axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Doğrudan parayı ordan vurmak değil de daha çok piyasayı elinde tutma stratejisi olarak görüyorum ben. Mobil işletim sistemleri ve appstorelarının hacmi genişleyecek, masaüstü pazarından pay kapacak. Orda ayağını sağlam basması gerekiyor MS un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sıçış benim yükledi win8'i sonra başlatamadı şimdi her açtığımda bir yere kadar gelip sonra düzgün yapılandırılamadı bla bla restart yap diye loopa girdi RTM di bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 işin güzeli şimdi win7'ye de ulaşamıyorum bayaa bayaa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 microsoft'un yaptığı bir şeyi ilk hali ile kullanmak büyük yanlış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bile bile lades oldum zaten heyecan işte win8 yükleyecek olmak fln onun heycanına kapıldık gördük ebesinin herekesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 gerge kac cocugu yaktin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ben kullanıyorum şu anda. Clean install yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Klasik start menünün kaldırılması bence yanlış olmuş. Alışık olmayınca insan arıyo onu. Bir de adam gibi metro appleri falan gelince kullanışlı olucak metro ui, şimdilik nerdeyse hiçbi işe yaramıyo. Ama ben beğendim genel olarak. Açılma-kapanma hızları falan aşırı iyi olmuş 7ye kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 GERGE said: Ben kullanıyorum şu anda. Clean install yaptım. hacıt cleean installı nası yaptın ubuntu da unetbootin kullanarak usb flashdisk'e yazdırdım iso'yu ama yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Düz DVD'ye yazdım RTM'yi. Boot ettim DVD ile. DVD hâlâ notebook'da takılı hatta, Çarşamba TechNet'ten edindiğimde (bulabilirsem o da) tekrar yükleyeceğim Windows 7'yi de kaldırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dvd yazma olayı yok bende işte usb belleğe yazmam lazım da unetbootin dışında usb'ye iso burn edebileceğim bişi biliyormusun linuxte_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sudo dd if=/home/senko/windows_8_rtm.iso of=/dev/sdb bs=4M Çalışır bu sanırım ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ne işe yarayacak o? şimdi ntfs ile formatlıyorum belleği sonra iso'yu mount edip bit bit belleğe kopyalamak aklıma geldi çözüm olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dd abi low-level copy. direk bit-bit kopyalıyor. USB'yi DVD'ye çeviriyor resmen, DVD'nin UDF sistemini bile kopyalıyor. read-only oluyor ama USB'in formatlayana kadar. USB'yi DVD'ye çeviriyor yani. Ben genelde SD kartları böyle formatlıyorum, sonra dvd gibi kullanarak boot ediyorum. senin yöntem olmaz, bunu dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 şu an yapıyorum da alet yapiyor mu yapmuyor mu belli değil :D neyse error fln vermediğine göre ve flash'ın ışığı yandığına göre yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Bitene kadar tepki vermeden durur. 10 dakika-15 dakika-4 dakika, bilmiyorum. Bekle. Ama Windows DVD'si ile çalışır mı, onu da bilmiyorum. Sadece Linux DVD'leri ile denedim. Teknik olarak çalışması lazım ama. Unetbootin filan neredeyse hiç kullanmıyorum ben, bununla yapıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yemedi :) dosyaları atmış ama boot edemedi diğer makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dur lan becerdim galiba sanki sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Dota 2 oynadim şimdi, FPS biraz daha düşüktü Win7'ye kıyasla. Birde overlay problemi oldu, mouse cursor'ı win cursor'ı ile değişiyordu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kurdum ben de şimdi :D şu an my computer'i arıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 senko said: şu an my computer'i arıyorum sdf HAHAHAHA bende aradım epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 nası kurduğumu da anlatayım işe yarar belki kolaydı aslında önce gparted kullanarak diski güzelce temizledim, sonra ntfs olarak biçimlendirdim, biçimlendirten sonra bootable flag koydum bir de üstüne (ntfs'ye çevirme oalyını ntfs-3g ile yaptım) ondan sonra unetbootin494 kullandım, son versiyonlar kafasına göre bir daha biçimlendirebiliyormuş diski sonra diğer pc'de biostan benim flashı seçince çatır çatır başladı yüklemeye. ilk yüklerken de sanırım usb ses kartı yüzünden cozurttu makine, keşke installdan önce çıkaraydım onun usb'yi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 LathspeLL said: Dota 2 oynadim şimdi, FPS biraz daha düşüktü Win7'ye kıyasla. Birde overlay problemi oldu, mouse cursor'ı win cursor'ı ile değişiyordu arada. bu bende win7de de oluyor sürekli. bazen de imleç olarak takılı kalıyor. o zaman dert işte. tıklanacak yeri tam seçemiyorsun filan. neden olduğunu bilen varsa ve çözümü varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 diablo3 catir catir calisti max payne 3 te ayni sekudle full+full+full calisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Düzgün bir versiyon bulsam RTM'i kurucam. GERGE, bütün RTM diye dolaşanların hepsi ya Professional ya da Ent. Normal Windows 8 oluyor mu onlar? Yani yapmak istediğim şey, Windows 8'i kurmak, sonra satın alma çıkınca da Win7 Home Premium hesabımı upgrade edip, key'ini kullanmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar