Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Klasik start menünün kaldırılması bence yanlış olmuş. Alışık olmayınca insan arıyo onu. Bir de adam gibi metro appleri falan gelince kullanışlı olucak metro ui, şimdilik nerdeyse hiçbi işe yaramıyo. Ama ben beğendim genel olarak. Açılma-kapanma hızları falan aşırı iyi olmuş 7ye kıyasla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
dd abi low-level copy. direk bit-bit kopyalıyor. USB'yi DVD'ye çeviriyor resmen, DVD'nin UDF sistemini bile kopyalıyor. read-only oluyor ama USB'in formatlayana kadar. USB'yi DVD'ye çeviriyor yani.

Ben genelde SD kartları böyle formatlıyorum, sonra dvd gibi kullanarak boot ediyorum.

senin yöntem olmaz, bunu dene bir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bitene kadar tepki vermeden durur. 10 dakika-15 dakika-4 dakika, bilmiyorum.

Bekle.

Ama Windows DVD'si ile çalışır mı, onu da bilmiyorum. Sadece Linux DVD'leri ile denedim. Teknik olarak çalışması lazım ama. Unetbootin filan neredeyse hiç kullanmıyorum ben, bununla yapıyorum hep.
Sosyal ağlarda paylaş

nası kurduğumu da anlatayım işe yarar belki

kolaydı aslında

önce gparted kullanarak diski güzelce temizledim, sonra ntfs olarak biçimlendirdim, biçimlendirten sonra bootable flag koydum bir de üstüne (ntfs'ye çevirme oalyını ntfs-3g ile yaptım)
ondan sonra unetbootin494 kullandım, son versiyonlar kafasına göre bir daha biçimlendirebiliyormuş diski

sonra diğer pc'de biostan benim flashı seçince çatır çatır başladı yüklemeye.
ilk yüklerken de sanırım usb ses kartı yüzünden cozurttu makine, keşke installdan önce çıkaraydım onun usb'yi de
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Dota 2 oynadim şimdi, FPS biraz daha düşüktü Win7'ye kıyasla. Birde overlay problemi oldu, mouse cursor'ı win cursor'ı ile değişiyordu arada.

bu bende win7de de oluyor sürekli. bazen de imleç olarak takılı kalıyor. o zaman dert işte. tıklanacak yeri tam seçemiyorsun filan.

neden olduğunu bilen varsa ve çözümü varsa süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...