Borastus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şimdilik flashlar için söyle bir çözüm var yakında daha genel birşeyler bulurlar herhalde http://www.theverge.com/2012/10/28/3568632/bypassing-the-metro-ie10-flash-whitelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 pencereleri buyutup kuculturken smooth degil bu bilindik bir sorunmu yoksa bende bir ayar mi eksik. win 7 de cok daha kolay oluyordu bu olay simdi atlamali atlamali kesik kesik pencereler buyuyup kuculuyor.. kosesinden cekip buyutmeye calisirsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ekran kartı driverı win8 e göre olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Yoksa bir problem yaşamıyorum ben. Tek sıkıntım ekranın sağına başka birşeyi sabitleyip masaüstüne geçince sonra masaüstünü tam ekran yaparsam sağdaki herşey ekranın ortasında oluyor neredeyse ikonlar, steam penceresi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Lenovo z570 'e upgrade aldım kurdum, alet resmen sıçtı. Sürekli hata bildirim exe'si geliyor. Sağ alttan ses açmaya çalışırken dahi. Lenovo, nvidia driverları eksik yetersiz. 3 adet kurtarma dvd ile win7 fabrika çıkış ayarına dönebilirim umarım. Özellikle gw2 'de fena performans kaybı oldu. Seneye falan tekrar kurarım artık toparlanır ümidiyle. Mümkünse imaj falan alın kurmadan önce son pişmanlık fayda etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Win 7 üzerine upgrade ederek kurmayın arkadaşlar. Bu hatalar sıfır kurulum yapılmadığı zaman sürekli olmakta. Birde mümkünse kurmadan win8 driver var mı diye bakıp kurmanızda fayda var. Saymayı bıraktım artık notebook/ultrabook/elitebook/pc 40dan fazla win 8 kurulumu yaptım tek bir hata almadım makinelerde. Ama dediğim gibi C sürücüsü tamamen biçimlendirilip sonra silindikten sonra kurulum yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ben de MacBook Air'dan 7 yıllık Prescott'a, iki Acer dizüstü'ne epey makineye kurdum. Hiç sorun yok. Sıfırdan kurdum hepsini ama, güncellemenin olmayacağı baştan belliydi. Eski dosyaları silmiyor bu arada, Windows.old diye bir yere atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bende win 7 uzerinden hic bir sey tutmadan kurdum , sorunum olmadi tek sikintim direk grafik karti icin windows 8 driveri kurmaya calistim gormedi kartlari ama sonra windows 7 surucusu yukleyip sonra win8 surucusunu yukledim mutlu mesut ilerliyorum. gecmiste puanlamada 7,3 gorunen grafik karti performansi 6,3 e dustu gorunuyor ama cokda matah bir puanlama degil zaten windowsunki. diger rakamlar ayni kaldi sadece grafik performansi dusuk gorunuyor.. takilacak dert degil. ilk baslarda metro ui nefis gorunmustu ama simdilerde onuda pek kullanmiyor gibiyim, win 7 den win 8 e upgrade etmis olduk aleti ayni win 7 gibi kullaniyorum sorunsuz. daha hafiflemis ve hizlanmis hissiyatindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 2 ekran olduğu için güzel ya metro ui daha kullanışlı olabilirdi sanki yani 3e felan bölebilsek 2 tane yetmio sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 mereti sıfırdan kurmuştum ama bende şans yok galiba. win7 ye dönmeye, o kadar program, oyun re-install customization falan uğraşmaya eriniyorum. tek stopu patlak araba gibi kullanıyorum cihazı error exelerle.sdfsf. şahsi görüşüm bu UI sadece tabletlere uyarlanmalıydı, nebilim ağırlığı gitmiş yazılımın. mac alacak kadar yaşlandım galiba asdadfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hayda benim bütün oblytile'lar patladı bi anda nedense niye oldu ki bu http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/noluyorulen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 İmajların olduğu klasörü silmiş olabilir misin ya da yerini değiştirmiş? Dün uzun süreden sonra BF3 yükledim premium pack aldığım için ultrada oynayabilirken şimdi ani dönüşlerde fln kasım kasım kasılmaya başlamış mecbur birkaç ayarda oynama yaptımda öyle rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 OblyTile can't create Tiles to open Web Browsers in Modern Ui. If the tiles are not showed properly (a normal icon is showed) just open OblyTile and wait 5 seconds, it will rebuild the cache or press the second button on top of OblyTile. Command Line Arguments could not recognize Special Characters on the Program Path. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bi SSD alayım diyorum da SSD'yi taktıktan sonra ona kurucam haliyle win 8'i. şimdiki aktive olmuş windows 8'in bu hdd de aktive edilmiş olması sorun çıkarır mı? yani sanmıyorum hdd değiştirince yeni windows alınacağını ama nasıl işliyor onu bilmiyorum prosedür. direk yine kendi aktive olcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 windows gibi software ler anakartta mapleniyor. hdd ile alakası yok. anakart değiştirmediğin sürece kullanabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Windows 10 kadar donanımı test ediyor tekrar aktive olurken. 2-3 tanesinin değişikliği fark yaratmaz. Sadece anakart değişikliği tek başına bu testin başarısız olmasını sağlar. OEM lisanslarda asla yeni anakarta aktive edemezsin, retail'da Microsoft'u araman gerekir. Bu arada garip bir şekilde Chessbase'in satranç programları HDD çıkarığ SDD takınca bile firmaya bir e-posta atmanı istiyor, her program çalışmayabilir yani. Gerçi başıma sadece bunda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Windows 7yi ben ssdye kurduğum zaman aktivasyon istemişti tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aktivasyon dediğin key istemesi işte. ister tabiki. aynı key i girince sorun olmaması lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yok sorun olmuştu telefonla aktive ettim ilk 1 ay içinde keyi kodluosun sana bi kod veriodu onu giriodun. sadece hdd değişmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ilginç win 8 de denemedim ama win7 yi iki hdd den sonra ssd ye de kurmuştum ve sorun çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 benmki oemdi yanlız onuda belirtiyim home preimumdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 neyse sonuçta telefonla da olsa halledilio bi şekilde. eyvolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Evet skypetan bile olabiliomuş sanırım win 8de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 şu program epey iyi gibi http://apps.microsoft.com/webpdp/en-us/app/toolbox-for-windows-8/70e5e6af-017c-47e4-923b-db71bd9110ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 OblyTile'ın yeni versiyonu çıktı, çok iyi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 start menudeki explorer kendiliginden normal explorer a donustu, kullanmaya kalktigimda direk desktop a atiyor :s bu nasil oldu ve nasil geri dondurebilirim ? ayrica chrome da direk desktopta calisir modda geldi, start menuye uyarlayabiliyor muyum ? (google search app disinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar