam, geziyorum geziyorum başka tomb yok nası iş lan bu? Haritadan bakıyorm çıkmıyor gps cacheleri topluyorum belki çıkar diye yok yok yok sinir oldum çıktım. Bütün topici okumadım fakat nasıl bulacağım bu tombları ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 toplamda 6-7 tomb falan var zaten... duvarda tribal paintinglerle falan isaretliler, bir de yaklasinca "lan yakinlarda tomb var" mesaji falan veriyor oyun ama onun disinda belirli bir map marker'i hatirlamiyorum. acikcasi nerdeyse hepsi normal yol ustunde, dumduz oynadiginda bile kacirmak zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu ana kadar toplam 3 tane yaptığıma göre geri kalanı kaçırmışım nasıl başardıysam. Sonuç olarak baştan bütün yolu gitmem falan gerek tombları bulabilmek için, hiç kasılmaz. 6-7 tomb çok çok az ya, çok yetersiz. Full survival kasıcaz diye oyunun bu yönünden kısmışlar belliki. ha birde treasure mapleri alınca hiç birşey olmuyo, nedir bu maplerin olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 tomblar baya yetersiz evet ben ciddi ciddi hepsini yol ustunde buldum diye abartiyor olabilirim tabii ama yinede pek gizli degiller treasure mapler haritadaki collectablelari gosteriyor haritada treasure/gps falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 eyvallah hellhound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Yeni bitirdim, bayağı zamanımı harcadı. Ekstra hiçbir şey yapmadan yavaş yavaş senaryo yaptım sadece; gerçi baktım şimdi de 9 saatimi almış lan sadece... 6 gün sadece zaman buldukça oynayınca demek uzun gelmiş asdfsda Her neyse geyik oyundu, hoşuma gitti. Uncharted vari yapmaları ve Lara'yı günümüze uyarlamaları çok hoş olmuş. Benim gibi Uncharted fanboyu adamı oyuna çekmeyi başardı. Birde Lara çok tatlıydı, canımsss benim hmmpss hmmppss Onun dışında senaryo cidden çok kötüydü asdfsda Ayak alışsın diyedir kesin burada yazdığınız gibi de ne bileyim düz yani, oyunun sonunu ben resmen Himiko'nun Tomb'una şansa bala girince direkt anlamıştım. Hatta öncesinden de anlamıştım, ceset yakma olayı bile aklıma gelmişti de işte dediğim yer resmen teyit etme olayı olmuş. Ondan sonra bakim ne olacak diye oynamaktan ibaretti oyun. Klavye mouse ile oynamama rağmen kontroller çok iyiydi, kamera açıları vs. iyiydi. Bir güzel bonus, sesler iyiydi vs vs. 7/10 Her şekil gözü kapalı alınır oynanır, verilen parayı kesinlikle hak ediyor. Senaryo biraz üst sınıf olsaydı keşke işte tek büyük eksiği o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 7/10 mu. ppfffft. 8.5 de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Off ya bunun 2. oyunu x-box a geliyormuş sadece =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 nası ya öyle şey mi olur lan ben de geçen hafta bitirdim daha baya güzeldi. ikinci akardı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Daha önce hiç tomb raider oyunu bitirmemiştim =p bu harikaydı, 2. yi kesin oynarım diyordum, demin baktım x-box exclusive =( Dalga geçer gibide pc ve ps4 cüler üzülmesin onlarada temple of osiris i çıkardık demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 İlk xbox'a çıkacak, sonra gelecek diğer platformlara, dağıtımcı microsoft çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 aynen abi ben de öyleyim ve genelde herkes aynı şeyi diyo. hiç açıp tomb raider oynamadım adam gibi bunu bi deneyeyim dedim indirimde görünce direk hastası oldum. oynanabilirlik baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 geçen senenin en iyi oyunlarındandı. tadı damağımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 çerezlik bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 said: At Gamescom 2014, Microsoft announced during its press briefing that Rise of the Tomb Raider would be exclusive to Xbox consoles at launch.[145] The exclusivity is timed, with Square Enix, the game's publisher, allowed to release the title to other platforms after an unspecified period of time. dağıtımcı ms değil, öyle olsa önce xbox'a 2 sene sonra pc'ye çıkar. dağıtımcı gene SE fakat önce xbox'a çıkacak daha sonra diğer platformlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 "Yes, Microsoft will be publishing ‘Rise of the Tomb Raider’ on Xbox" http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/12/09/microsoft-s-tomb-raider-publishing-deal-similar-to-dead-rising-3.aspx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 oyunu bi kere bitirdim xbox'ta. pc'de de steamden satın aldım baştan oynuyorum etrafı inceleyip acele etmeden. senaryoya hakim birileri varsa önceki speedrun'dan aklımda kalan sorularım var. bu adaya düştüler. solari diye bi adamlar var rus falan mülteci tipli. mathias himiko'ya beden arıyor. sam'i seçiyorlar. ama himiko'nun stormguard'lar mathias dahil kim karşılarına çıkarsa saldırıyorlar. mathias canlandırsa eline ne geçecekti; ya da stormguard'lar kraliçelerinin canlanmasına neden karşı çıkıyorlardı. (soru işaretim bozuk). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 simdi bunu bitirdim mad max den sonra. mad lara :) abi hatun ne dustu be, plastikten yapilma masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Rise of the Tomb Raider 28 Ocak'ta Steam'e geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 square enix oyunları 89TL den geliyor just cause 3 gibi. ön sipariş ile 80 en para ile 40 olur. beklemeye gerek yok. temiz =) şimdi bunu dedim ya 179 yaparlar ilk defa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 nigga pls http://store.steampowered.com/app/337000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar