Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima : Forever

axedice

Öne çıkan mesajlar

ultima 4 direk devrim ya, morality olayini virtue lara baglayip bu kadar guzel islemesi sahaneydi direk

sonra ultima 5-6-7-8 bunnar direk efsane oyunlar, heleki erdemlerin timsali yikilmayan adam avatarin ultima 8 de yasadiklari, erdemsiz pagana ayak uydurabilmek icin inandigi seylere ihanet etmek zorunda kalmasi filan epictir direk

ultim 9 aslinda restart aticakti, orjinal hikayede lort british avatarin paganda yaptiklarini gorup depresyona filan giriyordu, sonra butun brittannia yi deconstruct edip ultima online 2 icin hazirliycakti garriot, yeni irklar filan tasarladi ama EA hala sut verne inegi kestirmem diyince patladi oyun
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Eğer yanlış bilmiyorsam Ea'in devam ettirdiği hikaye ile ilgili o kitaplar bilakis Tr olanları. Birkaçını biraz okumuştum steampunk tarzındaydı...

Evet kapakları falan da zaten steampunk tarzı. Ben işte ultima 1-9 arası hikayeyi ele alan bir kitap varmıdır diye aradım ama bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten, cikmazda lord british in isim haklari hala garriot in elinde oldugu icin

turkce kitaplar planlanan ultima 9 dan sonrasi ustune yazilmis bi hikaye, ben uclemenin 2 kitabini okudum, baydi biraktim zaten garriot da ultima 9 ve UO 2 de gittigi yolda mmo ortamian daha musait olsun diye irk filan kasiodu, britanniada gargoyle haric irk yok normalde, meer ile juka ekleyip steampunk gidicekti uo2 de, yalan oldu haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu ultima online 2 çıksa ne güzel olurdu ya, karate felan konulacaktı oyuna, yıllar önce türkçe pcgamer varken haberi çıktığını hatırlıyorum.
şimdi ultima online 3 oynuyor olurduk...

http://i.imgur.com/LW8iN.jpg

ultima online 1'i şu grafiklerle oynamaya da razıyım aslında, ama freeshardlar desteklemiyor herhalde yeni client'ı.

http://i.imgur.com/JINhy.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

izometrik mmorpg istiyorum ya :/

Nasıl bir hastalıksa bu yıllardır kurtulamadık. İzometrik olsun ne olursa olsun. Gittim fallout collection aldım 19.99$a gene doyamadım. İstedikleri kadar gerçekçi grafiklere sahip oyunlar yapsınlar istedikleri kadar konsolvari kolay kullanış sunsuzlar izometrik oyunlardaki oynanabilirlik ve atmosfer hiç bir zaman olmayacak.

Bethesdanın şekillendirdiği fallout evreni asla fallout ilk oynayışımızdaki hayal dünyamız gibi , diablo 3teki pastel renklerin oluşturduğu my little ponyli evren asla diablo 1de butcherla ilk karşılaştığımız anda hissettiklerimiz gibi, Ultimada yeni koyacakları wow tarzı gerçek boyuta önem veren oyun asla eski ultimadaki bizle aynı boyutta olan dragona gel cici dragon gel korkma pisi pisi minik dragon diye tamelediğimiz rol yapma oyunu gibi olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...