saturn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Vay vay vay haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ne var ki bunda? herkes böyle okuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bunu herkes yapıyor da, Menderes'in yasaklara karşı çıkmasına takıldım ben. Ne kafasını yaşıyor buna inananlar? Çok merak ediyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Aslında olması gereken de o. Yoksa bu gibi bir şey çıkıyor ki kötü yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Buffer overflow olmuş kılıçdaroğlu da ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bahçeli ve Kılıçdaroğlu okumuyor edit: behçeliden emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tvde canlı yayına falan katılırlarsa daha çok belli oluyor kimin ne kadar okuduğu. ama tayyip en kötüleri aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ekran olmayınca Davos'daki şaçmalığı kotarıyor sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Menderes ve demokrasi hmmmmmm Oldu canım. Bİdon kafa denince kızıyor birde RTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Demokrasi savaşçısı bir anti-amerikancıydı abi Menderes. Ülkeyi Amerika'ya satmaya çalışan İnönü tarafından gizlice planlanan bir darbe tarafından öldürüldü. Menderes ülkeye kurtarmaya çalışan bir vatan severdi. Erdoğan işi Menderes'in kaldığı yerden alıp bitirmek istiyor. Erdoğan'ın amacının Menderes'i izlemek olduğuna ben de tamamen katılıyorum. Heil Menderes! Heil Erdoğan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 genel olarak bu promtrdan okuma isi bana kim yaparsa yapsin hic samimi gelmiyor. hani setlist gibi yapcagin konusmanin konularinin siralamasi ve konu basliklari olsa anlarim. obur turlu kukla gibi oluyor konusan. zaten promtr sicinca konusan da genelde mavi ekran veriyor sdfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 GERGE said: Demokrasi savaşçısı bir anti-amerikancıydı abi Menderes. Ülkeyi Amerika'ya satmaya çalışan İnönü tarafından gizlice planlanan bir darbe tarafından öldürüldü. Menderes ülkeye kurtarmaya çalışan bir vatan severdi. Erdoğan işi Menderes'in kaldığı yerden alıp bitirmek istiyor. Erdoğan'ın amacının Menderes'i izlemek olduğuna ben de tamamen katılıyorum. Heil Menderes! Heil Erdoğan!! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 RTE'yi imam hatipli diye hor gördüler ama o bunu lehine çevirdi. Belki o prompter size ne diyeceğinizi söyler ama nasıl diyeceğinizi söylemez işin o kısmı HATİP olana kalmış. RTE'de bunu iyi beceriyor kitleleri etkilemekte üstüne yok konuşmasıyla. Belki de sırf bu yüzden çok oy aldı. Mesela Kılıçdaroğlu ve Bahçeli hatiplikte hitabette berbatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ciddi misin sarcasm mı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 KK genelde zırvalıyor desteksiz atıyor, Bahçeli ise çok sinirli çemkiriyor anca pek anlaşılmıyor zaten, RTE bunların yanında yine iyi gözüküyor dengeyi koruyor yani hitap ederken, ama arkasında danışmanlar ordusu var tabii yoksa bu da bu noktaya gelemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 GERGE said: Demokrasi savaşçısı bir anti-amerikancıydı abi Menderes. Ülkeyi Amerika'ya satmaya çalışan İnönü tarafından gizlice planlanan bir darbe tarafından öldürüldü. Menderes ülkeye kurtarmaya çalışan bir vatan severdi. Erdoğan işi Menderes'in kaldığı yerden alıp bitirmek istiyor. Erdoğan'ın amacının Menderes'i izlemek olduğuna ben de tamamen katılıyorum. Heil Menderes! Heil Erdoğan!! Yakin tarihimiz ve gunumuz uzerine yapilmis en dogru tespit. Paticikte boyle aydinlik insanlari gormek cok sevindirici. Hala inonuyu savunanlar var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yaşasın ileri demokrasi http://www.resimle.net/data/media/347/demokrasinin-yldzlar-adnan-menderes-turgut-ozal-tayyip-erdogan.jpg ileri demokrasilerin en temel unsuru polistir arkadaşlar unutmayalım unutursak hatırlatırlar gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ardeth said: unutursak hatırlatırlar gerçi of ne güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ardeth said: http://www.resimle.net/data/media/347/demokrasinin-yldzlar-adnan-menderes-turgut-ozal-tayyip-erdogan.jpg şu resimde bakışların giderek kurnazlaşması çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 throine said: RTE'yi imam hatipli diye hor gördüler ama o bunu lehine çevirdi. Belki o prompter size ne diyeceğinizi söyler ama nasıl diyeceğinizi söylemez işin o kısmı HATİP olana kalmış. RTE'de bunu iyi beceriyor kitleleri etkilemekte üstüne yok konuşmasıyla. Belki de sırf bu yüzden çok oy aldı. Mesela Kılıçdaroğlu ve Bahçeli hatiplikte hitabette berbatlar. imam hatip okumakla alakalı değil, kişilikle alakalı. halkı azarlıyor, hor görüyor, bir düşman belleyip ona külhanbeylik çekiyor. halk bu tip kişileri sever. maço forever! ha, adam imam hatip okuduğundan çok iyi ezberliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 neyi ezberliyo aga prompter bozulunca güvercin gibi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 RTE nin herhangi bir bilgi birikimi yok universite diplomasi bile saibeli pozitif bilimlerle iliskisini artik tum turkiye biliyor + %100 gaz ile calisiyor konusmayi beceremiyor hariketleirnde genel bi dengesizlik var, akim derken bokum diyebiliyor plansiz programsiz konsutugunda error veriyor zaten, sacmalayip hem partisine hemde giydigi demokrat maskesine agir zararlar veriyor o yzudne konusmalarina 7-8 kisilik guruba hazirlattiriyorlar, aman cikmayin surdakilerin disina diye, isi ndaha komigi konusmalari hala ana muhalefet tadinda kac senedir iktidar olmasina ragmen, hala chp yi 1940 larin uzerinden elestiriyor, ucuz polemikler egiriyor o yzudende cikmiyor herhangi bir munazaraya, herhangi bir ikili tartismaya girmiyor cunki hem agzi laf yapmiyor hemde sacmalamaya cok musait gazetecilere bile onceden sorulari veriyorlar, oturup onceden belirledigi sira ile camdan cevapliyor iste, otomatik direk sonra bu adam HATIP diyorlar, bagira bagira uzatarak hatip olunsaydi MEDENIYEEEEEEEEEEEEEET diyerek butun turkiye hatip olmustu http://www.youtube.com/watch?v=DXv8t4j6DH8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 where is his prompter above viktor düşündüklerin ve yazdıklarının gerçeklerde alakadar olması ihtimalinin olma olasılığın hiç ihtimalinin olmadığının farkında değil misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar