mascio Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 uncharted'dan uzak ara daha iyi oyun zaten. uncharted'ın söylendiği gibi tek artısı yan karakterlerin oyunculuk ve yuna katkıları ama onun haricinde zaten konusu genel anlamda tomb raider'dan arak bir oyundan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 uncharted oynamadığım için bi fikrim yok ama cover sistemi, ok olayı fln gördüğüm tüm oyunlardan iyi. gameplay'den götürmüşler olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 artısı gameplay gerçi survivor instict biraz saçma ama olsun oynattı kendini senaryosu dialoglar cheesylik uncharted ın eline su dökemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gözelmiş ama QTE olmayasaydı veya biraz daha az olsaydı iyiymiş, nefret ediyom qteqtetqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ilk başlarda çok qte sonra normale dönüyor rahatsız etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 he iyiymiş o zaman, yeni açtım pistolü aldım çıktım daha baya var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hikaye sposu Mermisi bitmeyen handgunlarında nerden geldiğini öğrenmiş olduk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 oynarken ss alamamistim sonunda buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 nereden geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 arkadaş oynarken izledim bende oyun fena değil ama cidden uncharteddan iyi demek için değişik bir kafa lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hikaye ile ilgili hikaye benim hoşuma gittiydi ama Lara'nın Sam'i ne için istediklerini anlaması gereksiz uzun sürdü. Bütün oyun salağa yattı resmen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 conan'da izlediydim gameplayini hoşuma gitti fiyatı insin alırım parayok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 progamer said: hikaye ile ilgili hikaye benim hoşuma gittiydi ama Lara'nın Sam'i ne için istediklerini anlaması gereksiz uzun sürdü. Bütün oyun salağa yattı resmen asdf Aynen, bu çok saçma geldi. Bir de Ölümler çok iyi oyunda ya. Arada "Ulan burada nasıl ölünüyordur acaba" diye sağa sola atlayıp ölüyordum resmen. Gaddar ölüyorsun. Çenemden boru girdi kafa tasıma bir yerde, çok lezizdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 http://tr.twitch.tv/towelliee towelliee oynuyo su an, indirime girsin alırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 muhteşemdi gerçekten bitmesine üzüldüm, oyunu torrentlemiştim çünkü single oyunlara para vermeye korkuyorum ama tıpkı amnesiaya yaptığım gibi oynayıp aşırı beğendiğimden dolayı satın aldım. hak ediyolar çünkü. tomb raider 4'ün bi remakeini isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 O kadar iyiyse alalım kutulu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 benim %55 diyor oyun ama kesin sona yaklaşmıştır. =( eşya toplama gibi şeyler olan oyunlarda pek kasmadığımdan %70 de fln bitiyor ortalama. edit: şuraya baktım da 20'deyim. harbiden de bitmek üzere. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 baktım howlongtobeat'ten, 9 küsür saat main story. completionist de 15 saat gibi bir şeydi. kısaymış oyun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 -Deno- said: baktım howlongtobeat'ten, 9 küsür saat main story. completionist de 15 saat gibi bir şeydi. kısaymış oyun baya. 9-10 saat normal bir süre oyun için. 15 saat baya iyi. eh ufak 3-5 şey complete etmek istesen 12 saat, ki gayet yeterli bir oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Animasyonlar ve fizik berbattı. Hikaye fena değildi. Bulmacalar azdı ve kolaydı. Kısaca özetlemek gerekirse başka birşey bulamıyorum. Uncharted'dan iyi olduğunu iddia edenler, ne içtiyseniz aynısından bana da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 go home consolfag you are drunk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dreagloth said: dlc dlc falan değil ya olay kısa olmasında. dlc ile multiplayer ıvır zıvır packleri gelir. bu tip oyunları 15-16 saat yaptığın zaman da tekrara girmeye başlıyor, zayıf ve eksik noktaları kör göze parmak oluyor bayıyor. tadında bir süre yani böyle bol QTE'li sinema filmi izler gibi olan tps/adventurelar için 9-12 saat aralığı. sorun 10 saatlik story mode 50 usd'yi hakediyor mu burda. ki bence haketmiyor, bu yüzden bu tip oyunları 6-7 ay sonra yarı fiyatına alıp oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 pronoit said: go home consolfag you are drunk http://www.youtube.com/watch?v=W5f19WA40fk http://www.youtube.com/watch?v=mQn-cpmp-Wg http://www.youtube.com/watch?v=2FAISlQtrHA http://www.youtube.com/watch?v=1Zfx8fCmhK4 Burada konsol değil oyun tartışıyoruz umarım algılayabilmişsindir. Var mı böyle animasyonlar ve fizikler yeni Lara'da? Yok.. Kütük gibi karakteri önümüze koymuşlar. Çöp adam koşsa daha estetik durur. Hikaye zaten sıradan bir hikayeydi. Bu kusurları örtecek ağır bir etken yoktu oyunda.. Dolayısıyla yeni Lara out.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar