Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Bu arada ola ki siz de benim gibi,

Ülkenizde online satışı yok uyarısını alıyorsanız geçmenin yolu şudur.

Dosyayı direk çalıştır ile açmayın, diske indirin.
Dosya özelliklerine girip xp service pack 3 modunda çalıştırmaya ayarlayın.
Yönetici olarak çalıştırın.

Sorun çözüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Windows 7 modunda açınca da oluyor. Windows 8 with Media Center'dan yazıyorum =)

Tek istediği uyumlu bir sistem görmek. Windows 8 o nedenle olmuyor. Microsoft epey fail oldu ama bu release'de. Bedavaya dağıtıyor Windows 8'i. Kendi sitesinden açıkca key veriyor: http://forum.paticik.com/read.php?6,5650077,page=51#msg-6548802
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada iso'nun içindeki ei.cfg dosyasını edikleyerek kurulumda key yazımını kaldırabiliyorsunuz, sonra da legit güncelleme keyini girersiniz. sorun oluyorsa bu da çözüm olabilir.

Dosya böyle olacak:

[Channel]
Retail

[VL]
0

Dosya sources klasöründe. Eğer yoksa yaratın bir tane. Denemedim ben, MDL'de yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Windows 7 modunda açınca da oluyor. Windows 8 with Media Center'dan yazıyorum =)

Tek istediği uyumlu bir sistem görmek. Windows 8 o nedenle olmuyor. Microsoft epey fail oldu ama bu release'de. Bedavaya dağıtıyor Windows 8'i. Kendi sitesinden açıkca key veriyor: http://forum.paticik.com/read.php?6,5650077,page=51#msg-6548802

Bir dakika nasıl yani media center keyiyle windows yükleyince legit mi oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bence ilerde bir çözümünü bulurlar; o KMS sunucusundan aktive olan keyler belli çünkü, 4-5 tane sadece, hepsi aynı key. Ama bulmayabilirlerler de herkes geçsin, Windows Store'dan para kazanacağız diye.

Şu an için yasal görünüyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE benim dediğim şey mesela bende 32 gb ssd var birde 700 gbi hdd var. Win7 deyken kullanabiliyordum mesela C ye kuruyorum tabi sistemi ssd diske kuruyorum ama diğer hdd dende alan alıyo. Lenovo olduğu için laptopum rapiddrive mış o olayın adı. Lenovo nun forumlarına filan baktım windows8 için olan sürücü üzerinde çalışılıyo filan demişler. Beklemekten başka çare yok sanırım o zaman bu hybrid boot farklı bişi heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

vay anasını 29TL ye win8 pro aldım...

https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Registration buraya girin formu doldurun tarihe 1 temmuz 2012 felan sallayın bı sey , ne fatura soruyor ne bi şey hiç bir önemi yok, bilgisayarı ne zaman aldığının hatta bilgisayarında win7 orijinal mi ona bile baktığını sanmıyorum,

sonra size promosyon kodu gelecek , win8 i satın alma kısmına geldiğinizde kredi kartı kısmına kadar 75 tl yazıyor , kredi kartını girip ödeme ekranı geldiğinizde , o promosyon kodunu giriyorsun ve 29 tl ye düşüyor fiyat.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi, benim okuldan aldığım bi win 7 var. O da, normalde lisans öğrencilerine vermiyor uludağ üni, ben bilgi işlemde bi adamdan dilenip almıştım. Çoklu kurulum cd'si bu, kaç arkadaşa kurdum, hepsi okul ağından aktif ettikten sonra sorunsuz kullanmaya başladı. Her seferinde ayrı key veriyor sanırım, bakmadım da gerçi, bilmiyorum. Ama okul ağından aktif edince sorunsuz kullanılıyor.

Yanlız söyle bi sıkıntı var, bu keyler 0 ile başlıyor. Normalde 0 ile başlayan keyi kabul etmiyor microsoft. Yani ben o keyi elimle girip aktif et dediğim zaman 0'ı yazdırmıyor bile, 0 ile başlamaz diyor. Sadece kurulum yapıp bilgisayarım'dan özellikler üzerinden aktif et deyince otomatik aktif ediyor işte okul ağından.

Şimdi, baktığımız zaman bana ait bi key yok yani. Sadece okuldan girip aktif edebiliyorum dediğim gibi. O yüzden, şimdi ben win8 alsam, şu an yükseltip kullanabilirim. Ama yarın öbür gün format atsam elimdeki cd'den, okulla da ilişiğim kesilmiş olsa, gidip orda win7'yi aktif edemesem. Aktif etmeden de win8'e yükseltebilir miyim? Win8 için bana key veriyorlar mı ayrı olarak. Çünkü dediğim gibi benim kendime ait keyim yok şu an.

Aslında almayıp okul ağından aktif edip kullanayım diyorum da, henüz bizim bilgi işlemin sitesinde win8'in adı bile geçmiyor. O yüzden çok beklememek için yükseltmek istiyorum ama dediğim gibi aslında kendi keyim yok. Nasıl olucak?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Windows 7 anahtarımı sordu bana, sonra da uygun değildir dedi. Ucuza almaya çalışacaksanız yukarda yazdığım tamamen beleşe almanın yolu var. MDL'den bakın işte.

https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Registration Firefox'tan falan girince product key soruyor ama IE'den girip bilgileri salladığında direkt sorgusuz sualsiz promotion code'u veriyor 29 TL'ye indirim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
erdalz said:

bedava media centerın türkçe linki http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/feature-packs
ama gelmiyor maile anahtar?

Anahtarın gelmesi 20 saat sürebiliyor.

maxigenous said:

O değil de ATI catalyst kurup da kullanabilen var mı ?

12.10 ile kullanıyorum. Performans aynı Windows 7 ile.
Sosyal ağlarda paylaş

aklı olan almasın win8i hemen
yerel hesapla açayım dedim mail hesabım yerine ve makinanın neti gitti bildiin girmedi hiç bir siteye servise. tekrardan mail hesabıyla girmek isteyincede bağlanıp kontrol edemez oldu oysaki donanımsal sorun yok.
en sonunda ayarlardan windowsu yenile demek zorunda kaldım ve yükseltirken bile olmayan şey oldu tüm programlarım ve ayarlarım gitti ve anca öyle net geldi.
Allah bin türlü belanı versin win8 ve bu şeyleri fixlemeyen microsoftcular
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...