Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Les olmus start menu falan ben buna gecmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ben de onu düşünüyodum. start menüsü fazla radikal değişime uğramış galiba ya. benim hoşuma gitti de standart kullanıcının tepkisi ne olur acaba. bi de windws tuşuna basınca zırt pırt start sayfasına gidiyo. telefon mu ulan bu?! gerçi kapatılıyor olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Windows 7'yi 3-4 sene daha kullanmayı umuyorum gayet memnunum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Kurmadan önce endişelendiğim tek şey driver konusuydu, ATI ve Realtek W7 sürücüleri W8'de sorunsuz çalıştı. Start menüsüne gelirsek: Tamamen alışkanlık meselesi. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, W95'den beri köklü bir değişiklik olmamıştı. Böyle birşeyin zaten yapılması lazımdı. Full HD çözünürlükte kullanması çok zevkli. App fikrine bayıldım diyebilirim. Şuanda adam akıllı denediğim iki app var: Social ve Tweet@rama. İkisini de çok beğendim. Entegrasyon ve kullanışlılık çok iyi. Bir yerde okuduğumu hatırlıyorum; bu appler WP7 appleriymiş, WP7 appleri W8'de çalışabiliyormuş. iOS ve Android tabanlı tabletler bana pek kullanışlı gelmemişti, benim gözümde büyükçe bir smartphoneden farksızlar. Sanırsam alacağım ilk tablet W8 tabanlı olacak. Programlara gelirsek: Bazı Windows uygulamalarının iki sürümü var: Tablet sürümü ve geleneksel sürüm. Control Panel ve IE bunların içinde. Microsoft, W8 ile bu üç platformu birleştiriyor gibi gözüküyor. Windows'un büyük kullanım yüzdesini de hesaba katarsak Microsoft W8 ile turnayı gözünden vurdu demektir. Analistlerin WP7'nin iOS'u geçip 2. sıraya yerleşeceğine dair görüşlerine inanmıyordum. W8 herşeyi değiştirecek gibi. birkaç ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yalnız galiba MS win 7 ve 8i bir arada satacak uzunca bi süre. XP'de olduğu gibi bişey söz konusu olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 hehe ben bu MS proje yönetimini anlamıyorum hakkaten. ulan nerde print preview app'ı? halen gidip paint arıyorum (arıyorum bu arada önce, evet) orda paste diyip kaydediyorum anca oluyo. e bu win 3.1'de de böyleydi?! şabalak herifler kıçıkırık program Teracopy'deki özelliği "bakın ehe ehe çogzel yaptık kopyalama işini" diye süsleyip gösteriyosunuz, bunu da yapsaydınız ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Şimdi bir sanal makineye yükleyeceğim. Ribbon'dan nefret ediyorum zaten. Sırf o yüzden Office 2007'ye geçmedim uzunca, sonra da Corel'e geçtim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 nerden kurucaz bunu sanal makineye? link falan verilmismiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ribbon güzel bişey. cins misin abi =) bi de mal herifler, halen ext3 ext4 vs. formatını tanımıyo ya of. janjan böle kımıl kımıl hızlı falan iyi de ulan işe gerçekten yarayacak özellik yok mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 task manager lite ve apps tam bir macosx çakması olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ya o olay artık yadırganacak bişey değil, bütün OSlar bu aralar birbirinden bi arayüz çakıyo bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu kuranlar deneme surumunumu kurdular yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ama hep mi geriden gelinir ya, yazık ms'e. üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://cdn-www.i-am-bored.com/media/gates_save_car.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 reyou said: bu kuranlar deneme surumunumu kurdular yoksa... 4. sayfada link var. dev sürümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bende ona bakiyodum, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 En çok merak ettiğim şeylerden birisi Microsoft Store'ydi. Developer Preview sürümüne dahil edilmemiş. GNU/Linux'da yıllardır kullanılan bir özellik. Kullanıcıları güncelleme derdinden kurtarıyor. Sistemi yeniden kurduğun zaman yükleceğin uygulamaları seç, onlar yüklenirken kendine çay yap :) Microsoft'un bu rahatlığı artık bize sunması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?6,5444706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 reyou said: nerden kurucaz bunu sanal makineye? link falan verilmismiydi :D VM'de hata veriyordu isolar. x86 min 1, x64 min 2 gb ram istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oha vm ye kurmicaksak, ana makineye kurmak fantazi olur, ferhat guzel olur, cem ceminay olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 WM'de hata vermiyorda, sağlıklı kullanılmıyor pek. bootloader'i zaten çok güzel. win7 ile gayet uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 VirtualBox'a kurulabiliyor. VMWare ACPI 2.0 desteklemediğinden hata veriyormuş. Ben VirtualBox'a kurdum biraz kurcaladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bendede VB vardi zaten kurayim eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 DeMiRMaSKe said: VirtualBox'a kurulabiliyor. VMWare ACPI 2.0 desteklemediğinden hata veriyormuş. Ben VirtualBox'a kurdum biraz kurcaladım. :) bende şimdi virtualbox indirdim ama sanırım bunun x64 için özel bir versiyonu yok. 3. kez deniyorum 8i kurmayı her seferin de kurulum esnasında bir yüzde diliminde takılı kalıyor. yapmamız gereken extra bir ayar var mı ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar